Сибанк
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: Сибанк
Ryapoff написа:Не се ли сещате, че тез' банки се избират с конкурс? И че комунягите веднага щяха да ги качат на мъжко магаре, ако бяха излъгали за нещо??? Не че нещо, но по новините си казаха и за винетките, че е най-изгодно, не разбирам какво мрънкате. Да сме в играта. Ама не е правилно! Бах то не остана читав политик бе, ония дет' крадоха миналия мандат и се пулеха на екрана, разпраяха как нямало криза в бг, изобщо баламосваха ни отвсякъде, от тях ли да сме доволни?!? За тях криза няма, верно! Единият на сина си купи Бентли от изложение, другият не знам к'во е купил на вигенин, е к'во да им харесваш бе? Ако тази тема беше пусната с някаква по-градивна критика в нея, примерно що в КАТ чакаме толкова, ясно, ама то що зимали толкова такса??? Ми т'ва е било по-малкото зло, него са избрали! Зат'ва СиБанк е там. Не заради Цветелина!!! Бъдете коректни! Па да не ти харесва да плащаш, за да си преведеш парите за плащане на фиша, недей да пра'иш нарушения, а? Има логика. Т'ва е от мен. Хау!
Ти си от младешката организация на герберите, признай
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Ryapoff написа:Не се ли сещате, че тез' банки се избират с конкурс? И че комунягите веднага щяха да ги качат на мъжко магаре, ако бяха излъгали за нещо??? Не че нещо, но по новините си казаха и за винетките, че е най-изгодно, не разбирам какво мрънкате. Да сме в играта. Ама не е правилно! Бах то не остана читав политик бе, ония дет' крадоха миналия мандат и се пулеха на екрана, разпраяха как нямало криза в бг, изобщо баламосваха ни отвсякъде, от тях ли да сме доволни?!? За тях криза няма, верно! Единият на сина си купи Бентли от изложение, другият не знам к'во е купил на вигенин, е к'во да им харесваш бе? Ако тази тема беше пусната с някаква по-градивна критика в нея, примерно що в КАТ чакаме толкова, ясно, ама то що зимали толкова такса??? Ми т'ва е било по-малкото зло, него са избрали! Зат'ва СиБанк е там. Не заради Цветелина!!! Бъдете коректни! Па да не ти харесва да плащаш, за да си преведеш парите за плащане на фиша, недей да пра'иш нарушения, а? Има логика. Т'ва е от мен. Хау!
Хаха, а много точно си го казал. Аз предлагам да изгоним Сибанк от ГАТ и всички държавни институции, като пътувате по 1+км до другата най-близка банка, дето ще ви вземат абсолютно същата такса, да видим дали ще сте по-доволни.
В Уникредит ми взимат 2 лева такса за 600 лв превод в тяхна сметка, в Алфа банк ми взимат лев и нещо за 100 лв., превод в тяхна сметка, в Си банк 4 лева такса за 20 лева държавно вземане, не ми ги защитавай Ryapoff, гербаджия такъв

До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
Та по темата на мен ви взеха 3лв. в СиБанк като платих фиша.
До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
kusho написа:До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
абе схемата е на мнооого по-високо ниво над бойко, но това пак не го оправдава

BMWdrivers написа:
В Уникредит ми взимат 2 лева такса за 600 лв превод в тяхна сметка, в Алфа банк ми взимат лев и нещо за 100 лв., превод в тяхна сметка, в Си банк 4 лева такса за 20 лева държавно вземане, не ми ги защитавай Ryapoff, гербаджия такъв
Така значи първо таксата е 3.50, а не 4

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
BMWdrivers написа:kusho написа:До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
Ти сериозно ли?!

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:BMWdrivers написа:
Така значи първо таксата е 3.50, а не 4За суми до 1000лв, демек и 1лв да преведеш, и 999 , все толкова плащаш
А дали таксата ще е 2лв или 3.50, не е кой знае каква фрапантна разликата. Пък и съвсем наскоро, банките пак си дигнаха тарифите, така че тея 2лв в уникредит може и да не са много актуални
Значи таксата първо не е 3.50 а е 4

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
san4o написа:BMWdrivers написа:kusho написа:До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
Ти сериозно ли?!![]()
![]()
сериозно, а ти
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
BMWdrivers написа:второ бате бойко да измисли начин държавните вземания да не са през банката на цветелинка а да са през място където няма такси
Е това вече трудно може да се измисли

