За бога хора не купувайте!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
За бога хора не купувайте!
Преди месец ми гепиха всички лайсни от колата ,
снощи ми свили и халогените ,
ако не започна да допълвам колата с откраднатите части сигурно сле още месец няма да я намера на паркинга!
Не купувайте части със съмнителен характер , докато пазаруваме от тях ще продължават да крадат , и кръга е затворен!
Ще си купя чисто нови и ще ги занеса в бижутериен цех да ми изографисат името , телефона и номера на колата на стъклата и на всички елементи!
Трямва да направим нещо , все пак сме много народ и от нас зависи пряко да не ни оскверняват бебчетата!
Поздрави на всички!
ако не започна да допълвам колата с откраднатите части сигурно сле още месец няма да я намера на паркинга!
Не купувайте части със съмнителен характер , докато пазаруваме от тях ще продължават да крадат , и кръга е затворен!
Ще си купя чисто нови и ще ги занеса в бижутериен цех да ми изографисат името , телефона и номера на колата на стъклата и на всички елементи!
Трямва да направим нещо , все пак сме много народ и от нас зависи пряко да не ни оскверняват бебчетата!
Поздрави на всички!
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Съгласен съм, мамка му и крадци - да пукнат мъчително.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Лепете ги с нещо бе хора! Някой беше писал какво лепило помага!тия крадливи мангали как искам да ги видя как свалят лаисни и огледала и да не е от моята кола ще ги изкъртя от бой!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
То кога ти нарочат колата нещо не помага.И по закона на Мърфи никога няма да ги видиш или разбериш кой е направил гламотията.Напълно съм съгласен с simoniko.
Поздрави на всички!
Поздрави на всички!
:(
Мамка им и на мен ми откраднаха лайсните, че и една неможли да я свалят та ми одрали колата по тавана и предния капак прасетата 

Момчета, какво да ви кажа... Спасение няма никакво
щом посред бял ден ~ 11 часа в улицата на 1-во РПУ, на 50 метра от куките( варненци знаят колко движение на хора има по тая улица
МНОГО) ми свиха лайстните на двете десни врати за какво да говорим
Май само ако ги заварим за ламарината няма да ги крадат мамка им крадливо племе. Лесно ви е на вас- като ги видите ги мятате и бой докато позеленеят, ама на мен това упражнение ми е малко сложно...
Абе има един вариант да си опазим колите
да ги сменим с някой модел който не е толкова привлекателен за тях.
Относно това, полза едва ли ще има
ще видят надписите след като ги смъкнат и резултата пак е същия- ти нямаш, но и те нямат... Значи отиват на следващото Е36 и взимат....

Абе има един вариант да си опазим колите

Относно това, полза едва ли ще има

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
По един нит в средата.Малко селско ,но поне ще ги строшат като ги махат
Аз за тфа в моя квартал съм ги понаучил кои са наркоманчетата и ако изчезне нещо,че ги сдробим пък дори и да не са те

ТДС - Турбо Див Селянин
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: За бога хора не купувайте!
simoniko написа:Преди месец ми гепиха всички лайсни от колата ,
Поздрави на всички!
А защо не си застраховаш колата, или защо не я държиш на паркинг?
::: vankata™ :::
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За откраднато застраховката не важи, а моите халогени втория път ги свалиха на охраняемия паркинг. Пазачите само вдигнаха рамене и казаха "Ами ти откъде си сигурен,че не е станало навън, снощи се прибра късно"... Така че решат ли, няма спасение...
Never mistake motion for action...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
The Tiger написа:откачена-той май друго имаше предвид-после като ги продават,ако не успеят да изтрият надписите този който ще ги купе ще разбере,че тези лайсни са на някой сизначи са крадени
![]()
Идеално го разбрах, но в случая ти не си ме разбрал правилно

BMW & RAMMSTEIN RULES

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3