Голфаджии........
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Голфаджии........
Вчера имах среща с Pleque и Penchev в Дружба. Както и да е свършихме работа и си тръгнах за Обеля с изкъртената ми 316ка.
На паметника Левски гледам един Golf 3 бял без никакъв тунинг ама с черни джамове (мисля си лелееееееее як голф
). На задния капак надпис СL т.е. от моя ранг. (ние с 316ките не се заяждаме с всеки)
Пича с голфа направи някакви изпълнения и не можах да го оставя така и с две три маневри и минах пред него (тоя полудя
)
Почна няква гонка из улиците (през Сточна гара за централни гробища). Излезнахме на правата за Надлез Надежда и му сцепих шушоните. На надлеза спира до мен и си отваря прозореца и ми вика "къде са ти лепенките BMW клуб българия излагаш се момче"
Питам го "къв двигател ти е голфа" и той без капка притеснение каза "1.8"(
)
Казвам му "пич моята е 1.6 ти се излагаш, като искаш да си играеш по улиците земи си BMW"
Май ще трябва да си сложа стикери на клуба та да не се излагам повече по улиците.
Вие кво ще кажете
На паметника Левски гледам един Golf 3 бял без никакъв тунинг ама с черни джамове (мисля си лелееееееее як голф

Пича с голфа направи някакви изпълнения и не можах да го оставя така и с две три маневри и минах пред него (тоя полудя

Почна няква гонка из улиците (през Сточна гара за централни гробища). Излезнахме на правата за Надлез Надежда и му сцепих шушоните. На надлеза спира до мен и си отваря прозореца и ми вика "къде са ти лепенките BMW клуб българия излагаш се момче"
Питам го "къв двигател ти е голфа" и той без капка притеснение каза "1.8"(

Казвам му "пич моята е 1.6 ти се излагаш, като искаш да си играеш по улиците земи си BMW"

Вие кво ще кажете

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ама те лепенките тежат много, и вече нема да можеш да къртиш голфове. Те за това 316ките без надписа отзад са толкова диви
ЦСЛ

ЦСЛ

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Голф 1,8 е 90 коня,а 316 е около стоте,така че е нормално да сте равностойни или да имаш леко предимство
- LANA
- младши ентусиаст
-
аз знам, че си е и до шофера (без да се хваля разбира се)
но голфа според мен е малко по-пъргав за градски условия, нищо че е пръчка
но голфа според мен е малко по-пъргав за градски условия, нищо че е пръчка

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Всъщност Голф 3 1.8mi е 75к.с. и са доста разпространени в БГ заради по-малкото мито та има шанс и на такова да си попаднал, но както и да е.. Предлагам всичките голфаджии да ги изтрепем с камъни 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Всъщност Голф 3 1.8mi е 75к.с. и са доста разпространени в БГ заради по-малкото мито та има шанс и на такова да си попаднал, но както и да е.. Предлагам всичките голфаджии да ги изтрепем с камъни 

Oня русия
Oня русия
- LANA
- младши ентусиаст
-
ми що се заяжда като е с КУЦ ГОЛФ
Не казвам, че моята е много бърза. Ама като видя, че някой ме ръчка се пробвам да видя кво ще стане. Като се окаже някоя бегачка се отказвам, а не се пъна като ............ голфаджия от паметника левски до Надежда
Не казвам, че моята е много бърза. Ама като видя, че някой ме ръчка се пробвам да видя кво ще стане. Като се окаже някоя бегачка се отказвам, а не се пъна като ............ голфаджия от паметника левски до Надежда

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
LANA написа:ми що се заяжда като е с КУЦ ГОЛФ
ей човека е искал малко да се по гоните,направил си е кефа....пък и ти си се кефил....имали значение кой кого е бил ,кой е куц,кой сакат....па чак да убием голфаджийте....пък и една бегачка караш ти....моята не е по-бърза,но не наричам другите коли с кофти имена....много пъти съм се гонил с доста по-бързи коли,и повечето пъти хората са се кефели и са ме поздравявали,а и аз тях.....
LANA написа:На надлеза спира до мен и си отваря прозореца и ми вика "къде са ти лепенките BMW клуб българия излагаш се момче"
а от тези думи ми се струва че е бил пич....и се е кефил на БМВ-то...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LANA
- младши ентусиаст
-
Ми и мене са ме спирали и сме се поздравявали, но изобщо не искаше да ме поздрави според мен, а се опита да ме изебава. Плюс това на два пъти го пуснах да мине пред мен, че щеше да се удари (едно мерси да беше казал)
. Аз под поздравяване разбирам нещо от рода: "добра гонка стана"
да свирне или нещо такова. Абе не знам може и да не съм го разбрал човека.
P.S.
А и подчертах, че колата ми е, ако не се лъжа с най-слабия двигател на БМВ от 83та насам.

да свирне или нещо такова. Абе не знам може и да не съм го разбрал човека.
P.S.
А и подчертах, че колата ми е, ако не се лъжа с най-слабия двигател на БМВ от 83та насам.

Nikolay1 написа:Всъщност Голф 3 1.8mi е 75к.с. и са доста разпространени в БГ заради по-малкото мито та има шанс и на такова да си попаднал, но както и да е.. Предлагам всичките голфаджии да ги изтрепем с камъни
има и 75 и 90к.с.!90 конйовия АБС мотор е по-често срещан........

Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Да знам, че има и 90к.с. , другия го споменах просто като възможност 

Oня русия
Oня русия
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4