Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от павката » 31 Май 2010, 11:21

той па костов ултра,мега светило в икономиката...
оправил бил нещата.голямото оправяне-малко ред в обстановката да поеме въздух народа и отново на далаверата,че не е избран случайно,интереси има да защитава
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 11:27

ми да дойдат да почукат...! ебаси писна ми ! не можеше през соца да се говори -са пак не може...! аре па да може! ако налагат цензура на всичко ше излезе ,че не сме мръднали последните 20г ....
аз се спасявам поединично ,па те нека си правят мега-турбо-дългосрочни програми.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 31 Май 2010, 11:34

Поединичното спасяване-там е проблемацията! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 11:52

POL_Starshi написа:Поединичното спасяване-там е проблемацията! :winky:

е ми нямам претенциите да разбирам да спася цялата страна като него. мене ме интересува близките ми,приятелите ми ,мене си и тва е. нямам силите или мерака да се опитвам да променя непроменимото...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Май 2010, 17:04

dimithur написа: Що пишете глупости само не мога да разбера - бил се изживявал като Марлон Брандо, Робърт Де Ниро и не знам кой си още. Аз не съм видял, Бойко на някой да е отказал интервю, даже напротив, колкото и глупави и малоумни въпроси да са му задавали.

Дата: 07-06-2009 20:33
Читатели : 4114

:mhihi: "Бойко Борисов изгуби нервите си и бясно си го изкара на медиите. Пред Дарик радио Бойко не понесе въпросите на водещата и направо тръшна телефона. В разговор пък Бареков, Борисов го нарече подлога и отказа да отговаря на въпросите му.
Причината за гнева на Борисов пред Дарик радио бе въпрос на водещата в студиото как ще тълкува ниската избирателна активност в София и не смята ли, че софиянци не харесват работата му като кмет. Бойко направо тръшна телефона и прекъсна интервюто.
В разовор с Бареков от къщата си в Банкя пък Борисов директно нападна Бареков, наричайки го подлога, че бил цитирал в блога си блогът на Станишев. Бареков направи опит да обясни на лидера на ГЕРБ, че в крайна сметка журналистиката не е собственост на Бойко, но той отказа да отговаря на въпросите му и интервюто прекъсна." :mhihi:

http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 0&Itemid=2
http://www.barekov.com/?p=442
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 31 Май 2010, 18:55

saleen написа:....

Дай нещо и от 1990 година, там като е бил охрантиел бла-бла(знаеш подробностите)!
Що да не тресне телефона, къде пише че е задължен да дава интервю ? Аз съм на ББ и знам че медията е червеникава още на първия им "умен" въпрос ще им затворя.

Мен ми писна от недомлъвки - е го единия тука проксита не знам си какво, яко филмиран и си мисли че мене ме топлят някви акции, щели да додат.. еми като си муал кифтета като невидял ще додат!!Като имаш 5 апартамента с 10 коли и си безработен - социално слаб, ще додат я!
Значи или кажете нещо градивно или нищо.. такива недомлъвки ми писна, значи на ББ даже му следите УСТНИТЕ, с коя говорил и как си барал пръстите докато мига с веждите и обяснява.. обаче за червените другари дето утрепаха ония, те кауните 2 акции напраиха за толкова време, единия взеха че от бой го убиха никой нищо не каза!?
Не ми пука кога ква акция имало, скоро не съм виждал взривени коли, апартаменти, убийства, отвличания и прочие.. значи пак ИМА ФАЙДА!

Скиса, много добре каза това за костов и "стечение на обстоятелствата", обаче един не каза че ББ просто дойде на власт в такъв момент и СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА бла-бла.. ама не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Май 2010, 19:18

kiro_320 написа:Що да не тресне телефона, къде пише че е задължен да дава интервю ? Аз съм на ББ и знам че медията е червеникава още на първия им "умен" въпрос ще им затворя.

Ами то това е показателно доколко един човек е ерудиран и интелигентен, а именно начина, по който отговаря точно на такива въпроси, а не на угодливи питанки от сорта на "благодаря, че ме попитахте", това сумтене, ръмжене и удряне по масата не е нищо друго, освен израз на безсилие ;) Като не са прави медиите- пускай ги да пасат, ако са прави в критиките си- значи е нужно да се поправиш, грешки правят всички, глупаците упорстват в грешките си и се афектират, като им ги посочват.
Колкото до взривовете, убийствата и прочие- тия неща се случват ежедневно, друг е въпросът кога каква гласност им се дава и до колко има някакъв елемент на сензация, така, че новината да се продава.
В заключение- няма лошо, че някой тормози лошите, ама някой трябва да се погрижи най- накрая и за добрите-хората, които работят, а си чакат заплатите, или пък си търсят работа, а такава няма.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Май 2010, 19:43

kiro_320 написа:
Що да не тресне телефона, къде пише че е задължен да дава интервю ?

