В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!
dimithur написа:...... като се знам какъв съм инжинер, ме е страх да отидем на лекар.
Инженер колега

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
dimithur написа:...
е като не си чувал, прочети и се образовай

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а ма па дали не сте сички ядрени физици!!!!
аз не съм никъв спец по плутоний или уран,ма знам едно:кое го е барнал комунист-не ми го хвали! така че бегам далече щом комунистите ми го хвалат. тия и майка си ще турат у реактора ако усетат кяр от целата работа-камо ли нас-......! така че ако плюеха белене моеше и да се замисла,ма щом го хвалат има нещо гнило.....
аз не съм никъв спец по плутоний или уран,ма знам едно:кое го е барнал комунист-не ми го хвали! така че бегам далече щом комунистите ми го хвалат. тия и майка си ще турат у реактора ако усетат кяр от целата работа-камо ли нас-......! така че ако плюеха белене моеше и да се замисла,ма щом го хвалат има нещо гнило.....
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SKISA написа:а ма па дали не сте сички ядрени физици!!!!
От време на време земем, че пипнем по некоя касета с гориво* и разглобим некой реакторец-хилядник, та ги поразбирвам нещата относно техниката. След комунистите в АЕЦ-а дойдоха и много западни експерти и за 20 години ни научиха как се работи. За техниката гарантирам с живота си, буквално. Останалото е икономика и политика.
*За хората от АЯР- с ръкавици, по програма утвърдена от съответните органи, под непосредственото ръководство на контролиращ физик, като преди това съм преминал съответните изпити, медицински преглед, притежавам необходимата квалификация и ми е направен инструктаж.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Модернизацията на 5-ти и 6-ти блок на Козлодуй я направи Уестингхаус... Не им попречи, че комунисти са я строили, не видяха проблеми! Не ви ли омъзна с това - комунистите са виновни, комунистите са гадни! 81-ва година изкарахме в орбита първия си сателит - операционен е и до днес и предава данни на Института за космически изследвания... Само като пример за прецизна комунистическа техника... Клишетата, че руснаците само Калашников могат да строят, и че той е краден, сме ги слушали, обърнете плочата! 

Без страх, без спирачка!
Хахаха, да много точно казано, браво

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
MatriX_Fucked написа:Модернизацията на 5-ти и 6-ти блок на Козлодуй я направи Уестингхаус... Не им попречи, че комунисти са я строили, не видяха проблеми! Не ви ли омъзна с това - комунистите са виновни, комунистите са гадни! 81-ва година изкарахме в орбита първия си сателит - операционен е и до днес и предава данни на Института за космически изследвания... Само като пример за прецизна комунистическа техника... Клишетата, че руснаците само Калашников могат да строят, и че той е краден, сме ги слушали, обърнете плочата!
Това е по-точно казано.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе комунисти-не комунисти-я покажи какво предприятие е построено след 10 ноември-освен некой бетонов възел или мол,даже няма и бензинов генератор направен след 10 ти,блоковете дето се дигнаха след 10 ти, почнаха да падат,асвалта дето е полаган след 10 ти ,всяка година го кърпят...А и това за майките не си прав-майките им стават собственици на банки у швейцария-справка-вальо топлото

Е.Димитров написа:SKISA написа:а ма па дали не сте сички ядрени физици!!!!
Бе комунисти-не комунисти-я покажи какво предприятие е построено след 10 ноември-освен некой бетонов възел или мол,даже няма и бензинов генератор направен след 10 ти,блоковете дето се дигнаха след 10 ти, почнаха да падат,асвалта дето е полаган след 10 ти ,всяка година го кърпят...А и това за майките не си прав-майките им стават собственици на банки у швейцария-справка-вальо топлото
A като па при комунистите имаше всекакви видове производство, не се редехме на километрични опашки за хлеб и не беше тоалетната хартия дефицитна стока

