Скритата власт
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Скритата власт
имаше 2 или 3 български сайта чиято тематика беше масони илюминати конспирации и тн ама май ги спряха може да се разтърсиш.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Като по-млад и разполагащ с (повече) свободно време и аз обичах да си пълня главата с разни глупости. Има един българин, емигрирал още при идването на БКП на власт. Успява да забегне в САЩ и работи в Пентагона (или някаква подобна властимаща икона с достъп до всякаква информация). Казва се Никола Николов. Автор е на 6-7 книги, които описват "световната конспирация". Четейки темата, си мисля, че биха били интересни за много от вас. Някои от заглавията са "Маските на величията", "Световната конспирация" и пр. Интересното е, че ги спряха от продажба няколко седмици след като излязоха на пазара (това става в средата на 90те).
В България не знам как стоят нещата и колко са тайни структурите, ама съм бил в контакт с председателя на организацията им тук. Останах с впечатлението, че държи целият свят да разбере кой е. Раздаваше разни масонски значки и календари на който срещне.
В България не знам как стоят нещата и колко са тайни структурите, ама съм бил в контакт с председателя на организацията им тук. Останах с впечатлението, че държи целият свят да разбере кой е. Раздаваше разни масонски значки и календари на който срещне.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
sharksfin написа: Останах с впечатлението, че държи целият свят да разбере кой е. Раздаваше разни масонски значки и календари на който срещне.
Еми пак стигаме до идеята за "двумисъл" както я нарича Оуруел - демек да викаш на черното бяло, и то без да се замисляш. Хем се насажда мнението, че са някакви тайни и окултни организации, хем па раздават календарчета и значки

Ама айде па да погледнем от малко по оптимистична гледна точка - ако не са били рептили, масони, илюминанти , досега още щехме да подскачаме по дърветата и да ядеме банани

Друга истина е, че тея същества се хранят с негативни и отрицателни емоции - така че всеки път като напсувате Бойко, Цеци, Доган etc. те получават бонус, а вие черна точка

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
ето ви саита на БГ масоните http://www.zidari.org/istoria%204a.html
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
georgymk написа:ето ви саита на БГ масоните http://www.zidari.org/istoria%204a.html
Е там има доста информация и материал за четене

k_remi написа:georgymk написа:ето ви саита на БГ масоните http://www.zidari.org/istoria%204a.html
Вероятно скисата е много прав - масоните едва ли искат да са обсъждани.Това което може да се намери като свободна информация най-вероятно е нищо работа .Или с други думи - това е което би трябвало да знаем.
Ем, това е, което трябва да знаем, но може тук-таме някой да поназнайва нещо друго, може да е чул и така... Мен ми станаха интересни, затова отворих тема, да обсъдим какво знаем за тях, пък после ще го формулирам в първото си мнение(ако сте съгласни, де).
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Значи аз си играх да копирам тия линкове за тоя,където го духа...
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
DanielzZz написа:Значи аз си играх да копирам тия линкове за тоя,където го духа...
то пък голяма работа,че си натиснал "ctrl+c" и "ctrl+v"
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
georgymk написа:DanielzZz написа:Значи аз си играх да копирам тия линкове за тоя,където го духа...
то пък голяма работа,че си натиснал "ctrl+c" и "ctrl+v"
Еми не е малко, колегата допринесе с инфо. Колкото до мнение към тези клипове, искат да ни покажат, че съществуват(т'ва масоните), но нищо повече. С една дума, това, което трябва да знаем.
terorero написа:Ами ние отдавна живеем в този нов световен ред, и всички заедно го създаваме и променяме с нашите нагласи, мисли и действияА колкото до масонството, информацията в интернет в огромната си част е манипулирана и преувеличена.
Не е точно така.Идеята на Илюминатите все още не е осъществена.Че го създаваме ние - така е, или поне си мислим че е така.Но техният Нов Световен Ред го няма все още.Четох в една книга някакви интересни ''предположения'' за тях, за масоните, за връзката им с масоните, за идеите, за някои открития и прикриването им...Предположения в кавички, защото вероятно автора няма как да докаже своята истина.

