13-годишни алкохолици берат душа в "Пирогов"
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
13-годишни алкохолици берат душа в "Пирогов"
http://frognews.bg/news_24610/13-godish ... _Pirogov_/
Кво става с тия деца в днешно време бе алкохолици,убийци,крадци,няма ли родители няма ли някакъв контрол,ще ми се прибере пияно и аз ще му пляскам,ще има да обикаля около блока докато не отрезнее.
Кво става с тия деца в днешно време бе алкохолици,убийци,крадци,няма ли родители няма ли някакъв контрол,ще ми се прибере пияно и аз ще му пляскам,ще има да обикаля около блока докато не отрезнее.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: 13-годишни алкохолици берат душа в "Пирогов"
По желание на майката още снощи е изписано едно от момичета. Тя не се съобразила с препоръките на лекарите детето да остане за наблюдение през нощта. Медиците разказват, че жената се държала арогантно и задала иронично въпроса „И какво като е пило"
Без страх, без спирачка!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
MatriX_Fucked написа:По желание на майката още снощи е изписано едно от момичета. Тя не се съобразила с препоръките на лекарите детето да остане за наблюдение през нощта. Медиците разказват, че жената се държала арогантно и задала иронично въпроса „И какво като е пило"
Ама то аз винаги съм го казвал,всичко идва от семейството,бъдещето на България е това.Бъдещи майки и бащи вземете си поука.
Aбе то всички сме минали по тоя път, просто тея явно не са държали на пиене та са се озовали в Пирогов
А родителите не искам да ги коментирам просто, ма то в държава, в която пред храм паметника Александър Невски се организират чалга концерти, за какво да си говориме повече 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Нищо ново,просто сега тези неща се показват.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
dimithur написа:Aбе то всички сме минали по тоя път, просто тея явно не са държали на пиене та са се озовали в ПироговА родителите не искам да ги коментирам просто, ма то в държава, в която пред храм паметника Александър Невски се организират чалга концерти, за какво да си говориме повече
Е да ама аз първия ми досег с бирата беше на 16години и не съм се напивал до смърт,а ракия вкусих на бала си.
LiTtLeRoCk написа:dimithur написа:Aбе то всички сме минали по тоя път, просто тея явно не са държали на пиене та са се озовали в ПироговА родителите не искам да ги коментирам просто, ма то в държава, в която пред храм паметника Александър Невски се организират чалга концерти, за какво да си говориме повече
Е да ама аз първия ми досег с бирата беше на 16години и не съм се напивал до смърт,а ракия вкусих на бала си.
Еми аз лично точно там некъде, на 13 се почнах, с водка Докторс, ей никога нема да забравя как се бех намармаладил

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Кво да става с децата, такива са каквито родителите - нормално е!
Ония ден бях до 9-то районно до един познат и поседях да почакам, дойде един баща да прибере 14 годишната си измет която пияна и без книжка са я хванали през нощта по улицитe на София. Та беше дошъл да си го прибере и още на стълбите пред входа му каза "Ти малоумен ли си бе, как може да те хванат ченгетата" - Коментарите оставям на вас, нямам думи!
п.с. не бяха цигани изглеждаха съвсем нормално

Ония ден бях до 9-то районно до един познат и поседях да почакам, дойде един баща да прибере 14 годишната си измет която пияна и без книжка са я хванали през нощта по улицитe на София. Та беше дошъл да си го прибере и още на стълбите пред входа му каза "Ти малоумен ли си бе, как може да те хванат ченгетата" - Коментарите оставям на вас, нямам думи!
п.с. не бяха цигани изглеждаха съвсем нормално

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
zigo написа:Zapa написа:малко ги бият днешните деца
То ако се решаваха с бой тия проблеми....е верно на една част може...но има разни дебили дето ако искаш убии го...се едно му е.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Ееее, вие пък...
Не бъдете толкова критични, просто децата са решили да се "почерпят" по случай свършването на даскалото на 15-ти юни

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Неприятно е, но се случва, при мен родителите ми действаха другояче, на 15-16 ме пускаха да излизам неограничено и си пиех и бира и всичко останало(без ракия още не я харесвам), е, те незнаеха за това, пийвал съм, в прилични граници, на моменти съм прекалявал, но до 18 годишен ми втръсна и от дискотеките и от пиенете и т.н.
Сега излизам веднъж на 2 месеца на дискотека(е... лятото по 3-4 пъти седмично все пак край морето), повече се събираме по вили на банкетчета, по апартаменти и т.н. но максимума ми е 1 бира, като и това става все по-рядко, тъй като съм редовно с колата, а като съм с нея и толкова не си позволявам, изкарвам си не по-малко весело от преди с разликата, че сутрин се събуждам безпроблемно
Та мисълта ми беше, на всички се е случвало да се напиват до тази степен на някаква крехка възраст, ако за днешната младеж 13-14 години може да се нарече крехка, верно че и чак такова *сира*е е грозно, но ще знаят за следващия път, надявам се
Сега излизам веднъж на 2 месеца на дискотека(е... лятото по 3-4 пъти седмично все пак край морето), повече се събираме по вили на банкетчета, по апартаменти и т.н. но максимума ми е 1 бира, като и това става все по-рядко, тъй като съм редовно с колата, а като съм с нея и толкова не си позволявам, изкарвам си не по-малко весело от преди с разликата, че сутрин се събуждам безпроблемно

Та мисълта ми беше, на всички се е случвало да се напиват до тази степен на някаква крехка възраст, ако за днешната младеж 13-14 години може да се нарече крехка, верно че и чак такова *сира*е е грозно, но ще знаят за следващия път, надявам се

E34, E38
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Виновни родители че са пияни децата им, ами оня вчерашен 17 г. отличник от Пловдив дето накълцал с теслата баща си защото се скарали за пари...и той ли е бил без възпитание? Чета интервю с олигофреничната психоложка твърдяща че детето е жертвата 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Ебати... Не е чак толкова странно да се напият, все пак година приключват, но дотолкова... Ако бях на местото на родителите им - вкъщи, само на хляб и вода - месец, не по-малко. Нека после пак да пие, верно, има и индивиди, които ще го направят отново, но тези келеши няма. Поне като са се напили не са е*али, не са могли... Което пък обезсмисля напиването на тази възраст, според мен поне. Обаче държавата на зле върви, младото поколение е много зле(абе и аз съм там...), 'неска ходих в ПМГ, едни документи да подам, и на улицата едно лапе с гръб към мене си пуши цигарката, че и начесто дърпа. Лепнах му един задвратник и си продължих, то за такива помощ няма... Надявам се да останат читави хора в България, не тия лайна!!!
ПС: Пия по чаша бира, нямам проблеми с излизане и пиене, не ме влече просто. Само с карането имам "разногласия" с родителското тяло, но пак с компромиси си карам. Не, не правя простотии, щото после няма да дойде някой да ме прибира от РПУ-то, ще ги е срам от мен.
ПС: Пия по чаша бира, нямам проблеми с излизане и пиене, не ме влече просто. Само с карането имам "разногласия" с родителското тяло, но пак с компромиси си карам. Не, не правя простотии, щото после няма да дойде някой да ме прибира от РПУ-то, ще ги е срам от мен.
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4