Помагайте
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Помагайте

От няколко дни се чудя дали да пусна тая тема. От доста време не бях сядал на
компютъра. Днес реших да я пусна защото не издържам

на войната по пътищата

2 от тях не се прибраха повече в дома си

Пускам тази тема защото не мога да намеря сили. Опитвам се. Опитвам да не го показвам,
да съм силен, да не притеснявам тези около мен, но ми е много тежко.
По принцип не съм слаб човек. Всички, които ме познават, знаят. Просто всяко нещо
ми напомня за него. Не мога да спра да мисля. Имам чуството че ще полудея.
Много го обичах. Просто не знам какво да правя, затова пиша тук

Просто искам съвет. Ако някой може да даде

Все се притеснявах като тръгнеше из България с мотора, а то

P.S. Карайте внимателно

Последна промяна zAcK на 30 Май 2010, 19:48, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Re: Помагайте

моите съболезнования
не се опитвай да избягаш от мъката, приеми я
и аз изгубих член от моето семейство и знам какво е
няма лечение за такава болка
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Моите съболезнования....много,много е кофти...
просто дори и да искаш да го забравиш няма да можеш....колкото повече се бориш,толкова ти е по-мъчно.
аз когато бях на 11 год. с един приятел карахме колелета,той мина без да се оглежда и пред очите ми го смля един бус...просто не можех да спя 1 месец,с този приятел израснах,майките ни,са разхождали мен и него с количките един до друг...и колкото и да тъжах за него,още по-кофти ми ставаше....
За това просто почнах да си спомням кои неща ми напомнят за него и така ми мина...въпреки,че и сега ми е кофти,и това е приятел не брат.Но както има един лаф "единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш.." (не знам дали е уместно в този случей но...при мен помогна)

просто дори и да искаш да го забравиш няма да можеш....колкото повече се бориш,толкова ти е по-мъчно.
аз когато бях на 11 год. с един приятел карахме колелета,той мина без да се оглежда и пред очите ми го смля един бус...просто не можех да спя 1 месец,с този приятел израснах,майките ни,са разхождали мен и него с количките един до друг...и колкото и да тъжах за него,още по-кофти ми ставаше....
За това просто почнах да си спомням кои неща ми напомнят за него и така ми мина...въпреки,че и сега ми е кофти,и това е приятел не брат.Но както има един лаф "единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш.." (не знам дали е уместно в този случей но...при мен помогна)

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Бианка
- Потребител
-
- Кара: нещата да вървят
- Мечтае да кара: Е92
съболезнования....за съжаление,за такава болка лек НЯМА! Аз също,загубих член от семейството и знам какво е.....Бъди силен,не позволявай мъката да те убие,защото тогава става още по-страшно! Трябва едно да знаеш...той винаги е с теб,просто ти това не го знаеш и тази мисъл трябва да бъде винаги в теб,така ще ти бъде по-лесно.....
Моите съболезнования...
Колега, мога напълно да те разбера - преди една година така почина първия ми братовчед, единствен син в семейството, няколко дни преди да стане на 18. Качват се в колата на негов приятел и тръгват по околовръстното на Бургас на кафе в центъра...
Аз около 10 мин след като е станала катастрофата минах от там и даже видях колата колко е смачкана и си викам дали са оцелели пътниците...И после вечерта, като разбрах, започна кошмарът
Аз още не мога да го забравя братовчеда, все си мисля, че не съм му показал колко държа на него и колко го обичам..И единственото нещо, което ми идва на ум е да помагам на леля ми и свако ми, да им покажа любовта си, да съм до тях в трудния момент. И когато се прибирам в Бургас винаги гледам да съм с тях, да ги подкрепям...Предполагам, че това би било единственото нещо, което можеш да направиш ти в момента - бъди до родителите си, помагай им, подкрепяй ги...
Бъди силен!
Колега, мога напълно да те разбера - преди една година така почина първия ми братовчед, единствен син в семейството, няколко дни преди да стане на 18. Качват се в колата на негов приятел и тръгват по околовръстното на Бургас на кафе в центъра...

Аз още не мога да го забравя братовчеда, все си мисля, че не съм му показал колко държа на него и колко го обичам..И единственото нещо, което ми идва на ум е да помагам на леля ми и свако ми, да им покажа любовта си, да съм до тях в трудния момент. И когато се прибирам в Бургас винаги гледам да съм с тях, да ги подкрепям...Предполагам, че това би било единственото нещо, което можеш да направиш ти в момента - бъди до родителите си, помагай им, подкрепяй ги...
Бъди силен!
21/02/08...speechless
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз преди 4 години изгубих Вуйчо ми
и приятелката му в една ужасна катастрофа с един автобус на пътя Плевен - Русе... цялото семейство го прие много тежко. Още си спомням за него, как винаги се е грижел за мен, приемаше ме като негов син, защото нямаще такъв..... наистина е много тежко, но бъди силен, в тези моменти е хубаво да има някой да теб да те подкрепя и разбира... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Жалко за брат ти, колега! Моите съболезнования. Лека му пръст, дано отиде на по-добро място! Колкото до въпроса как да преодолееш мъката, няма. Винаги ще си го спомняш и винаги ще ти става тежко на душата, когато се сетиш за него. С времето се научаваме да живеем с болката, така ни е устроен организма. Какво мога да те посъветвам, излизай с приятели, помагай на родителите си, изобщо живей така, както той би искал ти да живееш! Аз септември миналата година изгубих роднина. Жалко е, когато си отиват по нелеп начин. Предполагам каквото и да кажа друго, на теб по-леко от това няма да ти стане, отново моите съболезнования.
Последна промяна driver69 на 30 Май 2010, 22:04, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Моите съболезнования
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мойте съболезнования!
само едно ще ти кажа-тва ,че си споделил и говориш за това вече е по-добре и ще ти помогне да превъзмогнеш мъката!!!
съжалявам за загубата ти!!!
само едно ще ти кажа-тва ,че си споделил и говориш за това вече е по-добре и ще ти помогне да превъзмогнеш мъката!!!
съжалявам за загубата ти!!!
Моите съболезнования, колега!
Няма как да не ти е ужасно тежко, но както каза Скиса, като споделяш, малко или много ти става по-добре.
Никога не съм изживявал такова нещо, но според мен не би било добра идея да се затваряш сам! Излизай, вийждай се с хора, подкрепяй родителите си! Тежко ще бъде, но няма как!
Няма как да не ти е ужасно тежко, но както каза Скиса, като споделяш, малко или много ти става по-добре.
Никога не съм изживявал такова нещо, но според мен не би било добра идея да се затваряш сам! Излизай, вийждай се с хора, подкрепяй родителите си! Тежко ще бъде, но няма как!

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Колега, приеми най искренните ми съболезнования!!!Бъди силен и гледай напред,живота е труден и постоянно ни изправя пред предизвикателства,някой от които ужасни,но трябва да се бориш!!!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Мойте съболезнования.
Честно казано съвет в този момент не мога да дам, освен да бъдеш силен и да продължаваш напред, колкото и да боли. Наистина много съжалявам и дано на никой не му се случва подобно нещо
Честно казано съвет в този момент не мога да дам, освен да бъдеш силен и да продължаваш напред, колкото и да боли. Наистина много съжалявам и дано на никой не му се случва подобно нещо

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Моите съболезнования , колега !!!
Горе главата , бъди силен , колкото и да е трудно

Горе главата , бъди силен , колкото и да е трудно

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Сигурно ти е адски тежко, но за съжаление само времето ще притъпи мъката! Говори с хора, не се затваряй в себе си!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3