За бързото придвижване в града
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
За бързото придвижване в града
мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:43, променена общо 1 път
.
Re: За бързото придвижване в града
Хасково: Задръствания няма. С колата 3 минути по-малко отколкото с колело. Обаче правилник за колело йок
(бе то кат' ме лепне няма да се хиля). Колелото е 18 кг. Аз градска скорост хващам 20. Колата с всички светофари хваща по-малко. Миналото лято имах околко 1500км, надявам се тази година 3-4 хилки да имам. Здраве е.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
В анкетата ти липсва "кара ми се ама бачкам на 30 километра от нас " И аз предпочитам с байка ама некакси ми е трудно да минавам по 60 километра на ден,става дума от Лозенец до Гара искър София,а не знам колко е от Люлин 2-3 до Гара искър

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
С най-големо удоволствие, работата ми е на около 6км, с колело ще стигам даже и по-бързо в сутрешните задръствания. Ама само като си се представя на Ботевградско с колело и се виждам размазан като хлебарка на асфалта 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Ryapoff написа:Хасково: Задръствания няма. С колата 3 минути по-малко отколкото с колело. Обаче правилник за колело йок(бе то кат' ме лепне няма да се хиля). Колелото е 18 кг. Аз градска скорост хващам 20. Колата с всички светофари хваща по-малко. Миналото лято имах околко 1500км, надявам се тази година 3-4 хилки да имам. Здраве е.
Ще дойда с мойто колело,и ще ти дам 3 минути преднина
П.С моето е 7 кила

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Твърдо НЕ! Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии. Освен това ставаш много лесна мишена за рацерите..
Няа как да стане, с колелото само на природа..

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
sme666ko написа:Твърдо НЕ! Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии. Освен това ставаш много лесна мишена за рацерите..Няа как да стане, с колелото само на природа..

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Разбира се, че с колело в тези задръствания ще е по-бързо, а и си е фитнес!Обаче за такива като мен, дето си водят детето на градина сутрин, жената на работа и са облечени с костюм-не стаа! 
Да, кофти е да дишаш газовете на колите, но и в чужбина е същото в задръстванията, нищо, че уж си имат алеи и т.н.
Лошото е, че тук, ако си с коуеуо, не те е.ават за участник в движението и може да гризнеш някой бордюр, така е и със скутерите и моторите.
П.П Ааа, най мразя като видя някой с колело изкачайки на пешеходна пътека карайки, а не бутайки!!!

Да, кофти е да дишаш газовете на колите, но и в чужбина е същото в задръстванията, нищо, че уж си имат алеи и т.н.
Лошото е, че тук, ако си с коуеуо, не те е.ават за участник в движението и може да гризнеш някой бордюр, така е и със скутерите и моторите.
П.П Ааа, най мразя като видя някой с колело изкачайки на пешеходна пътека карайки, а не бутайки!!!
Последна промяна titto на 02 Юни 2010, 22:41, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
sme666ko написа:Твърдо НЕ! Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии.....
За съжаление, това е истина!
А за бързото придвижване (и за града, както и за извън града)... аз използвам скутер: Yamaha Т Мах 500
sme666ko написа:Твърдо НЕ! Много е вредно да се кара в мръсен град като София, дробовете се отварят и поемат повече вредни емисии. Освен това ставаш много лесна мишена за рацерите..Няа как да стане, с колелото само на природа..
Щото па като си в колата сигурно дишаш чист въздух от марс

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
и ти си прав...dimithur написа:........
Щото па като си в колата сигурно дишаш чист въздух от марс

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Не гласувах, понеже все още не работя, но ми е чудно зимата ко прайм
иначе ако работата не е много далеч, пътят е удобен за предвижване няма лошо вместо с автомобил да е с колело 

c7aH4eB написа:Не гласувах, понеже все още не работя, но ми е чудно зимата ко прайминаче ако работата не е много далеч, пътят е удобен за предвижване няма лошо вместо с автомобил да е с колело
Е че колко е една зима бре, то има хора не се къпят по толкова време, ти за едното каране се притесняваш.
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4