бтв нямам нищо против Бойко , просто е малко нагло с тия такси макси, негови банки и тн , като се замислиш, че всеки един които отива в КАТ минава през банката и оставя х 4 лв за превод на пари от сибанк в сибанк да кажем, че по 1000 човека на ден минават оттам сметайте ..
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
Оф не вече ще ви напсувам сериозно
Какво сте се фанали да я дъвчете тая Сибанк ? Прибрала парите за винетките, прибира парите от глобите ? Добре бе, миналата година, кой печата винетките а ? Не, не ровете в гугъл и не търсете, а си признайте, че просто не знаете. Щото не са ви го казали у телевизуру. Ма аз никой не съм чул, да се е оплакал миналата година, че некой си бил направил далавера с отпечатването на винетки , нали така ? А са, подшушнаха ви разни барековци и други учиндолски светила на глупостта и пищите като заклани - боко ни обра безценните 67лв с ДДС за винетка. Ей прост народ, нема управия. Що толкова лесно само ви манипулират не мога да разбера .
Що некой па не се оплака от фирмата БМВ ЕООД, дето прави регистрационите табели и общо взето през 2-3 години измислят нови, които требва да се сменят, че да могат да се гушат ?
http://www.bmv.online.bg/ . Тея само дето ракия не варат ебаси . Само сайта като им видиш и ти става ясно, че г-н управителя Делисивков е некой мега мазен комуняга.
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q ... 42d4cb9f07 Гугъл бързо му изтипосва кирливите ризи. Ама понеже светилото на българската джурналистика бърбореков, не ви го е споменал, нема и как да го знаете. Всичко в тая държава е далавера не го ли разбрахте, просто някъде е по-малка, другаде е по-голяма, а па още по другаде направо си е е&*& м*мамата

Що некой па не се оплака от фирмата БМВ ЕООД, дето прави регистрационите табели и общо взето през 2-3 години измислят нови, които требва да се сменят, че да могат да се гушат ?
http://www.bmv.online.bg/ . Тея само дето ракия не варат ебаси . Само сайта като им видиш и ти става ясно, че г-н управителя Делисивков е некой мега мазен комуняга.
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q ... 42d4cb9f07 Гугъл бързо му изтипосва кирливите ризи. Ама понеже светилото на българската джурналистика бърбореков, не ви го е споменал, нема и как да го знаете. Всичко в тая държава е далавера не го ли разбрахте, просто някъде е по-малка, другаде е по-голяма, а па още по другаде направо си е е&*& м*мамата
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ми на мен райфайзен за най-обикновен превод ми взимат 2 лв. ( ако сумата е до 1000 лв. ) защо СиБанк да не взима 3.50 за плащане на глоба...
В Експрес банк пък ми поискаха 5 лв. такса за превод от 10 лв.
е това е ненормално вече
В Експрес банк пък ми поискаха 5 лв. такса за превод от 10 лв.
е това е ненормално вече

BMWdrivers написа:
Ти си от младешката организация на герберите, признай
С политика не се занимавам, интересна ми е правната защита.
BMWdrivers написа:kusho написа:До колкото си спомням, правителството на Костов преди доста години избра СиБанк да обслужва държавата.
Пич, кой е на по-високо ниво от Бойко? Че и много???
BMWdrivers написа:
Значи таксата първо не е 3.50 а е 4, а двата лева в уникредит са актуални, второ бате бойко да измисли начин държавните вземания да не са през банката на цветелинка а да са през място където няма такси
Точно пък тук в кат е 3лв. или 3.50лв. Поне в началото на месеца беше толкова!
BMWdrivers написа: бате бойко да измисли начин държавните вземания да не са през банката на цветелинка а да са през място където няма такси
Да живее бсп, като не знаехме коя е банката си ни беше много добре, нали?!? Овчици. СиБанк не е на Цветелина! И никога не е била!!! Тя се оттегли от банката, а преди имаше 20%. Къде пише, че е собственичка?!? Или т'ва, коет' приказва оня дългия с повече коса отколкот други неща в главата вечер е вярното? М??? Айде покажи ми с факти кога е била собственичка тя на СиБанк и имало ли е по-добра оферта от друга банка на конкурса? Тъп народ се управлява лесно, обаче нашият обича да критикува. Градивно не, защото не може. А когато не критикуваш градивно се получава обида.
ПС: Не съм от младежката организация на ГЕРБ, но харесвам партията. 'Щото се вслушват в мнението на хората и не пипат меко кат' сергей. Щото като му откраднаха на дядо ми акомулатора, на сутринта звъннаха полицайте. Друг въпрос е колко бавно действа съдебната система и каква реформа е нужна там...
BMWdrivers написа:
Значи таксата първо не е 3.50 а е 4, а двата лева в уникредит са актуални, второ бате бойко да измисли начин държавните вземания да не са през банката на цветелинка а да са през място където няма такси
Еми то има едно такова място бе човек - плащаш кеш на място на

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
dimithur написа:BMWdrivers написа:
Еми то има едно такова място бе човек - плащаш кеш на място на![]()
Ма после па ревете що имало корупция в МВР . Точно поради тая причина , всички плащания са през банка, а банките не са благотворително дружества, да плащат заплати на служите, да плащат наеми и накрая да прават безплатно преводите. А за корупцията всички сме си виновни - и тея дето вземат, най-вече тея, дето им дават . Така че това е положението, ако не ти харесва може да се оплачеш тук http://www.armenskipop.net/
Абе Митьо, ти на всяка тема редактор го раздаваш бе да не си на хонорар от някоя политическа сила и да киснеш във форумите. Тук е място за ентусиасти на БМВ като ти гледам подписа и темите дето си писал май да си чешеш езика си тука ???
Погледнете му профила само в кои теми пише!!! "Извън темета" и "Страхотни истории" .....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4