Когато е на работа,тоест от сутринта до вечерта лицето ББ е ОБЩЕСТВЕНА ФИГУРА и няма право да отказва снимки,а при предварително уговорено с неговите връзки с обществеността интервю не може да го прекъсва,защото как ние простия келяв народ да си зададе въпросите на безсмъртния ако не чрез медиите и журналистите?????
Ако е по бели гащи или си го е извадил да шиба някоя си,не ме @бе тогава какво прави,но когато е с костюма да не ми се прави на господин 100 кила.

kiro_320 написа:
Скиса, много добре каза това за костов и "стечение на обстоятелствата", обаче един не каза че ББ просто дойде на власт в такъв момент и СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА бла-бла.. ама не.

Никой не го е МОЛИЛ да идва,тоест да се кандидатира и да дава убедителни доводи да го избираме.Тия обстоятелства неговите ми звучат като на крив чеп космите дето му пречели.Нито една адекватна финансова мярка не видях да направят тея новите,нито една антикризисна крачка.
Значи хватката е там,че аз дължа пари на няколко,няколко дължат на мен,държавата на едни други,които дължат на тея дето имам аз да взимам от тях.И тя става една никаква.Ама ДДС-то ми го взимат веднага,нали,не мога да им кажа да изчакат,като имам задължения ми налагат и ограничения,аз с какво да огранича държавата,че да я накарам да плаща????????
На ББ мога да му кажа само една приказка--като виждам че е горещ тигана,не го хващам даже и за дръжката,да не се налага после да пищя като да не казвам какво.

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 20:03

аз нямам претенции да съм ядрен физик и космонавт....просто щото не съм учил за тва и не знам! ма не се бутам да ме изберат у БАН да решавам проблеми на ядрени реактори и да летя до луната. а бойко прави точно тва-събрал е некви хора,ма те просто не се справят. аз не искам да се издънят-искам да успеят,обаче не успяват и тва ми пречи. както пречи на още няколко милиона.
начи хубаво ,че прави акции,хубаво ,че гони лошите ,ма аз тва искам да го усетя като преимущество в моя живот,а не се случва. ми дреме ми тогава кой хванал и за кво го е хванал. и само виж къв ни е акъла-щом има пет коли и няколко жилища -начи е крадец! ми случайно пък ако е по-умен от тебе пет или десет пъти!?!? или ,викаш такива няма!?!?!? те и комунистите така искаха сички да са еднакво тъпи ,ма не им се получи.......

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 21:36

kiro_320 написа:
saleen написа:....

Дай нещо и от 1990 година, там като е бил охрантиел бла-бла(знаеш подробностите)!
Що да не тресне телефона, къде пише че е задължен да дава интервю ? Аз съм на ББ и знам че медията е червеникава още на първия им "умен" въпрос ще им затворя.

Мен ми писна от недомлъвки - е го единия тука проксита не знам си какво, яко филмиран и си мисли че мене ме топлят някви акции, щели да додат.. еми като си муал кифтета като невидял ще додат!!Като имаш 5 апартамента с 10 коли и си безработен - социално слаб, ще додат я!
Значи или кажете нещо градивно или нищо.. такива недомлъвки ми писна, значи на ББ даже му следите УСТНИТЕ, с коя говорил и как си барал пръстите докато мига с веждите и обяснява.. обаче за червените другари дето утрепаха ония, те кауните 2 акции напраиха за толкова време, единия взеха че от бой го убиха никой нищо не каза!?
Не ми пука кога ква акция имало, скоро не съм виждал взривени коли, апартаменти, убийства, отвличания и прочие.. значи пак ИМА ФАЙДА!

:yes: Браво колега, добре че им го каза, щото аз досега обмислях отговор, но се въздържах от такъв, понеже най-вероятно щеха да ме баннат :mhihi: Какво ще ми давате за пример, величието на българската джурналистика, дюдюка Бърбореков ? Тая ли па точно хлебарка ще ми задава въпроси бе ... или онова кубе нещастно Слави, заедно с малоумния си екип ? Кой им плаща на тея ? Май е Гоце и компания, онея същите безработни с по 10 коли и 5 апартамента :evil: Тука дето ги защитавате такива, или сте много глупави, или сте от тех, средно положение нема. Затворил им телефона , праз голем. Аз от както ББ е на власт, не съм чел, некой да е арестуван, заради изказано мнение във форум или блог. Ма за сметка на това всички дето ги хванаха, все има нещо нечисто около тех. Нямало доказателства, еми то всички знаеме съдебната ни система колко е читава, докато съберат доказателства, вероятно вече ще имаме внуци, повечето тука .

Скиса, кажи им едно учебно заведение, където се учи за политик да ходим и аз да запишем нещо задочно така, че тея компютри нещо ми писнаха па и с тех явно не мога да си докарам доход равняващ се на една стотна от дохода на политиците :mhihi: Инак за еднакво тъпите, сори, ама сме си такива, щото умните отдавна избягаха, още в гнимназията. Тука останахме посредствените, които се пържат в един и същ казан, и ако някой случайно реши да излезе от него, другите го дръпват обратно. То и затова в ада на казана с бъгларите нема дявол, щото не е и нужен. ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 21:51

dimithur написа:.....

