Сибанк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Сибанк

Мнение от BMWdrivers » 01 Юни 2010, 18:31

Колеги, днес отивам да си плащам фиш от КАТ за 20лв. и си казвам: ще отида в Сибанк, нали сметката изписана на фиша е точно в Сибанк, т.е таксата ще ми е по-малка отколокото ако направя превода, чрез друга банка към Цветелиновата мошеническа структура. Нареждам се на старите им гишета( в това отношение Сибанк май са най-зле) и лелката ми казва: таксата е 4лв.,(ако бях отишъл в друга банка таксата щеше да е по малка) и аз ядосан и отвръщам: добре ще ги платя, както и да е. Е може ли по такъв начин с такива високи такси да рекетират българския гражданин. Колеги не си плащайте глобите в Сибанк, то е ясно, че всички банки са от един дол дренки, но поне на пук... А ти Бойко м**а ти д**ба проста. :banghead:
Последна промяна BMWdrivers на 02 Юни 2010, 0:23, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Re: Сибанк

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Юни 2010, 19:05

:conf:
Само не разбрах, с какво Бойко отново го отнесе, но... :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 01 Юни 2010, 19:09

uCnaHeTcA написа::conf:

Чети вестници, има какво да се научи от тях!

п.с.
Не те упреквам за нищо, колега.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 01 Юни 2010, 19:13

uCnaHeTcA написа: :conf:

Катаджията къдет е писал фиша може да е Бойко :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И на мен ми зеха 4 лева ,такса кво да праиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Юни 2010, 20:06

райфайзен - 5.
за тва фатката е отиваш си в твойта банка, внасяш си съответната сума и превеждаш от сметка в сметка и таксата е левче или два, поне при мен беше така
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Юни 2010, 20:13

Аз платих на гишето на банката в общината, мисля че пак е рос ексим банк или както и е там името и не платих никаква такса, платих точно 50лв. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 01 Юни 2010, 20:20

BMWdrivers написа:Колеги, днес отивам да си плащам фиш от КАТ за 20лв. и си казвам: ще отида в Сибанк, нали сметката изписана на фиша е точно в Сибанк, т.е таксата ще ми е по-малка отколокото ако направя превода, чрез друга банка към Цветелиновата мошеническа структура. Нареждам се на старите им гишета( в това отношение Сибанк май са най-зле) и лелката ми казва: таксата е 4лв.,(ако бях отишъл в друга банка таксата щеше да е по малка) и аз ядосан и отвръщам: добре ще ги платя, както и да е. Е може ли по такъв начин с такива високи такси да рекетират българския гражданин. Колеги не си плащайте глобите в Сибанк, то е ясно, че всички банки са от един дол дренки, но поне на пук... А ти Бойко м**а ти д**ба проста. :banghead:

Браво! Олекна ли ти, пич? Надявам се. Припука ми от теб. Не че нещо, аз също скоро бях уникално бесен на ментел, но к'во ти е виновен Борисов, че да го псуваш на майка? Прост - прост, ама да го псуваш за...? За какво? Пък и Сибанк не е на цветелина бе, колко да го повтаряме... Тя има проценти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 01 Юни 2010, 20:27

Ryapoff написа:
BMWdrivers написа:Колеги, днес отивам да си плащам фиш от КАТ за 20лв. и си казвам: ще отида в Сибанк, нали сметката изписана на фиша е точно в Сибанк, т.е таксата ще ми е по-малка отколокото ако направя превода, чрез друга банка към Цветелиновата мошеническа структура. Нареждам се на старите им гишета( в това отношение Сибанк май са най-зле) и лелката ми казва: таксата е 4лв.,(ако бях отишъл в друга банка таксата щеше да е по малка) и аз ядосан и отвръщам: добре ще ги платя, както и да е. Е може ли по такъв начин с такива високи такси да рекетират българския гражданин. Колеги не си плащайте глобите в Сибанк, то е ясно, че всички банки са от един дол дренки, но поне на пук... А ти Бойко м**а ти д**ба проста. :banghead:

Браво! Олекна ли ти, пич? Надявам се. Припука ми от теб. Не че нещо, аз също скоро бях уникално бесен на ментел, но к'во ти е виновен Борисов, че да го псуваш на майка? Прост - прост, ама да го псуваш за...? За какво? Пък и Сибанк не е на цветелина бе, колко да го повтаряме... Тя има проценти.

Ми пич, Борисов да си събира парите чрез банка която ще ми вземе такса 1 лев, а не 4ти лева, не чрез таксичките да си пълни хазната и на Цветелинка гушата, затова ми е виновен
коментари

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 01 Юни 2010, 20:39

а това за псуването, имаше една песен на Ъпсурт, в която се пееше: и ти Мишо ма** ти д***а проста, в този смисъл го написах, не съм такъв хамалин да псувам така безпардонно...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 01 Юни 2010, 20:44

BMWdrivers написа:
Ryapoff написа:

Ми пич, Борисов да си събира парите чрез банка която ще ми вземе такса 1 лев, а не 4ти лева, не чрез таксичките да си пълни хазната и на Цветелинка гушата, затова ми е виновен
коментари

Проблема е в системата а не в този или онзи.В банка ДСК превода е 6лв.Защо не си отвориш една сметка в някоя банка,вкарваш си глобата в твойта сметка и казваш на лелката на гишето от нея да ги прехвърли към Си банк.Тогава таксата е до два лева.А можеш и карта да си извадиш и да си плащаш през интернет и да не се занимаваш Банки и простотий.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Юни 2010, 20:44