Едно поздравче от мен за всички масони, илюминанти и зидари
http://vbox7.com/play:b0822fed

sharksfin написа:Като по-млад и разполагащ с (повече) свободно време и аз обичах да си пълня главата с разни глупости. Има един българин, емигрирал още при идването на БКП на власт. Успява да забегне в САЩ и работи в Пентагона (или някаква подобна властимаща икона с достъп до всякаква информация). Казва се Никола Николов. Автор е на 6-7 книги, които описват "световната конспирация". Четейки темата, си мисля, че биха били интересни за много от вас. Някои от заглавията са "Маските на величията", "Световната конспирация" и пр. Интересното е, че ги спряха от продажба няколко седмици след като излязоха на пазара (това става в средата на 90те).
аз случайно попаднах на тези книги и съм ги чела и понеже и на мен ми стана интересно за достоверността им се разрових. Първо отидох при един много уважаван от мен историк А. Кертин и го попитах доколко може да се вярва на тях, а той ми каза че е малко вероятно описаното в книгите да е истина, но не искаше да ме ангажира със собственото си мнение. Затова аз сама се разрових и реших да погледна книгите които са цитирани специално в "Световната конспирация". Всичките цитирани се базират на идеята за световна конспирация и препращат постоянно една към друга и се затварят като в порочен кръг. Все едно аз да напиша нещо, после Тошо да ме цитира като достоверен източник, после Пешо цитира Тошо, а аз цитирам Пешо и казвам " ето че и Тошо и Пешо мислят по идентичен начин"
[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз да питам,тея свободни зидари,не моат ли да ми врътнат една оградка на село,че като минават кравите да не ми гледат у басейнчето???
Твърденията са тайния ешалон, който ни управлява е интересен, но аз правя сравнение с децата и фокусник.
Колкото и да гледа едно дете, не може да си обясни даден фокус. И за това фокус = магия (в добър смисъл на думата).
По същата логика и някой твърдения са интересни и се обясняват с тайни общества и др, дават се примери с книги и т.н.
"1984", "Шестото клеймо" и други. Всеки вярва на това, което му харесва.
Ако прочетем Булгаков (Майстора и Маргарита), сигурно ще повярваме и в Сатана. Ако прочетем "Алиса" можем да повярваме и в други неща
Колкото и да гледа едно дете, не може да си обясни даден фокус. И за това фокус = магия (в добър смисъл на думата).
По същата логика и някой твърдения са интересни и се обясняват с тайни общества и др, дават се примери с книги и т.н.
"1984", "Шестото клеймо" и други. Всеки вярва на това, което му харесва.
Ако прочетем Булгаков (Майстора и Маргарита), сигурно ще повярваме и в Сатана. Ако прочетем "Алиса" можем да повярваме и в други неща

Селото се оказа точно във града
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Jessy написа:аз случайно попаднах на тези книги и съм ги чела и понеже и на мен ми стана интересно за достоверността им се разрових. Първо отидох при един много уважаван от мен историк А. Кертин и го попитах доколко може да се вярва на тях, а той ми каза че е малко вероятно описаното в книгите да е истина, но не искаше да ме ангажира със собственото си мнение. Затова аз сама се разрових и реших да погледна книгите които са цитирани специално в "Световната конспирация". Всичките цитирани се базират на идеята за световна конспирация и препращат постоянно една към друга и се затварят като в порочен кръг. Все едно аз да напиша нещо, после Тошо да ме цитира като достоверен източник, после Пешо цитира Тошо, а аз цитирам Пешо и казвам " ето че и Тошо и Пешо мислят по идентичен начин"
Е точно тази мистика буди интереса на много хора. Разказана достатъчно увлекателно - ето ти и бестселър. Пък кой го е грижа за истината. Мен лично ме боли фара кой какво управлява, стига аз да съм щастлив.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3