Скритата власт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Скритата власт

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 19:04

Аре тука да коментираме масоните и другите подобни...
Аз започвам:
Първо, масонската организация е организация, съществувала много години. Не знам първоначално дали са били зидари, както пише в уйкипедия, но в момента мисля, че са по-важните клечки, елит. Моята версия за масонството е, че в техните масонски ложи, на събиранията им, на които се извършват окултни практики, се градят стратегии за увеличаването на влиянието им в обществото. Един вид да управляват нормалния човек, непросветения. Ето, в интернет пише, че членове на масонската ложа са били много от президентите, а Кенеди, който е застрелян, не е бил. Нещо май??? Имаше в някакво предаване човек, който казваше за някой си българин, че бил масон. Аре някой да продължава след мен...
Последна промяна driver69 на 31 Май 2010, 19:27, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Скритата власт

Мнение от 520i » 31 Май 2010, 19:12

Доколкото знам бащата на Илия Павлов е масон,за други българи незнам.А с какво се занимава тая организация :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 31 Май 2010, 19:32

Намерило ти е зидари,защото не са Masons,a Freemasons.
Вижте тази поредица от клипове и изкажете мнението си:
http://www.youtube.com/watch?v=aO7VedeT ... h_response

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 19:36

Колега, това е организация на елита на дадена нация, която цели да управлява дадената държава(мое тълкувание).
В момента гледам един списък с имена, за чиито собственици се твърди, че са масони. Има доста интересни попадения, ще ги постна, нека да ги изкоментираме:
4. Вежди Рашидов - турчин, скулптор
7. Проф. Андрей Пантев - историк, СУ. В момента се изживява, като водещ в екипа на ТВ предаването "Сблъсък" по БТВ на евреина Р. Мърдок.
8. Недялко Йорданов - писател, поет. (Доста учудващо, но именно заради неговите писания освободиха Даниела Терзийска, обвинена в убииството на собственото си дете, всъшност жертва на ДС, с цел запазване кабинета на мургавия вожд Иван Костов.)
10. Стефка Костадинова - спортистка
11. Жельо Желев - бивш президент
16. Гиньо Ганев - депутат, зет на превратаджията Кимон Георгиев.
21. Илия Павлов - шеф на Мултигруп - холдинг от десетки фирми, член на клуб Възраждане, перач на пари на бившата БКП и ДС, кръсник на мафията.
28. Дядо Павел - свещеник, епископ от БПЦ към храма св. "Александър Невски".
29. Йордан Костадинов, директор на АЕЦ Козлудуй.
25. Д-р Спас Спасков - шеф на Пирогов.
27. Петър Стоянов - бивш президент на Р. България, син на предателя сред Легионерите, Стефан Стоянов.
35. Емил Кюлев - банкер, клуб Възраждане, Росексимбанк (твърди се, че оперира с еврейски капитали от Русия).
30. Стоян Ганев - член на сектата на Муун (подтикваща вярващите в нея към самоубииство, виновна за смъртта на хиляди), бивш директор на канцеларията на премиера, твърди се, че е вкарал в НС 24 депутати.
мба, много имена са, няма да цитирам всички. Ще напиша политиците:
4. Вежди Рашидов - турчин, скулптор
4. Стефан Софиянски - евреин, предишната му фамилия е Горнооряховски. Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато е отпускала незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел, следствен в момента. Понастоящем кмет на София, втори мандат. Бивш член на СДС, сега председател на партия "Свободни демократи". По мнението на мнозина - изключително корумпиран и също в момента е следствен за финансови злоупотреби. Далаверите му се извършват чрез Любомир Павлов, известен като Любо Пъпката - шеф на Общинска банка и съпруг на депутатката от НДСВ Диляна Грозданова. Софиянски е женен за еврейка - Алисия Софиянска, от която има три дъщери. Бащата на Стефан Софиянски е бил икономически съветник на Георги Димитров.
6. Д-р Александър Чирков - професор, циганин, сърдечен хирург, гравитира около царя и НДСВ.
18. Ахмед Доган - член на борда на директорите, председател на етническата, циганско-турска партия ДПС, двоен агент - на ДС и турското разузнаване. Известен под псевдонимът си от разузнаването Сокола (агент Сава).
28. Христо Стоичков - пенсиониран футболист.
28,5. Станислав Трифонов + Росен Петров - "Шоуто на Слави"
60. Филип Димитров - член на СДС, бивш министър председател, национален предател, евреин и хомосексуалист, посланик на Р. България в САЩ.
63. Симеон Сакскобургготски - има данни, че е член и на други ложи, може би и тази на Билдербергите, член на Малтийския орден от 1965. В една ложа със всички короновани величия. Присъства тайно на всички важни масонски срещи, като тази на 300-те масона на Златни Пясъци.
65. Стефан Софиянски
84. Жельо Желев - бивш президент, член на френската масонска ложа, национален предател и пръв приятел на масоните в България, въпреки убитата от същите дъщеря. Франкофон...
94. Жан Виденов - комунист, национален предател, продъл зърното на България и свален през 97 г., чрез измислен, ръководен от ДС преврат. Ненавиждан от целият български народ.
13. Желязко Христов - КНСБ
76. Лютфи Местан - Турски агент, ДПС.
77. Юнал Лютфи - ДПС.
84. Димитър Калчев - бивш кмет на Русе 1995-2001, сега министър на държавната администрация, 33 степен масон, особено нагъл и брутален тип.
Информацията е копирана.
Бахти, Росен Петров, Трифонов и доган са от един отбор...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 31 Май 2010, 19:44

