Сибанк

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Сибанк

Мнение от saleen » 02 Юни 2010, 16:46

dimithur написа:банките не са благотворително дружества,

Правилно, те са рекетьорски дружества, функциониращи под одобрителния поглед на властимащите.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Юни 2010, 19:19

Фиша си го платих в пощата. 50лева-превод 1.50лв! А на Бойко наистина да му е.. м...... проста! Защото пратили всички мърляви полицаи да пишат актове и представете си-имам фиш за 50 лева за без колан,а по принцип бях с него... Просто трябвало да пише нещо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Юни 2010, 19:26

Stoqnov_1979 написа:Фиша си го платих в пощата. 50лева-превод 1.50лв! А на Бойко наистина да му е.. м...... проста! Защото пратили всички мърляви полицаи да пишат актове и представете си-имам фиш за 50 лева за без колан,а по принцип бях с него... Просто трябвало да пише нещо!

Е те тука си прав! Не може да има праг под който да не подлежи на обжалване!!! Мо'е да е бил куха лейка и да ми е писал щото съм го гледал накриво... Аз си плащам актовете, щот' после не мога нищо да правя(кмета го направи така). Един такъв много ще му излезе солен фиша, т'ва минава за дискриминация бе! Аз като по-малък нарушител имам по-малко права от по-големия? Къде дават така бе???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Юни 2010, 19:32

Просто ми писал фиш,за да не ми бил вземал и точки! Трябвало приходи да има! Шибана държава!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Юни 2010, 19:38

saleen написа:

Правилно, те са рекетьорски дружества, функциониращи под одобрителния поглед на властимащите.

Aми и преди съм го казвал, ама пак ще го повторя - банките са най-големите данъко платци в тая държава , които реално плащат пенсиите и заплатките на държавните мижитурки, така че е съвсем нормално да бъдат толерирани от правителството. Или може би трябва да толерират е тея http://www.dnes.bg/crime/2010/06/02/77- ... obat.92103 ? :dunno: Айде, който е добър с математиката да смета, колко милярда са направили през годините тея нещастници, не стига, че ни тровят с ментета па и акциз не плащат :evil: Ма друго си е да удариш една пещерска гроздова и да напсуваш всички банки, правителството, Бойко и арменския поп. Ще емигрирам вече, честно
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Юни 2010, 19:42

Stoqnov_1979 написа:Просто ми писал фиш,за да не ми бил вземал и точки! Трябвало приходи да има! Шибана държава!

Еми да така ще е . Като на истинските нарушители им е прибрал вече по една двайсетуна за собствени нужди , за попълването на бюджета ще глобяваме редовните, щото те са най-големите балъци така или иначе . :evil: Другата седмица се въоражавам с една камера и като ги видя къде дебнат на пусия, се каширам и аз и ще ги снимам до дупка как прибират двайсетачките :evil:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Юни 2010, 19:44

dimithur написа:
saleen написа:

Aми и преди съм го казвал, ама пак ще го повторя - банките са най-големите данъко платци в тая държава , които реално плащат пенсиите и заплатките на държавните мижитурки, така че е съвсем нормално да бъдат толерирани от правителството. Или може би трябва да толерират е тея http://www.dnes.bg/crime/2010/06/02/77- ... obat.92103 ? :dunno: Айде, който е добър с математиката да смета, колко милярда са направили през годините тея нещастници, не стига, че ни тровят с ментета па и акциз не плащат :evil: Ма друго си е да удариш една пещерска гроздова и да напсуваш всички банки, правителството, Бойко и арменския поп. Ще емигрирам вече, честно

Не знам колега,дали живееш някъде на близо до Карнобат! Но във винпром Карнобат е КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС-ДИРЯ НЯМА!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 02 Юни 2010, 19:55

Колко облъчени кухи лейки има :mhihi:
http://e-vestnik.bg/9188

Тогава банката на Цветелина печели конкурс на НАП с обещанието изобщо да не удържа на гражданите такса за превод на суми към държавния бюджет. По-късно обаче (удобно настанена в монополна позиция) СИБанк едностранно въвежда такса за гражданите.

А варианта да преебете ББ и Цветелина е този - Държавни таксови марки :mhihi:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 02 Юни 2010, 20:52

евала нетсърфър за това говорех и аз ..
Карай бързо
Стигни 'пръв

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 02 Юни 2010, 20:57

Ryapoff написа:.. СиБанк не е на Цветелина! И никога не е била!!! Тя се оттегли от банката, а преди имаше 20%. Къде пише, че е собственичка?!?...

Кух си бате ... кух :mhihi:
Лошия генетичен материал е навлязъл и във форума :mhihi:
Цветелина Бориславова стана най-голям акционер в СИБанк
Двамата акционери с над 5% дялово участие са KBC Банк Белгия и Цветелина Бориславова. Белгийската банка има 81,69% от гласовете, а шефката на Надзорния съвет държи 18,31%.
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 02 Юни 2010, 23:13

Stoqnov_1979 написа:Фиша си го платих в пощата. 50лева-превод 1.50лв! А на Бойко наистина да му е.. м...... проста! Защото пратили всички мърляви полицаи да пишат актове и представете си-имам фиш за 50 лева за без колан,а по принцип бях с него... Просто трябвало да пише нещо!

Точно затова започнах темата, защото бойко прилага политика, при която използва цялата строгост на закона, за да може да запълни хазничката си, дразня се много защото човешките отношения остават на заден план... всички сме хора, бойко, не трябва така да газиш...просто във вселената всяка една вибрация предизвиква друга такава... всичко се връща

P.S.повече по темата не искам да пиша

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Юни 2010, 23:24

“Цветелинбанк”,

Те тва ме разсмя доста :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 03 Юни 2010, 9:17

netsurfer_bg написа:
Ryapoff написа:.. СиБанк не е на Цветелина! И никога не е била!!! Тя се оттегли от банката, а преди имаше 20%. Къде пише, че е собственичка?!?...

Кух си бате ... кух :mhihi:
Лошия генетичен материал е навлязъл и във форума :mhihi:
Цветелина Бориславова стана най-голям акционер в СИБанк
Двамата акционери с над 5% дялово участие са KBC Банк Белгия и Цветелина Бориславова. Белгийската банка има 81,69% от гласовете, а шефката на Надзорния съвет държи 18,31%.

Tука нещо хич не ми стана ясно, даваш линкове със статии, как Цветелина си е продала акциите в банката , пък после казваш на колегата, че е кух :kuku:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Юни 2010, 12:44

Пише, че ще ги продаде въпросните акции "скоро" :mhihi: , но към момента са си нейни все още....Какво го дискутираме този казус, Бойко каза, че щом не е женен за Цецка, значи няма конфликт на интереси и компетентните органи му повярваха, второ- банките били търговски дружества и той нямал право за нищо да им се бърка, т.е. да ни е честита правовата държава :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 03 Юни 2010, 12:54

saleen написа:Пише, че ще ги продаде въпросните акции "скоро" :mhihi: , но към момента са си нейни все още....Какво го дискутираме този казус, Бойко каза, че щом не е женен за Цецка, значи няма конфликт на интереси и компетентните органи му повярваха, второ- банките били търговски дружества и той нямал право за нищо да им се бърка, т.е. да ни е честита правовата държава :mhihi:

Оф още преди 4 години четох в некакъв жълт вестник, че си продала акциите за 1 милярд. Общо взето това беше времето, в което тая особа започна да се появява в медийното пространство. От тогава изглежда всека година си ги продава и все гуши по 1 милярд :mhihi: Не ви ли писна да четете глупости, а най-вече и да им вервате :lol:
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата