316 - подмяна на часовника с оборотомер..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
316 - подмяна на часовника с оборотомер..
Имам един приятел с 316 Е36 и иска да си сложи оборотомер вместо часовник (обща болка на всички собственици на 316) как може да стане на практика това?! Ако ползва табло от 318? Защото ако е от по-голям мотор ще се разминават драстично километража и реалността.. ?! Общо взето правил ли го е някой и как става...
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Един познат каза, че 316 - ката имала изводи за оборотмер и само трябвало да си намериш оборотмер и да го включиш. не знам дали е така, а пък и оттогава не съм го виждал, да го питам в кой сервиз са му казали това. Сега съм в процес на търсене на оборотмер, така че ако някой има, да се обади.
П.П. Защо не попиташ в "Даскалов", там имаше едно момче Сашко, направи ми добро впечатление като ходих. Само той единствен от всички май разбираше наистина от коли и не се правеше на много велик.
П.П. Защо не попиташ в "Даскалов", там имаше едно момче Сашко, направи ми добро впечатление като ходих. Само той единствен от всички май разбираше наистина от коли и не се правеше на много велик.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: 316 - подмяна на часовника с оборотомер..
Turturelo написа:Имам един приятел с 316 Е36 и иска да си сложи оборотомер вместо часовник (обща болка на всички собственици на 316) как може да стане на практика това?! Ако ползва табло от 318? Защото ако е от по-голям мотор ще се разминават драстично километража и реалността.. ?! Общо взето правил ли го е някой и как става...
По принцип и аз мислех да го сменям обаче не си намерих километраж с оборотомер за 316/318. Намерих един от compact 318 (м 43) обаче нямаше разходомер и не го сложих. Един приятел го взе и стана перфектно-оборотомера си работи точно няма проблем и с километража.
Незнам как ще седи въпроса с разходомера а пък от fxmaker съм чувал че ако сложиш от шестак, оборотомера показва глупости.
Незнам дали става и от 318is.
А с будилника се свиква, карайте без часовници момчета

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
OOPPSS написа:За какво ти е на 316 оборотомер, ако е трябвало в BMW щяха
да му сложат. Смятам че те си знаят работата, не е работа
на клиентите да се чудят става или не става. А като държиш
на оборотомер да си беше взел с такъв!!!
Не ми се карай бе Опааа, не смяташ ли че е мой проблем за какво ми е обротомер, а !?!
hell's angel написа:OOPPSS написа:За какво ти е на 316 оборотомер, ако е трябвало в BMW щяха
да му сложат. Смятам че те си знаят работата, не е работа
на клиентите да се чудят става или не става. А като държиш
на оборотомер да си беше взел с такъв!!!
Не ми се карай бе Опааа, не смяташ ли че е мой проблем за какво ми е обротомер, а !?!
Никой не ти се кара, ама е "малко" излишен при теб този оборотомер.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: 316 - подмяна на часовника с оборотомер..
Turturelo написа:Имам един приятел с 316 Е36 и иска да си сложи оборотомер вместо часовник (обща болка на всички собственици на 316) как може да стане на практика това?! Ако ползва табло от 318? Защото ако е от по-голям мотор ще се разминават драстично километража и реалността.. ?! Общо взето правил ли го е някой и как става...
значи просто си купува6 втора ръка табло от 316(някои имат оборотомер фабри4но!!!!!), 318 или 318is и го слага6 и тва е има три куплунга отзад които са иденти4ни и съвпадат единствено може да ти светне лампата за air bag но да не ти пука аз на мойто я махнах,:))
рр:но накрая си смених и двигателя 318is ot E30

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2