Гражданска отговорност в криза
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Гражданска отговорност в криза
знаете ли че вече Лев Инс предлага гражданска отговорност на равни 12 вноски (НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА)
май хората са спряли и ГО да правят
май хората са спряли и ГО да правят

Re: Гражданска отговорност в криза
Алексей Петров е експерт по корпоративна сигурност и антитероризъм, и преподава в УНСС. Петров напуска отряда на баретите в началото на 90-те, за да основе Съюза на бившите барети. От думите на Румен Петков стана ясно, че Алексей Петров осем години е бил служител на Националната служба “Сигурност”, сега част от ДАНС.
Фирмените регистри сочат Петров като съучредител на застрахователните дружества „Аполо и Болкан” и „Спартак”. Към днешна дата доцент д-р Алексей Петров фигурира като съветник и представител на акционерите на Застрахователна компания “Лев инс”.
Няма кои да ги съветва вече а

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
е хубаво, ама има ли оскъпяване? на мен ще ми свърши добра работа, щото няма да карам цялата година, а само лятото.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Владо написа::mhihi:![]()
независимо кога караш, ще трябва да платиш 12 вноски ... това не е граждаска само за лятото
... ти на седмична винетка го обърна ...
Ще плати ако иска

ми съвсем ще се кара без граждански като има една тенденция да ти я изчисляват за моита скрокна кола имаше оферти за над 600 лева :О Утре ще ги направят по 1000 лева ако искаш карай... Обаче като се стигне да ти изплащат щета .|. Изваждат швакето и викат аа ма то 20 годишна кола, боя-та струва 0 лева, калника също нищо не струва как не е изгнил. И пари не дават. Наистина трябва да се затегне контрола върху застрахователите, неможе да се оправдават,че са назагуба и затова да дерат кожите ни, и да се самоизточват с неизгодни сделки от които се облагодетелстват определен кръг лица.
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
идеята никак не е лоша.особено след като гражданските станаха блзио 300лв...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
азззз написа:идеята никак не е лоша.особено след като гражданските станаха блзио 300лв...
Не знам какви са тия цени дето ги обаждате от по 300 лева

еми ако се гледа най-високата оферта може и по 600 да има, обаче мойта за кола с двигател 2.3 ми излезе 205лв, няма да казвам къде, но мисля че е приемливо 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
X-citer написа:азззз написа:идеята никак не е лоша.особено след като гражданските станаха блзио 300лв...
Не знам какви са тия цени дето ги обаждате от по 300 леваНапример в Булстрад за двигател 2.5 ми е 150 лева барабар със зелената карта.
колега на мен в армеец ми е 270,вярно че съм под 25 и затова и гражданската ми е с 30%(ако не бъркам) по-скъпа(разбирасе колата се води на мое име и затова).а със зелената карта гражданската ми стъпи на 350

- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Б@хти, много странни ми се виждат тея цени. Аз за моя баварец платих 180 лв вклучително и зелена карта. (22 годишен съм)
Късмет е че не карам по Сф па не ми трябва каско (Живея на село
)
Късмет е че не карам по Сф па не ми трябва каско (Живея на село

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Каква е тая оферта за 2500сс да е 150 лева гражданската? Аз тука за едно продънено голфче с 1600сс платих последния път 140 лева. И то беше най-ефтината оферта от всичките възможни.
Взех сериозно да се замислям за кола с по-голяма кубатура.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
ALiGaToR написа:Каква е тая оферта за 2500сс да е 150 лева гражданската? Аз тука за едно продънено голфче с 1600сс платих последния път 140 лева. И то беше най-ефтината оферта от всичките възможни.
Прав е колегата.Най евтината в момента за 1,6 е 140лв.Вчера правих гражданска на Фиата ми.Направих я в ДЗИ.Там беше най евтино.
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
звънях по телефона и за кола до 2500 куб. вноската е 1 х 30.26лв и 11 х 16.48лв. - 211.54 лв със зелена карта,а на куп в същата фирма е 196.44 лв
май си струва незнам за хора които имат финансови затруднения може да се окаже удобство.
ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА Я ИЗПОЛЗВАТЕ ТАЗИ ЗАСТРАХОВКА!!!
по последни данни се предвижда увеличение на ГО до края на годината с още 15%
май си струва незнам за хора които имат финансови затруднения може да се окаже удобство.
ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА Я ИЗПОЛЗВАТЕ ТАЗИ ЗАСТРАХОВКА!!!
по последни данни се предвижда увеличение на ГО до края на годината с още 15%
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Е те тея са не наядаха
. Разборам да влизаха в държавна банка тези пари и от там да се изплаща ако стане нещо. А то някакви частници ти определят колко пари да плщаш и държат всичките еднакви тарифи. Конкуренция почти никаква. А пък държавата ни задължава да им плащаме на тях. То по-лесна печалба ако има някъде другаде то здраве му кажи.
Сигурен съм че ако тези пари ги взимаше директно държавата то застраховките щяха да са поне с 50% по-ефтини.

Сигурен съм че ако тези пари ги взимаше директно държавата то застраховките щяха да са поне с 50% по-ефтини.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3