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
dimithur написа:Е.Димитров написа:SKISA написа:а ма па дали не сте сички ядрени физици!!!!
A като па при комунистите имаше всекакви видове производство, не се редехме на километрични опашки за хлеб и не беше тоалетната хартия дефицитна стока
То тази трагично-смешна ситуация никой не я отрича, нито и репресийте, желязната завеса и т.н., нито някой се опитва да го изкара ,че било хубаво даже напротив, ама вие все опирате до там.
Но и такива с извинение "кръчмаркси изцепки" това било комунистическо не ми го фали, просто нямат покритие. Ако си свалите дрехите погледнете си телевизора, миялната, телефона, в скоро време и уж немската техника която караме ще бъде комунистическо(китайско) дело.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
dimithur написа:С плутонии работят bla-bla-bla ама обратното не съм чул да ставаОтносно специалистите, като знам с какъв бал се влизаше в тея специалности в ТУ, направо се плашим bla-bla-bla
Ти къде си тръгнал барабар Петко с мъжете, тоест инженерите от ТУ-София бе, дървен философ? Че и сме били некадърни, ае гледай си там нивичката и не зей много по наш адрес, че си смешен. Тоя лаф е позволено да се казва само и единствено от ИНЖЕНЕРИ, а не от селски семкаджии в онлайн форум. Ти си никакъв, личи ти от десет километра, образованието ти ако въобще имаш такова е ялово, общата ти култура смехотворна, познанията ти нищожни, компетенцията ти отрицателна. Къде се редиш с нас инженерите, да те питам аз?
dimithur написа:A като па при комунистите имаше всекакви видове производство, не се редехме на километрични опашки за хлеб и не беше тоалетната хартия дефицитна стока
Къде си се редил па точно ти бе, сукалче?
Коя година са били опашките за хляб? Че си и бил ти самия на тях?
хубаво ти смъкнаха броя на постовете, мен ако питат, направо да ти го заключат на 0, най-добре ще е
аре като вземеш да завършиш нещо повече от средно, тогава вземи пиши тук, че само разводняваш
експерта в областта на технологиите на АЕЦ Козлодуй се изказа
експерти в областта на икономика на ядрената енергетика не виждам все още
и да, и аз съм ходил в АЕЦ Козлодуй, не съм го гледал само на снимка комплекса, а баща ми пък е бил строителен инженер там
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:.....
Не знам от кога ти е информацията за енжИнерните специалности в техническия, ама до преди няколко години положението беше много зле, а сега вероятно е още повече. Накрая единствено придобиваш практически знания в областта "как да си сварим водка от шипки в бързоварка" . Явно твоята информация е оутдейтната.
Относно опашките, редил съм се достатъчно дълго за хлебче с купончета по жан виденово време, така че не ми се обяснявай. Щото то дотогава си беше чист тоталитаризъм . Добре че се яви един Костов да пооправи малки битака, ама и него го оплюхте.
Айде като ти е толкова мерак, хващай идола си, andreev1959 и ходете да наливате бетон на площадката в Белене стига си писал и ти глупости.
dimithur написа:...
В ТУ не важно как си влезнал, а дали си успял да изкараш до края...
Но като гледам ти си капацитет във всяка област....
Сигурно и ядрените физици, са лаици в сравнение с общата ти култура..
Всеки път като ти чета мненията във форума, искренно се забавлявам.. Рядко се вижда такава публична излагация.. Само си сложи и една актуална снимка на
аватара, че да може и хората по улиците да те разпознават и да ти се радват..
По темата: аз искам България да е износител на електроенергия, а не да внасяме ток след някоя и друга годинка... Но като гледам точно натам сме се запътили..
Не ме интересува кой ще ги дава парите.. Това което и изтекло по джобовете на престъпници и политици, с него досега България да има 3 АЕЦ-а.. Но май първо трябва да си внесем политици от някъде..
blackgod написа:dimithur написа:...
В ТУ не важно как си влезнал, а дали си успял да изкараш до края...
Но като гледам ти си капацитет във всяка област....
Сигурно и ядрените физици, са лаици в сравнение с общата ти култура..
Всеки път като ти чета мненията във форума, искренно се забавлявам.. Рядко се вижда такава публична излагация.. Само си сложи и една актуална снимка на
аватара, че да може и хората по улиците да те разпознават и да ти се радват..
По темата: аз искам България да е износител на електроенергия, а не да внасяме ток след някоя и друга годинка... Но като гледам точно натам сме се запътили..
Не ме интересува кой ще ги дава парите.. Това което и изтекло по джобовете на престъпници и политици, с него досега България да има 3 АЕЦ-а.. Но май първо трябва да си внесем политици от някъде..
Виж са, аз съм тука да убивам време и да се забавлявам, радвам се , че и ти го правиш с постовете ми

dimithur написа:Хаос написа:.....
Не знам от кога ти е информацията за енжИнерните специалности в техническия, ама до преди няколко години положението беше много зле, а сега вероятно е още повече. Накрая единствено придобиваш практически знания в областта "как да си сварим водка от шипки в бързоварка" . Явно твоята информация е оутдейтната.
стига си писал и ти глупости.
била ми аутдейтната, тва на английски не можеш го написа сто процента
аууу, ти не си и помирисвал техническия университет, не знаеш дори и приблизително колко сгради, зали, кабинети, лаборатории и преподаватели има...
на мен инфото ми е live feed дет са вика, ти си тоя, дето разправя гимназиални лафове за образованието в ТУ София, ходи ги пробутвай на съучениците ти
от Техническия Университет София, бившето ВМИ Ленин са излезли, излизат и ще излизат кадърни кадри, но разбира се, ти си вещият тука, с общите приказки, нищоказването без факти, приказки за на по бира пред хоремага и разбира се с образованието от Трето Весело...
мериш със своя малък ъ-ъ-ъ таковата, аршин, неща извън твоите разбирания
и понеже в Техническия видиш ли моята информация за "енжинерните" специалности (какво по дяволите означава информация за тях, университета не се състои от специалности, а от катедри) е стара, ти каква информация имаш - ся щи кажа - никаква, сигурно бленуваш да влезеш в ТУ София, но най-близкото, до което си стигал е да си купиш книжката със списъка на специалностите и нужните изпити за тях
И понеже моята информация е остаряла, в университета се прави ето такъв дизайн, и много други, на които просто нямам снимки, моторници, летища, небостъргачи, мебели

се правят ето такива "нискотехнологични проекти", изминаващи 100км с по-малко от 1 литър бензин на съзтезания в Германия:

за разработването на технологии за холографско записване на данни върху твърди носители въобще няма смисъл да говоря, това въобще не е бъдещето на информационните носители
а и разбира се, да не съм съвсем оффтопик, кадрите за АЕЦ Козлодуй ги вземат от Марсианския Технически, дето ни е филиал
има една дума за теб, започва с буквата "Л"
не, не е това, което ти дойде на ума, друго е:
лаик
много точно те описва
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!