Фолиране?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Фолиране?

Ма гледай докато премигваш да не объркаш банкнотите и да им дадеш повече...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Тва със зрението не върви пред куките,пробвано е не един път,документи работи нищо не става 

/// 6>4

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Как по-точно ти пречи светлината през страничните стъкла на зрението
?! То по тая логика трябва и предния джам да е плътно затъмнен и ходи карай
.
Не се занимавайте с глупости - десетки пъти е обсъждано това - вариантът е или да си ченге, или инкасо
...или пък им кихаш всеки път, докато не попаднеш на някой дето не взима и ти удари лепенката спрян от движение 

Не се занимавайте с глупости - десетки пъти е обсъждано това - вариантът е или да си ченге, или инкасо

За какво си купувате БМВ-та? За да гъзареете. Е, как ще ви видят, че точно вие сте вътре, ако всички стъкла са затъмнени?
Някой, ако ми обясни смисъла на упражнението? И без версията, че така се запазвал салона, таблото и задната кора.
Някой, ако ми обясни смисъла на упражнението? И без версията, че така се запазвал салона, таблото и задната кора.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
ferdy написа:За какво си купувате БМВ-та? За да гъзареете. Е, как ще ви видят, че точно вие сте вътре, ако всички стъкла са затъмнени?
Да не се вижда "белото" къде отива, пък и що тряя ме гледа цяла София с чуждата кака..!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
10 години поставям фоло на стъкла и за такъв валиден документ още не съм чувал.
колкото до медицинско удостоверение че шофьорът има проблем с очите - пробваите голям смах ше падне - сляп шофьор

колкото до медицинско удостоверение че шофьорът има проблем с очите - пробваите голям смах ше падне - сляп шофьор

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
това с документ,който ти дава правото да си затъмниш стъклата направо звучи смешно.нали ако имаше проблем с очите нямаше да ви дадат медицинско за книжката...единствения номер да карате с изцяло затъмнени прозорци е,ако колата е направена така фабрично.
доколкото до фолиото на прозорците,според мен може да си го направи всеки сам,стига да му се занимава.
взима едно фолио,разпъва го на прозореца от външната страна,след което го изрязва по контурите на стъклото отвън.Взима след това един сешоар с който обдухва фолиото и нещо плоско от рода на шпакла за лед,с която да избутва гънките.след като вече сте го изгладили ,хващате го от едната страна и внимателно го навивате на ролка,след това си го слагате от вътрешната страна на прозореца и си карате колицата
ПП.за мен лично фолирани стъкла седят добре само на черни автомобили,тъй като става едно цяло,иначе...

доколкото до фолиото на прозорците,според мен може да си го направи всеки сам,стига да му се занимава.
взима едно фолио,разпъва го на прозореца от външната страна,след което го изрязва по контурите на стъклото отвън.Взима след това един сешоар с който обдухва фолиото и нещо плоско от рода на шпакла за лед,с която да избутва гънките.след като вече сте го изгладили ,хващате го от едната страна и внимателно го навивате на ролка,след това си го слагате от вътрешната страна на прозореца и си карате колицата

ПП.за мен лично фолирани стъкла седят добре само на черни автомобили,тъй като става едно цяло,иначе...

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
азззз написа:това с документ,който ти дава правото да си затъмниш стъклата направо звучи смешно.нали ако имаше проблем с очите нямаше да ви дадат медицинско за книжката...единствения номер да карате с изцяло затъмнени прозорци е,ако колата е направена така фабрично.
...
А те как могат да докажат че не е фабрично?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
djvisage написа:азззз написа:това с документ,който ти дава правото да си затъмниш стъклата направо звучи смешно.нали ако имаше проблем с очите нямаше да ви дадат медицинско за книжката...единствения номер да карате с изцяло затъмнени прозорци е,ако колата е направена така фабрично.
...
еми ако е фабрично затъмняването,ще бъде упоменато в документите на автомобила.а и не че нещо ама колите с фабрично затъмнени стъкла,са коли за по над 150хил лв,а с наще автомобила за по 10-20хил трудно ще убедиш катаджията че е така колата

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
ferdy написа:За какво си купувате БМВ-та? За да гъзареете. Е, как ще ви видят, че точно вие сте вътре, ако всички стъкла са затъмнени?
Първо - щом мислиш, че си купуваме БМВ-та, за да гъзареемЕ, мястото ти не е в този форум, а в някой хейтърски. Второ - смисълът на упражнението за всеки е различен, на мен например ми се иска да си затъмня всички стъкла с до 35%, защото силното слънце ме съсипва. А това, че се запазва интериора, е само плюс на тонирането.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
азззз написа:djvisage написа:азззз написа:това с документ,който ти дава правото да си затъмниш стъклата направо звучи смешно.нали ако имаше проблем с очите нямаше да ви дадат медицинско за книжката...единствения номер да карате с изцяло затъмнени прозорци е,ако колата е направена така фабрично.
...
еми ако е фабрично затъмняването,ще бъде упоменато в документите на автомобила.а и не че нещо ама колите с фабрично затъмнени стъкла,са коли за по над 150хил лв,а с наще автомобила за по 10-20хил трудно ще убедиш катаджията че е така колата
На баща ми колата е с фабрично затъмнени задни стукла и никъде в документите не го пише. И какво значение имам колко струва колата? Мога да си купя дачия и пак да са и фабрично заъмнени.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3