Издирва Се ! Помогнете
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Издирва Се ! Помогнете
dimithur написа:http://razkritia.com/%E2%80%9E%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE%E2%80%9C-%D0%BD%D0%B0-7-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%B8/
Тоя случай нещо започна да понамирисва
dimithur,работата взе за става съмнителна още на 5 или 6 май когато родителите участваха в един от сутришните блокове.Бащата с прическа тип канадска ливада която ясно си личи ,че е на ден два.Майката с безупречно изчистени вежди,.До сега не исках да пиша по тоя въпрос ама колегата го повдигна.Няма нормален родител на който детето да му е в неизвестност от седмица и той да се сети за постригване или скубане на вежди.И на двамата в погледите няма никаква тъга,да не говорим за сълзи.Дано да не излеза прав,но тука нещо не е както трябва.

И аз не исках да пиша за това, обаче горе долу следя какво се случва в групата във Фейсбук, и честно казано тази работа мирише. И то много отдалеч вече!
П.П.: http://loran.blog.bg/novini/2010/05/23/ ... pni.549978
П.П.: http://loran.blog.bg/novini/2010/05/23/ ... pni.549978

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
В сутрешния блок на БТВ казаха , че детенцете е намерено в Искърското дефиле мъртво , много жалко..... 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6494920 Много жалко за момченцето
Моите съболезнования към родителите

sparky01 написа:http://dnes.dir.bg/news.php?id=6494920 Много жалко за момченцето![]()
Бог да прости малката душица и да закриля живите! Точно на първи юни са го открили..

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Много, много тъжно. Дано поне този път се разбере истината по случая.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Понеже аз пуснах темата
и сега ми е отвратително гадно
Тялото, открито в Искърското дефиле, близо до с. Реброво, наистина е на седемгодишния Веселин Игнатов от софийското село Кътина.
Детето, което страда от аутизъм, изчезна на 27 април от центъра на Курило.
Близките му вече са разпознали тялото, но самоличността му ще бъде потвърдена и от евентуална ДНК-експертиза.
Аутопсията ще бъде направена днес в Центъра по съдебна медицина и деонтология на УМБАЛ "Александровска", за да бъде установено от какво е починало детето.
От първоначалния оглед експертите са установили, че тялото е обезобразено.
Телцето е намерено във водите на р. Искър край селото от случайни граждани. Полицията съобщи, че то е престояло там дълго време.
DarikNews.bg цитира директорa на СДВР комисар Валери Йорданов, според когото засега няма категорични насоки за разследването на полицията.
На пресконференция заедно с родителите на момчето в средата на май председателят на Българската асоциация на частните детективи Марин Маринов каза, че най-вероятно детето е укривано умишлено и че "има голяма възможност да е извършено престъпление или в момента да се извършва престъпление".
Кметът на село Реброво Николай Лазаров заяви пред Pro.bg, че той е бил един от първите, които са видели вчера следобед детското трупче.
"Около 14 ч. при мен пристигна един уплашен младеж и ми каза: "Чичо Ники, в реката има труп на човек". Аз в първи момент се стъписах, но веднага отидох на мястото и видях, че има труп. Беше заседнал между две дървета. Сигнализирахме веднага полицията и за около 15 минути хората пристигнаха на мястото. Пристигнаха и екипи на Гражданската защита. Тялото беше извадено... беше неразпознаваемо...", обясни Николай Лазаров.
Кметът на селото добави, че не може да каже дали е имало следи от насилие по тялото на малкия Веско, защото го е видял от разстояние.

Тялото, открито в Искърското дефиле, близо до с. Реброво, наистина е на седемгодишния Веселин Игнатов от софийското село Кътина.
Детето, което страда от аутизъм, изчезна на 27 април от центъра на Курило.
Близките му вече са разпознали тялото, но самоличността му ще бъде потвърдена и от евентуална ДНК-експертиза.
Аутопсията ще бъде направена днес в Центъра по съдебна медицина и деонтология на УМБАЛ "Александровска", за да бъде установено от какво е починало детето.
От първоначалния оглед експертите са установили, че тялото е обезобразено.
Телцето е намерено във водите на р. Искър край селото от случайни граждани. Полицията съобщи, че то е престояло там дълго време.
DarikNews.bg цитира директорa на СДВР комисар Валери Йорданов, според когото засега няма категорични насоки за разследването на полицията.
На пресконференция заедно с родителите на момчето в средата на май председателят на Българската асоциация на частните детективи Марин Маринов каза, че най-вероятно детето е укривано умишлено и че "има голяма възможност да е извършено престъпление или в момента да се извършва престъпление".
Кметът на село Реброво Николай Лазаров заяви пред Pro.bg, че той е бил един от първите, които са видели вчера следобед детското трупче.
"Около 14 ч. при мен пристигна един уплашен младеж и ми каза: "Чичо Ники, в реката има труп на човек". Аз в първи момент се стъписах, но веднага отидох на мястото и видях, че има труп. Беше заседнал между две дървета. Сигнализирахме веднага полицията и за около 15 минути хората пристигнаха на мястото. Пристигнаха и екипи на Гражданската защита. Тялото беше извадено... беше неразпознаваемо...", обясни Николай Лазаров.
Кметът на селото добави, че не може да каже дали е имало следи от насилие по тялото на малкия Веско, защото го е видял от разстояние.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2