:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от drago_pavlov » 10 Юни 2010, 20:50

Дойде и моят ред да ви представя един НЕкоректен купувач - Embata85 (Емил Лесов от Перник).
Случаят е следният: Получавам ЛС в което казва да му пратя амортисьорчетата на капака на багажника, казанчето за хидр. течност и предни амортисьори ако са с дългата биелетка. Моите са с късата и затова се разбрахме да му пратя само казанчето и амортисьорчетата на багажника. Пратих му ги до офис на Еконт в Перник на 25.05.2010 и му писах съобщение, че може да си ги вземе на следващия ден, но той така и не си ги взе; вече седят там половин месец; писах му няколко съобщения, на които така и не получих отговор. Звъняха ми няколко пъти от Еконт, като днес ми казаха да отида утре до офиса и да напиша разпореждане или да ми върнат пратката или да я унищожат. Сега трябва да платя разходите и в двете посоки, освен че ще се разкарам 3 пъти до офаса им... :no:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 10 Юни 2010, 21:06

И аз да кажа колегата maks-bmw от русе съм му пратил м техник окачване!няколко пъти го питах да го пращам ли и тои да да пращай го!вече 3 седмици не отива да си го вземе като дига телефона вика че има грешка!пратих му няколко лични ако има проблем да каже не да се прави на луд!
поздрави!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Юни 2010, 21:13

angel_lalov написа:И аз да кажа колегата maks-bmw от русе съм му пратил м техник окачване!няколко пъти го питах да го пращам ли и тои да да пращай го!вече 3 седмици не отива да си го вземе като дига телефона вика че има грешка!пратих му няколко лични ако има проблем да каже не да се прави на луд!
поздрави!

Дай ми лин към профила му.
Embata има лично нека видим какво ще каже.
И макс има лично.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 14 Юни 2010, 16:22

crasheR написа:И така да запозная с широката аудитория на моя случай - имам за цел не да се оплаквам а просто да предупредя колегите за този наш "колега" който обича да послъгва. И така.. първите дни на месец Май пуснах обява, в която продавам номер на Мтел(която сега съм пуснал повторно) , "колегата" TUZara` ми писа(може да се проверят пазя си съобщенията) че иска да го купи и е много сериозен НО в момента няма пари и ще ги има до 19 май, след което се разбрахме да го сваля от продажба и си стискаме ръцете само аз му гласувам доверие че ще си спази дата-та и всичко ще е ОК. Уви, стана 20ти и аз му звъннах на посочения от него телефон да го питам какво става тъй като той не ми беше звънял повече - той ми вдигна и каза че до 2-3 дни най късно ще ми звънне да се разберем, увери ме на 1000% че не е някоя ШМАТКА и ще си спази обещанието и т.н и т.н... аз го питах най нормално дали ще го взима или не за да знам какво да правя тъй като все пак парите ми трябват, той каза спокойно както сме се разбрали аз съм човека и почна да вади от 9 кладенеца вода как щял да намери пари и тн. ... Така до днешния ден телефона му е изключен, на скайп не ми отговаря, нито пък тук.. Като цяло искам да кажа че за мен това е лапешко отношение не че толкова ме е излъгал, нито пари ми е взел нито нищо - говорим си само за коректност и за доверие, за една мъжка дума и обещания, които не се спазват. Явно предпочиташе да ме лъже от колкото да каже като мъж - отказвам се и това е - никой не може да го задължи да го купи насила.. Благодаря за вниманието! Бъдете по честни!!
По-здрави!

И мен ме изпържи миналото лято с едни гуми-определено е некоректен!
Изображение

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 14 Юни 2010, 16:50

абе какво става с макс и с ембата никой нищо не казва!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Юни 2010, 17:18

angel_lalov написа:абе какво става с макс и с ембата никой нищо не казва!

Все още нито един от двамата не е влизал,все пак трябва да видим и тяхната гледна точка,не сме забравили,и не е нужно да припираш.

Потребител
Аватар
Кара: Е39' 99г

Мнение от crasheR » 14 Юни 2010, 18:54

Еми значи е време да му се потърси отговорност..

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 14 Юни 2010, 18:58

Колега, ти не разбираш ли !?
Как да му се потърси отговорност, като той не е влизал скоро във форума ?
Да му издирим телефон и адрес ли?

Колегата LiTtLeRoCk го обясни - изчаква се да влезе във форума, за да изкаже своята гледна точка!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Юни 2010, 19:15

crasheR написа:Еми значи е време да му се потърси отговорност..

Колега в твоя случай,има некоректност спор няма,но нито не те е завлякъл с пари да изпрати не каквото трябва или да му изпратиш картата,а той да не я плати,нито те е накарал да му пратиш нещо,а той да не си го вземе,мисля извинение от негова страна би било по уместно отколкото да отнесе БАН от сега нататък ще бъде наблюдаван,и при следващо провинение ще си понесе последствията.
Към колегата ТУРБО мисля е трябвало да се реагира на време,сега след толкова време,е малко късно да се търси каквато и да е отговорност,мисля към момента въпроса с TUZara` е приключен,а той нека си прави заключение как мисли да продължи за напред.