Пичове и пички, не се карайте, бийте се :mhihi: Всички банки си вдигнаха таксите ;) Мен за превод на 5лв в пощенска банка ми взеха за "услугата" пак 4 :mhihi: Тоест опитаха се де, щото си го направих превода през електронното банкиране, където таксата беше 2 лв. Пак е смешно висока на фона на преведените 5лв, ма какво да се прави. И само си търсите повод да псувате Бойко ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 01 Юни 2010, 21:48

И аз наскоро като изваждах книжка пак се замислих за тая пуста банка, която е там вече незнам отколко години,още преди бойко да е премиер, може би откакто стана кмет не съм сигурен,но със сигурност когато банката се е набутала в кат цветелина е имала над 51%, а отношението боико -цветелина няма какво да се коментира.как и да е много се нервирам и аз с тия измислени такси, ама човек се като бърза, чака с часове в тоя кат ,каде другаде да плати освен в сиб.?? интересно ми е че не се сещам дали тая банка се е внедрила и в други държавни инститтуции в "услуга" на гражданина :bang:
Карай бързо
Стигни 'пръв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 01 Юни 2010, 22:08

leTransporteur написа:И аз наскоро като изваждах книжка пак се замислих за тая пуста банка, която е там вече незнам отколко години,още преди бойко да е премиер, може би откакто стана кмет не съм сигурен,но със сигурност когато банката се е набутала в кат цветелина е имала над 51%, а отношението боико -цветелина няма какво да се коментира.как и да е много се нервирам и аз с тия измислени такси, ама човек се като бърза, чака с часове в тоя кат ,каде другаде да плати освен в сиб.?? интересно ми е че не се сещам дали тая банка се е внедрила и в други държавни инститтуции в "услуга" на гражданина :bang:

От началото на 2010 г. в НАП се влива Агенцията за държавни вземания. С тази промяна приходната агенция започва да събира всички публични и частни държавни вземания. НАП пое и задълженията да представлява държавата в производства по несъстоятелност. В тази връзка се откриват нови банкови сметки на дирекция "Търговска несъстоятелност" и дирекция "Частни държавни вземания"

Новите банкови сметки за държавни вземания са както следва:

ТЪРГОВСКА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ

Банка : СИБАНК АД

BIC CODE: BUIBBGSF

IBAN: BG60-BUIB-9888-3322-9435-00

По сметката на "Търговска несъстоятелност" се превеждат сумите, предназначени за погасяване на публични държавни вземания, дължими от търговци в открити производства по несъстоятелност.

===============================================

ЧАСТНИ ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ

Банка : СИБАНК АД

BIC CODE: BUIBBGSF

IBAN: BG76-BUIB-9888-3322-9436-00

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 01 Юни 2010, 22:20

Не се ли сещате, че тез' банки се избират с конкурс? И че комунягите веднага щяха да ги качат на мъжко магаре, ако бяха излъгали за нещо??? Не че нещо, но по новините си казаха и за винетките, че е най-изгодно, не разбирам какво мрънкате. Да сме в играта. Ама не е правилно! Бах то не остана читав политик бе, ония дет' крадоха миналия мандат и се пулеха на екрана, разпраяха как нямало криза в бг, изобщо баламосваха ни отвсякъде, от тях ли да сме доволни?!? За тях криза няма, верно! Единият на сина си купи Бентли от изложение, другият не знам к'во е купил на вигенин, е к'во да им харесваш бе? Ако тази тема беше пусната с някаква по-градивна критика в нея, примерно що в КАТ чакаме толкова, ясно, ама то що зимали толкова такса??? Ми т'ва е било по-малкото зло, него са избрали! Зат'ва СиБанк е там. Не заради Цветелина!!! Бъдете коректни! Па да не ти харесва да плащаш, за да си преведеш парите за плащане на фиша, недей да пра'иш нарушения, а? Има логика. Т'ва е от мен. Хау!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 01 Юни 2010, 22:41

Ryapoff написа:Не се ли сещате, че тез' банки се избират с конкурс? И че комунягите веднага щяха да ги качат на мъжко магаре, ако бяха излъгали за нещо??? Не че нещо, но по новините си казаха и за винетките, че е най-изгодно, не разбирам какво мрънкате. Да сме в играта. Ама не е правилно! Бах то не остана читав политик бе, ония дет' крадоха миналия мандат и се пулеха на екрана, разпраяха как нямало криза в бг, изобщо баламосваха ни отвсякъде, от тях ли да сме доволни?!? За тях криза няма, верно! Единият на сина си купи Бентли от изложение, другият не знам к'во е купил на вигенин, е к'во да им харесваш бе? Ако тази тема беше пусната с някаква по-градивна критика в нея, примерно що в КАТ чакаме толкова, ясно, ама то що зимали толкова такса??? Ми т'ва е било по-малкото зло, него са избрали! Зат'ва СиБанк е там. Не заради Цветелина!!! Бъдете коректни! Па да не ти харесва да плащаш, за да си преведеш парите за плащане на фиша, недей да пра'иш нарушения, а? Има логика. Т'ва е от мен. Хау!

Хаха, а много точно си го казал. Аз предлагам да изгоним Сибанк от ГАТ и всички държавни институции, като пътувате по 1+км до другата най-близка банка, дето ще ви вземат абсолютно същата такса, да видим дали ще сте по-доволни.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Следваща

Назад към Извън Темата