А това ми стана много интересно,давай още някаква информация.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 31 Май 2010, 19:51

:shock: :shock: :shock:
За първи път чувам за тия работи,но ми стана адски интересно за тия хора.Ако некой знае нещо нека да сподели инфо.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 31 Май 2010, 19:52

http://www.youtube.com/watch?v=4JHThf32azM
Прочетете и описанието !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 31 Май 2010, 20:08

Дано негреша но МАСОНИТЕ се занимават и с благотворителност.За да бъде приета една личност в редовете на МАСОНИТЕ се поставя на доста изпитания ,които немога дасе сетя в каква насока са.Членуват само МЪЖЕ,но мисля от скоро е променен техния прием и могат да постъпват и ЖЕНИ.
Самото МАСОНСТВО е нещо от рода на степени-нива и според заслугите се изкачваш в по-горно ниво.
Знака-емблемата на МАСОНИТЕ е :ПИРАМИДА с вградено в нея ОКО.
Сега всеки да напише в GOOGLE: pic ONE DOLLAR ,и ще забележите на гърба на банкнотата от 1-USA DOLLAR същия този СИМВОЛ (пирамида с око)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 31 Май 2010, 20:27

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 31 Май 2010, 20:28

е те някои от тея се срещнаха със Създателя, а други не отговарят на описанието... списъка не е актуален, нито обясненията...
ако търсиш власт в сянка, не са тея у нас :nono:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Май 2010, 20:40

Владо написа:е те някои от тея се срещнаха със Създателя, а други не отговарят на описанието... списъка не е актуален, нито обясненията...
ако търсиш власт в сянка, не са тея у нас :nono:

Колега, темата съм я направил, за да дискутираме. Би ли пояснил? Кои са властващите в сянка, някои имена ако можеш да кажеш? Ако не искаш да ги публикуваш, на ЛС, аз ще се погрижа :mhihi: .
Списъкът, че не е актуален, не е. Но мен ме впечатлиха разни дреболии като това, че и доган, и трифонов са масони. После що ебавал Бойко в шоуто си??? Аз не съм го видел да се ебава така с рязания. Мое мнение. Не мисля, че е нормално наглед хора с противоположни идеали да са от един отбор. В масонската организация преди са приемали само мъже. Сега вече приемат и жени, и черни. Криза явно, нямат кадри, не знам. Мен ли само ми е странно, че застреляният Кенеди не е принадлежал на масоните? Или си въобразявам, че има нещо общо със смърта му това?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 31 Май 2010, 20:49

До тук видях доста грешни работи...
http://www.youtube.com/user/1killuminati - разгледайте целия профил,има много ама много информация.
И знака на Масоните не е Пирамидата с Окото,което вижда всичко,а този:
Изображение

@Ryapoff - Обама,Буш,Клинтън и доста други Американски президенти също са масони.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 31 Май 2010, 20:58

ми ако извадиш от някъде висшите служители на дс от периода 86,87-92, ще имаш властта на сянка... имена я намериш, я не... всъщност може да намериш, но от средния ешелон, на същата организация... обаче може да попаднеш и на някои съвпадения от твоя списък, и осветените сътрудници... които са си средния ешелон... ако някой от тях се помисли за истинска власт на сянка, обикновено не доживява да осъзнае че греши... та така...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 31 Май 2010, 21:01

Иван Ведър - посветен е през 1863 г.
Доколкото знам той основава първата българска масонска ложа.Има една интересна случка за Русе с него и влиянието му :
В края на август руските войски ожесточено атакуват турската махала в Русе, която почти сриват със земята. Това озверява турските управници и те решават да изтребят цялото българско население в Русе — всички са изведени в полето при Владиковата бахча (днес Парк на Младежта), където прекарват няколко денонощия. Ведър успява да излезе от обградената си къща, като плаща торба злато. Отбива се при италианския консул Енрике де Губернатис, с когото поканват влиятелния турчин хаджи Мехмед Алия да се качи с тях до хълма Левента, за да лобират при Делавер паша, командващ египетските войски разположени около града.

Когато влизат при пашата, и тримата правят масонски знак с ръка. Разбирайки, че говори с по-висш по степен брат, той обещава на Иван братско съдействие. Когато се връща от Левента, делегацията заварва населението на града обградено от египетски аскери, които ги пазели от черкезите и башибозуците. Резултатът е спасение от сигурна смърт на 4000 русенци и от опожаряване на сградите в града.

Това е цитат от Уикипедия , че не ми се пишеше но иначе съм гледала предавания разни по темата.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Май 2010, 21:06

много от нещата ,които пишете са легенди ,доста от имената са неверни ,но има и доста верни неща....!

Следваща

Назад към Извън Темата