Потребител
Аватар
Кара: Е39' 99г

Мнение от crasheR » 14 Юни 2010, 19:50

Благодаря много за бързия отзив. Да, така е аз не съм излъган с пари и тн., говорим си за некоректност, просто да знаят хората що за човек е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 COUPE
Мечтае да кара: Е30 COUPE
Детайли за колата: M пакет

Мнение от NIKI_TIPO » 25 Юни 2010, 23:17

viewtopic.php?f=15&t=206098

ИЗМАМНИК!!!

До всички : човека който продава тези работи е супер некоректен и ЛЪЖЕ! каза ми че бензиновата помпа която продава от М20Б20 дава 8 бара налягане..като ми я прати нямаше и един бар и колата ми даже не запали с нея и отказва да ми върне парите!!!!!!!!!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 02 Юли 2010, 21:23

Такааа я малко и аз да понапиша тука :mhihi:
Значи колегата relefa тел - 0895450017 ми звъни една вечер в 11 и нещо беше, и се разбрахме да му пратя един М ков волан от Е30 ка.
Пратих му волана всичко точно, обаче така и не си го взе.Волана е с опция за преглед но тои не е ходил изобщо до еконта и да го поглежда.Звъняха от еконта да ме питат дали да го върнат след 1 седмица, аз му се обадих на момчето - тои ми се извини че имал много работа и не успял.Викам ок ше го задържиме още малко там и всичко ще е наред.
Днес вече официално ми доиде писмо от еконт че до 3 дена трябва да разпоредя какво да се прави със стоката иначе ще я унищожат.А колегата цял ден не ми вдига телефона.
Така чее на там незнам, мен ми дреме и не се оплаквам щото не съм за 10 лева дето ше платя разкарването.Просто ми е обидна постъпката на колегата :banghead:
Тва е от мен :D
Последна промяна Изрода на 05 Авг 2010, 2:06, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Юли 2010, 21:25

Писах му лично очаквам неговия отговор,некоректните търговци нямат място в този форум.
relefa вече е в безсрочен отпуск!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 07 Юли 2010, 19:51

Айде и аз да се разпиша. Не толкова да се оплаквам, а за да предпазя и други от некоректни хора.

Става въпрос за:
Владимир Николов от София тел. 0888037366, Skype: vladimir.nikolov58

Свърза се с мен по Skype и поиска да купи километража от тази тема viewtopic.php?f=15&t=209142 . Даде адрес за доставка, изпратих му таблото миналата седмица и вече една седмица таблото си стои в офис на Еконт в София. Не отговаря на скайп или телефон. Не знам как му е ника във форума, просто пиша в тази тема да предпазя и други от некоректни купувачи като гореспоменатия. Та ако видите това име или телефон, имайте едно наум ;)

Явно този индивид си е измамник от класа и обича да търгува с неработещи стоки http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a Ето и другите имена с които се подвизава из нета:
0888037366 0888744770 0888744771

e-mail netone_1@abv.bg

skype - neo-fis2r или vladimir.nikolov58 или gorman.truart.

из нета набарах още малко инфо ( 0888744770 00447522066211 00447727931767 netone_1@abv.bg )

И кой знае още колко юзар нейма и скайпове има ....
Видях, че и други потребители се оплакват от направените сделки с него..

Явно става въпрос за системен измамник, така че пазете се ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 07 Юли 2010, 20:12

mad_presley написа:Айде и аз да се разпиша. Не толкова да се оплаквам, а за да предпазя и други от некоректни хора.

Става въпрос за:
Владимир Николов от София тел. 0888037366, Skype: vladimir.nikolov58

Свърза се с мен по Skype и поиска да купи километража от тази тема viewtopic.php?f=15&t=209142 . Даде адрес за доставка, изпратих му таблото миналата седмица и вече една седмица таблото си стои в офис на Еконт в София. Не отговаря на скайп или телефон. Не знам как му е ника във форума, просто пиша в тази тема да предпазя и други от некоректни купувачи като гореспоменатия. Та ако видите това име или телефон, имайте едно наум ;)

Явно този индивид си е измамник от класа и обича да търгува с неработещи стоки http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a Ето и другите имена с които се подвизава из нета:
0888037366 0888744770 0888744771

e-mail netone_1@abv.bg

skype - neo-fis2r или vladimir.nikolov58 или gorman.truart.

из нета набарах още малко инфо ( 0888744770 00447522066211 00447727931767 netone_1@abv.bg )

И кой знае още колко юзар нейма и скайпове има ....
Видях, че и други потребители се оплакват от направените сделки с него..

Явно става въпрос за системен измамник, така че пазете се ;)

Ето го нашия красавец, memberlist.php?mode=viewprofile&u=42269 хванах го по емайла netone_1@abv.bg който отговаря на ника му.Няма невъзможни неща,вече му писах лично очакваме неговия отговор.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари