Регистрацийки на нещо си за фирми и бюрокрация....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Регистрацийки на нещо си за фирми и бюрокрация....

Мнение от tsb_bg » 01 Юни 2010, 13:27

dimithur написа:Еми продавайте дрога в такъв случай, ни данъци ще плащате, ни акцизи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега гледам от началото на темата все по-конструктивни предложения даваш ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 01 Юни 2010, 15:51

Абе няма такава шибана държава :banghead:
Миналата седмица отивам в НАП-за един документ.
И картончето ми 240 номер...на таблото 180- и седи така 2 часа.
Влизам аз-няма никой да чака пред хубосницата :mhihi:
Ок-казвам и -аз тука за един документ. Тя-аааааааа това е в два екземпляра-отидете попълнете още един и елате.
Отивам попълвам-връщам се-тая ми вика -със същото картонче колко пъти ще влизате-извадете си ново номерче :shock:
Малко ми оставаше да е извадя изпод бюрото/40 кила беше с мокри дрехи/и да и набия два шамара :ranting:
За издаването на лични карти -няма какво да споменавам- сутринта в 8 часа бях 73 номер-и ми стигна номера в 16.40- и на 70 казаха ,че от този номер нагоре просто ще минат на спедвашия ден-та след скромен екшън от няколко човека и заплахи за патрулки и писма до майките на доста хора :mhihi: минахме....
А през това време поне 20 човека със супер експресни заявки за документи им бе казано ,че скоро няма да са им готови и при въпроса на хората-ЗАЩО НИ ВЗЕХТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА КАТО ЗНАЕТЕ че няма да станат готови-отговора беше-ами да не сте ги давали.... :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Юни 2010, 17:03

Хубава държавна администрацийка си имаме, нема що. Дееба и манталитета социалистически, дето 20 години не го излекувахме. То е ясно че ще си намеря адвокат и счетоводител, ама защо да не си намеря и нова държава на която да плащам данъци и акцизи и мита и здравни осигуровки и местни данъци и разни други п..тки маини. Отивам да си регистрирам джипката в КАТ и още с влизането се започнаха простотиите. Не съм уцелил вярното гише, добре още една опашка. Там една гювендия гледа документите и вика всичко имаш, бегай плати едни пари в СИБАНК. Плащам. Следващо гише. Ами нема митническо нещо си. Давам документ от митниците. Да де ама го нема в компютъра. Айде справка. Грешка на митниците. Един час коригиране. И стана 12 и обедна почивка. И слетобяд на следващото гише. Ами това било внесено от Швейцария. И требвало технотест. Казвам че не требва от първи март. Парантията на гишето казва че требва ама може и да съм прав, требвало да се пита шефа. Ама да съм идел аз, защот нея щел да я овика. То па и шефа го нема точно сега. Ама айде да минеме на гледане на номерата та ако дойде шефа и каже да сме готови. Там един тупан ми вика да съм му изшкурел номера, който е на задния носач. Носача боядисан с антикор. Викам нали съм си платил. А оня вика, ти искаш ли тоя номер да не може да се чете, ако не търкай. Търкам с шкурка, излиза номера, дето си го има и на видно място в коша, ама тоя е по сигурен. Иде шефа с още един тупан и разбирам че са ходили на оглед на апартамент през работно време, от приказките им. Още след един час се разбира че не ми требва технотест и стигам вече до монтаж на номерата. Ама го нема човека дето ги слага. Още половин час да го чекам да флиртува с тая от гише 2(дееба и бабоеба скапан). Айде печат че са унищожени и старите номера, половин час, оня па жулеше нещо с другия дето гледа номерата. И така от 9 часа сутринта свърших в 5 и 10. Пропуснах да да кажа: Дееба и КАТ Монтана, дееба и скапаната администраци и скапаната държава :bang: :bang:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Юни 2010, 19:47

Не съм ходил скоро в НАП нямам и желание
Обаче често посещавах преди общината в Лозенец и чакането по 2-3 часа беше съвсем истинско,ноо пък и вътре нямаше никои доста често :bang: :bang: ,вместо да хода на работа пускам си отпуск да виса ей така кат изпразнен х*и
Тази година като ходих пак да вада документи удостоверения и още кво ли не беше доста по добре,рефотмата добре се е отразила на наща община,останах много очарован и доволен,надявам се и с другите институциида се случи това.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Юни 2010, 20:35

ми специално на тая община мога да им предложа да дойдат пред нас да си вземат данъка за жилището ,който не съм плащал 3та година и ще ме изчакат да се изсера,да изчукам жената,гаджето,да си изрежа ноктите и да ям и ако ми се доспи ше поспя и после ше видя с кво мога да им помогна.....! ако искат де!! не ги карам насила....

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Юни 2010, 20:48

SKISA написа:ми специално на тая община мога да им предложа да дойдат пред нас да си вземат данъка за жилището ,който не съм плащал 3та година и ще ме изчакат да се изсера,да изчукам жената,гаджето,да си изрежа ноктите и да ям и ако ми се доспи ше поспя и после ше видя с кво мога да им помогна.....! ако искат де!! не ги карам насила....

Внимавай, че точно това е много опасно, щото ако некой вместо тебе ти плаща данъците на жилището еди колко си години, става собственик. Не съм много сигурен де, поне нещо такова ми се върти в главата.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Юни 2010, 20:50

SKISA написа:ми специално на тая община мога да им предложа да дойдат пред нас да си вземат данъка за жилището ,който не съм плащал 3та година и ще ме изчакат да се изсера,да изчукам жената,гаджето,да си изрежа ноктите и да ям и ако ми се доспи ше поспя и после ше видя с кво мога да им помогна.....! ако искат де!! не ги карам насила....

От няколко месеца нещата са много по добре,преди 2 години викнаха полиция заради мен,щото крещях на 3-тия етаж как ще ги избия сичките
То там беше пародия,едната стайчка за некви справки работи вторник и четвъртък от 10 до 12 ама и 2 та дена нямаше никои :banghead:
за данъчна оценка,тая лелка щях да я убия в стайчката,влизам да питам кво требе да пиша да попълвам и т,н тая и вика тук не е справки,като почнах да креща че аз и плащам заплатата и трябва да бъде любезна и възпитана с мен и че нямам време да се занимавам с глупости викна охраната
Но като бях тази година на 2-3 пъти нещата са доста по добри,има промяна което ме радва много.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Юни 2010, 21:03

dimithur написа:
Внимавай, че точно това е много опасно, щото ако некой вместо тебе ти плаща данъците на жилището еди колко си години, става собственик. Не съм много сигурен де, поне нещо такова ми се върти в главата.

митьо,ти какви точно гъби употребяваш!?!? я иди и ми ги плати за още 5г -струва си апартамента и после ела да си го вземеш.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Юни 2010, 21:19

Стига да се докаже и владение, Митьо е прав. Ама как става това, някой юрист трябва да се изкаже.

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Юни 2010, 21:26

много ше се радвам некой да докаже владение на нещо мое! барабар с квитанцийките за данъците или с квото поиска!! много интересно ще стане....! :twisted: я ако се обади юрист направо във втори пост да каже колко е за непредумишлено с 12 наръгвания и 24 изстрела....!!! :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Юни 2010, 22:45

SKISA написа:много ше се радвам некой да докаже владение на нещо мое! барабар с квитанцийките за данъците или с квото поиска!! много интересно ще стане....! :twisted: я ако се обади юрист направо във втори пост да каже колко е за непредумишлено с 12 наръгвания и 24 изстрела....!!! :mhihi:

абе точно едни такива познати от малцинствен произход, на мои познати, ги беха вкарали на топло, за такъв вид измами, та от там знам :mhihi: То по-гадното е, че идват със съдия изпълнител и те изгонват най-легално , па после ходи да се съдиш с калпавата ни съдебна система.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Предишна

Назад към Извън Темата