Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент
Трагичен инцидент помрачи Спийд шоу 2010, което стартира днес на писта „Дракон” край Калояново. Дългогодишният състезател по картинг от Пловдив Даниел Кисимов загина, след като се заби фатално в предпазната стена от гуми. В момента полиция е отцепила района, шоуто е прекратено и се търсят причините за случилото се. По думите на очевидци Кисимов е карал на права отсечка, когато внезапно е излетял от пистата и се е ударил в загражденията.
Ударът с висока скорост е бил страшен. Състезателят е счупил шиен прешлен и е починал на път за болницата. След инцидента по всяка вероятност очакваното с толкова голям интерес шоу ще бъде преустановено. Даниел е бил на пистата със собствения си картинг, в който вероятно се е появила повреда по време на движение, защото нищо друго не може да обясни катастрофата на толкова опитен спортист.
http://www.news4000.bg/article-11617
Много жалко за такива млади и талантливи хора , мир на праха му
Ударът с висока скорост е бил страшен. Състезателят е счупил шиен прешлен и е починал на път за болницата. След инцидента по всяка вероятност очакваното с толкова голям интерес шоу ще бъде преустановено. Даниел е бил на пистата със собствения си картинг, в който вероятно се е появила повреда по време на движение, защото нищо друго не може да обясни катастрофата на толкова опитен спортист.
http://www.news4000.bg/article-11617
Много жалко за такива млади и талантливи хора , мир на праха му

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Re: Спийд шоу 2010 - Трагичен инцидент
Много нелепо.., да няма линейка на пистата, нямам думи..
В съседната тема коментират случая..ето и клипче.
http://ring.bg/multimedija/tragediya-sprya-speed-show-2010.html
Мир на праха му..

В съседната тема коментират случая..ето и клипче.
http://ring.bg/multimedija/tragediya-sprya-speed-show-2010.html
Мир на праха му..
Последна промяна krystal на 05 Юни 2010, 14:39, променена общо 1 път
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това за линейката днес го разбрах. Откъм организационна гледна точка нямам думи....
Мир на праха му.
Мир на праха му.
Si non confectus, non reficiat.
Линейката едва ли е щяла да му помогне.
П.С Тея картинг-и немат ли колани ?

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Мир на праха му....

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
dimithur написа:Линейката едва ли е щяла да му помогне.
Дали е щяла да му помогне е божа работа,но е трябвало да я има,а не да я търсят след като "каруцата се е обърнала".Типично българска работа.Отвратителна организация.Защо не е имало линейка не искам да коментирам,защото не искам да допускам,че са искали да спестят пари,защото тая мисъл за пестенето от сигурност ме нервира.Аз затова и избягвам да ходя на такива шоута,защото в България още не сме готови за такива неща.Няма писти,няма организация,няма ред,НИЩО няма...

Лека пръст на момчето

8.32
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
PIONEER написа: ...Аз затова и избягвам да ходя на такива шоута,защото в България още не сме готови за такива неща.Няма писти,няма организация,няма ред,НИЩО няма...![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си ,ако такива песимисти и черногледци като тебе развиват и този спорт в България така зле ще си и остане...
Иначе аз не мога да разбера как така е нямало линейка,на вяско свободно каране има линейка ,която с пълна газ отива до кола която е излязла от пътя...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Лека му пръст
Дано поне това послужи за поука на организаторите на подобни събития за напред и това да не се повтаря повече.

Дано поне това послужи за поука на организаторите на подобни събития за напред и това да не се повтаря повече.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
BULL3T написа:PIONEER написа: ...Аз затова и избягвам да ходя на такива шоута,защото в България още не сме готови за такива неща.Няма писти,няма организация,няма ред,НИЩО няма...![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си ,ако такива песимисти и черногледци като тебе развиват и този спорт в България така зле ще си и остане...
Аз не разбирам от такива неща,нямам и финансов ресурс да развивам спорта в България и затова си трая и не се бутам,защото виждаш от незнание и нехайство какво се случи.А тоя инцидент е факт заради непрофесионалисти.Решили,че знаят и умеят всичко,асфалтирали там някаква си писта и почва да прави състезания без да има ни най малко опит.Ако ти смяташ,че спорт се развива така аз не съм съгласен с теб.Вече на всички е ясно как се прави в и извън БГ.Има адски много безплатно достъпни средства за информация.Топлата вода как се правят такива неща е открита.Това,че някой е решил да го прави през пръсти е проблема.Аз такъв тип развитие,при които елементарни условия на безопасност липсват,не го одобрявам.Факт е,че грешките ни поучават,но цената тук е прекалено висока,за да се допускат!!!
Аман от разбирачи в тая страна.Затова всичкото ни е на тоя хал и сме най-пропадналите в цяла Европа,защото от всичко разбираме и всичко можем и знаем...Ама реалността показва колко ни бива

8.32
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не мисля, че точно тук е мястото, където да си водите споровете...
Si non confectus, non reficiat.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
[/quote]BULL3T написа:...Иначе аз не мога да разбера как така е нямало линейка,на вяско свободно каране има линейка ,която с пълна газ отива до кола която е излязла от пътя...
Алоо балоните... ти въобще знаеш ли къде е калояново и че дракон е единствената читава писта в бг колкото и малка да е... спри да говориш защото въобще не знаеш за какво става въпрос и чети мнения поне като ги цитираш после. Всичко си има на пистата и за това се учудвам че този път е било по-разлино... обикновенно всичко е повече от точно,но може точно защото е имало "професионалисти" да станал тоя инцидент... щото никога там не се е налагало да се дава медицинска помощ до сега,а изведнъж като дойдоха големите майстори карачи нещо цялата работа пропадна... как става тва ми е интересно... както и да е човека е загинал а ние псуваме пистата... е това е вече българска работа...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Жалко за човека!Нека почива в МИР!
Чудно ми е само, тия професионални състезателни картове не се ли карат с "ханс"яка като бегачките и нямат ли все пак нещо като колан!?Разбрах, че момчето е било със счупен прешлен на врата....!?

Чудно ми е само, тия професионални състезателни картове не се ли карат с "ханс"яка като бегачките и нямат ли все пак нещо като колан!?Разбрах, че момчето е било със счупен прешлен на врата....!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
сичко се случва в тоя спорт ако ще и с 5 колана да се вържеш.......миналата година италянеца с пежото за 100 000 евро кола почина човека.......жалко жалко много ми стана тъжно 

bedrock city racing
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4