Мтел,Глобул или Виваком?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Мтел,Глобул или Виваком?

Мнение от ms » 10 Юни 2010, 19:37

Бързаш да пишеш колега и не четеш нещо... Човека каза "И 1000мин. към 5 номера" => група фаворити за 5лв. допълнително... Питай мен- на точно тази оферта съм => "Злато 180" + "група Фаворити" и плащам 45 кинта и грижи със сметките нямам...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 10 Юни 2010, 21:55

ms написа:Бързаш да пишеш колега и не четеш нещо... Човека каза "И 1000мин. към 5 номера" => група фаворити за 5лв. допълнително... Питай мен- на точно тази оферта съм => "Злато 180" + "група Фаворити" и плащам 45 кинта и грижи със сметките нямам...

Колега от каде ги измисли тези 5 лева я си прочети договора :D за 40лв. са 180мин. към всички + 1000мин. към 5 номера и някакъв интернет

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 10 Юни 2010, 22:19

някои знае ли дали вивател предлагат пакет минути към др. оператори
...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Юни 2010, 14:30

e36_Fanatik написа:Колега от каде ги измисли тези 5 лева я си прочети договора :D за 40лв. са 180мин. към всички + 1000мин. към 5 номера и някакъв интернет

Договора не съм го виждал от 2,5г. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти явно си от новите клиенти за които "Фаворити" е бонус- аз като подписвах тая история още я нямаше като оферта ;)
И тоя "някакъв интернет" е 50МБ- идеално да си видиш пощата или някой форум, хич не е за пренебрегване...

vlado_882 написа:някои знае ли дали вивател предлагат пакет минути към др. оператори

Ето ти, може да се добави към всяка тарифа => http://vivacom.bg/bg/residential/prices ... mentni/_bg
И бай ти Гугъл не хапе- що не го питаш другият път...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Юни 2010, 15:07

vlado_882 написа:някои знае ли дали вивател предлагат пакет минути към др. оператори

има,точно това мисля да направя и аз след дълги години към мтел,никви що годе свестни трарифни планове и сега съм си избрал на виваком за 20лв ткаса да видим какви сметки ше идват
http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... i/uni_call

Потребител
Аватар
Кара: Чък Норис да се страхува
Мечтае да кара: пистов мотор
Детайли за колата: мноо е яка, и не е пепси!

Мнение от Пешката » 14 Юни 2010, 18:12

според мен Виваком за момента предлагат най-добрите оферти, и може би най-малко лъжат. Проблема е, че много малко хора имат виваком и трудно се влиза в безплатните минути към същия мобилен :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 14 Юни 2010, 21:33

И аз съм от доста години в сферата иии...., как да ви го кажа най точно...? Няма неизгоден и лъжещ оператор, има в повечето случеи некомпетентни служители, на които целта не е правилно и коректно офериране, а гонене на таргет ;) По статистика Мтел е най скъпия оператор (не ме разбирайте погрешно, не с най високи цени, а с най високи плащани сметки) и то само и единствено заради слабото си обслужване и погрешно офериране ;) Аз съм твърдо зад услугите на Мтел, но като съвет - намерете си точното място за обслужване и при проблеми - ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА :winky:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 14 Юни 2010, 21:50

Колегате е много прав :yes:
...

Предишна

Назад към Извън Темата