не съм безработен ,мога да имам ,но нямам 10 коли и нямам нищо общо с червените даже ги мразя ! като какъв ше ме квалифицираш!?!?!?

а за политик не се учи ,ма се иска акъл,а в пожарната се иска да си много смел и да си добър на белот и табла,и да можеш да спиш по всяко време на денонощието.....

баси колко е лесно да мразиш някой с повече от теб....! трябва да опитам сигурно се живее добре така! оправдава собствената посредственост . със сигурност ,който е по-напред е подлец,крадец или червен!

Аватар

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 22:05

SKISA написа:
dimithur написа:.....

не съм безработен ,мога да имам ,но нямам 10 коли и нямам нищо общо с червените даже ги мразя ! като какъв ше ме квалифицираш!?!?!?

а за политик не се учи ,ма се иска акъл,а в пожарната се иска да си много смел и да си добър на белот и табла,и да можеш да спиш по всяко време на денонощието.....

баси колко е лесно да мразиш някой с повече от теб....! трябва да опитам сигурно се живее добре така! оправдава собствената посредственост . със сигурност ,който е по-напред е подлец,крадец или червен!

Ама защо реши, че те мразя :dunno: Напротив, аз точно съм против това "теглене обратно в казана" .
А в политиката има достатъчно и белот и табла и най-вече шах-мат :lol:
Който е по-напред е подлец ... еми добре, ти плюеш ли по Бойко ? По-скоро да ;) Той по-напред ли е от всичко нас тука ? По-скоро да :lol: Нали точно затова говорех и аз - дори и несъзнателно, го правим оплюването, завиждането и прочие. Не са ни виновни политицте, тоест те са виновни до толкова, колкото са "хора от народа" , демек всички сме си виновни, заради всичко, което сме :lol:
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 22:12

ако си чел кво пиша щеше да забележиш ,че съм казал, че не ми пука 1 или 2 или 20 милиярда има бойко. но когато говори ,че другите крадяли ,а той откраднал и то не малко некакси му олекват репликите. толко за бойко....!
и в крайна сметка не аз ,а той е застанал да управлява и мене , и тебе ,и още 5милиона....! и като го е направил сега трябва да си поеме отговорността! аз управлявам сина ми и семейството си...! отговарям за тях и пред тях. той тоговаря пред всички българи и като не се справя си поема отговорността!!! елементарно...

Аватар

Мнение от dimithur » 31 Май 2010, 22:24

Да тука съм съгласен, трябва да си поеме отговорноста :yes: Но де да знам, някак си по отговорен ми изглежда отколкото онова опусумче с лява ориентация станишката, бухала доган и тотално склерозиралото височество. И в случая съм по скоро готов да обвиня целия български посредствен народ, отколкото Бойко ;) Щото много добре виждаш каква е ситуацията и че хора като тебе, дето са постигнали нещо в тая държава, се броят на пръсти. Е днеска чета статия, че Б-я била държавата с най-бързо забогатяващите милионери. Това ако го чуе некой чужденец, ще рече, че тука има некакви супер мега хипер възможности за започване на успешен бизнес. Е, ние просто бихме се усмихнали презрително, като чуеме такива изказвания ;)
Н.Хайтов

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 31 Май 2010, 22:28

много сериозно го премате всичко според мен и малко лично... :winky:

Първо дано Бойко си спомня когато дойде на летище Божурище и ни помоли нас уличните рейсъри на които ни бил дал писта да го подкрепим за кмет,каза че ще работи за нас. Още от тогава ми беше ясно,че стремежа е властта и нищо друго!
20 години вече не ви ли е ясно схемата,идва на власт лицето Х и от всички важни постове се слагат хора от неговата партия или рода! Но като цяло схемата е още по засукана и не така проста.
Защо от бившето правителство няма разследване срещу г-н Румен Петков ,чийто подчинен /шофьор/ Ц.Цветанов сега е министър на МВР???
И като сме почнали с въпросите имам още няколко.
Кога ще има осъден за скапването на БГА Балкан и умишленото докарване до фалит?
Защо половината пари на държавата са в една банка?
Защо всеки задържан бандит след 20дни арест се разбира че е инвалид и е в много тежко състояние и немогат да го осъдят?
Защо пътищата стават по-зле от времето на другаря Тодор Живков? Смея да твърдя че тогва се работеше по-качествено!!!
Защо милиарди от еврофондовете потъват в джобовете на разни господа? и от това страда целия народ?
А па за схемите в Енергетиката и ГАЗ-а,Петрола направо не ми се говори?

Когато има отговори на тези въпроси и виновните са осъдени ефективно тогава ще се оправим!
А също и когато накарат циганите в столипиново,филиповци и други гет-а да си плащат сметките и в тези квартали да е чисто като в Швейцария е тогава ще се оправим вие сметнете кога ще е това!!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата