Помагайте
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Помагайте
Моите съболезнования,колега !!!
Ще споделя мнението на колегата MCar,защото не зная какво друго да кажа.

Ще споделя мнението на колегата MCar,защото не зная какво друго да кажа.
Моите съболезнования...мир на праха му.
Каквото и да кажа, ще е нищо.., но...не се затваряй в себе си, споделяй, говори..пореви си...ужасно е..съжалявам.

Каквото и да кажа, ще е нищо.., но...не се затваряй в себе си, споделяй, говори..пореви си...ужасно е..съжалявам.

- gh0sts
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: малко
- Мечтае да кара: Е23 с много екстри
много съжалявам колега, приеми моите искрени съболезнования
това е един адски психически тест, които само чрез времето и близките си в състояние да преодолееш.Бъди силен, не се затваряй за нищо на света в себе си, споделяй с приятели, споделяй и тук и не на последно място никога не се предавай!!!

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Моите най-искренни съболезнования.
За съжаление освен времето няма друг лек за такава мъка...
Не мога да си представя дори през какво минаваш... дупката в сърцето ти....
Бъдете силни, ти и семеиството ти.
Нека брат ти почива в мир.
Преди време след загуба на мой близък човек, един приятел се приближи до мен и подпря ръка на рамото ми с думите: Спокоино човек.... Ония отгоре винаги прибира най-добрите първи при себеси... пак ще се срещнете до тогава просто се постарая да си достоен за двамави и да не забравяш че още си жив.
Това е единственият съвет които мога да ти дам...
В моменти като тези можеш единствено да се опиташ да бъдеш силен и да бъдеш опора на родителите си... макар да имаш чувството че нещата са изгубили смисъл.
Още веднъж моите най искренни съболезнования.
За съжаление освен времето няма друг лек за такава мъка...
Не мога да си представя дори през какво минаваш... дупката в сърцето ти....
Бъдете силни, ти и семеиството ти.
Нека брат ти почива в мир.
Преди време след загуба на мой близък човек, един приятел се приближи до мен и подпря ръка на рамото ми с думите: Спокоино човек.... Ония отгоре винаги прибира най-добрите първи при себеси... пак ще се срещнете до тогава просто се постарая да си достоен за двамави и да не забравяш че още си жив.
Това е единственият съвет които мога да ти дам...
В моменти като тези можеш единствено да се опиташ да бъдеш силен и да бъдеш опора на родителите си... макар да имаш чувството че нещата са изгубили смисъл.
Още веднъж моите най искренни съболезнования.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
зак, съболезнования ... 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Мойте исрени съболезнования колега.Все още си в шок и неможеш да повярваш,че се е случило на теб.Лек за жалост няма в тази ситуация,моя съвет е да подкрепяш родителите си и всички около теб.Наскоро в началото на годината по нелеп начин и аз изгубих близък роднина,все още ми е трудно да повярвам и го очаквам или да го видя или да го чуя.......

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Моите най-искренни съболезнования.
Още една невинна жертва.

Още една невинна жертва.

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле ужас , втресе ме новината
Направо немога да повярвам ,че ти се е случило такова нещо
Много е тъжно ,много млади хора загинаха и продължават да загиват , ужасно е просто
Моите най-искренни съболезнования , опитвай се да гледаш напред , да се срещаш с хора сега ,с които да не ти е тежко и да не ти напомнят за братчето , пази се
Георги Пенчев

Много е тъжно ,много млади хора загинаха и продължават да загиват , ужасно е просто

Моите най-искренни съболезнования , опитвай се да гледаш напред , да се срещаш с хора сега ,с които да не ти е тежко и да не ти напомнят за братчето , пази се

Георги Пенчев
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Моите съболезнования - дано почива в мир. Дори не мога да си представя какво ти е - горе главата и гледай напред 

THE ONE & ONLY E30
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Моите искрени съболезнования.
Мисля, че колегите преди мен са ти дали достатъчно мъдри съвети, които да ти помогнат и да покажат нашата съпричастност към твоята болка.
Бъди силен и се бори .. Ние, голямото семейство от ентусиасти, сме с теб!
Мисля, че колегите преди мен са ти дали достатъчно мъдри съвети, които да ти помогнат и да покажат нашата съпричастност към твоята болка.
Бъди силен и се бори .. Ние, голямото семейство от ентусиасти, сме с теб!
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Съболезнования колега...
Когато загубя близък човек, поне пет дни се опитвам никой да не ми "вижда очите". Правя всичко, което сме правили заедно, ходя на местата, които сме споделяли... Когато стигнеш до емоционалния срив, тогава ставаш отново. И да криеш болката и да не я криеш, тя ще те изяжда. Изправи се срещо ужаса. Болката няма да спре, но поне ще преодолееш шока и може би най-трудното в такива моменти, да осъзнаеш наистина какво се е случило.
Успех, с теб сме...
Когато загубя близък човек, поне пет дни се опитвам никой да не ми "вижда очите". Правя всичко, което сме правили заедно, ходя на местата, които сме споделяли... Когато стигнеш до емоционалния срив, тогава ставаш отново. И да криеш болката и да не я криеш, тя ще те изяжда. Изправи се срещо ужаса. Болката няма да спре, но поне ще преодолееш шока и може би най-трудното в такива моменти, да осъзнаеш наистина какво се е случило.
Успех, с теб сме...
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Колега, съжалявам за загубата ти...
Но аз май ще ти дам малко по-различен съвет от другите, ако въобще съм в правото си да го правя.
Според мен силата не помага в тея моменти, не си мисли че ако не го показваш ти, на другите ще им е по-леко. Трагедията се е случила, няма връщане назад. Живота уж продължава, ама всички знаем, че не е така. Малко или много той спира за нас в такива моменти и дори и да минат 40 години, ти все още ще си го спомняш с пълна сила...
Аз самия много пъти съм се чудил, вярвам ли в Господ или не, но самия факт, че когато ми е много тежко и не виждам друг изход отивам в църквата и си паля по една свещичка ми дава отговор на въпроса. Мъчно ти е за брат ти, но не се опитвай да го криеш, изживей си го.
И аз загубих близък човек. Сега като се сетя ми е също толкова мъчно, колкото преди. Няма лек за тая мъка, не можеш да кажеш, че след години ще ти мине. Просто поемаш по нов път в живота и така ще ти останат само хубави спомени и един много лош...
Бъди силен, колега, но не толкова, че да притъпиш собствените си чувства...

Но аз май ще ти дам малко по-различен съвет от другите, ако въобще съм в правото си да го правя.
Според мен силата не помага в тея моменти, не си мисли че ако не го показваш ти, на другите ще им е по-леко. Трагедията се е случила, няма връщане назад. Живота уж продължава, ама всички знаем, че не е така. Малко или много той спира за нас в такива моменти и дори и да минат 40 години, ти все още ще си го спомняш с пълна сила...
Аз самия много пъти съм се чудил, вярвам ли в Господ или не, но самия факт, че когато ми е много тежко и не виждам друг изход отивам в църквата и си паля по една свещичка ми дава отговор на въпроса. Мъчно ти е за брат ти, но не се опитвай да го криеш, изживей си го.
И аз загубих близък човек. Сега като се сетя ми е също толкова мъчно, колкото преди. Няма лек за тая мъка, не можеш да кажеш, че след години ще ти мине. Просто поемаш по нов път в живота и така ще ти останат само хубави спомени и един много лош...
Бъди силен, колега, но не толкова, че да притъпиш собствените си чувства...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
много тежка тема... покъртих се като я прочетох. мойте събоезнования, дано ти и семейството ти намерите покой в скръбта си
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3