В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяме ли изграждането на АЕЦ "Белене"?

Да
72
74%
Не
25
26%

Общо гласове : 97
ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: В подкрепа на изграждането на АЕЦ "Белене"!

Мнение от Сондьора » 16 Юни 2010, 23:24

Аз не говоря за мен и за теб, а за държавата, щото ся сме никъде....а ако го нямаше и Козлодуй, или булгаргаз..нефтохим....дали щехме ся да сме по добре или много по зле..т.е. за бъдещото поколение ще е по добре ако го има Белене, Александропулис, Южен поток и т.н...стратегически проекти......едно време е било по сиф ся е по друго...а сега след 20 г...нищо

И тва не е дали трябва да ги има, а как, АЕЦа /абсолютно държавен/, нефтопроводите и газопровода ок техни /без държавно участие/, ама да си плащат наем на месец, както и да се изпълни /построи/ от БГ фирми. И тва не е въпрос дали да ги има или не, а как да се договорят в полза на нас /като държава/, тва си е мое мнение......

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Юни 2010, 23:34

Сондьора написа:Аз не говоря за мен и за теб, а за държавата, щото ся сме никъде....а ако го нямаше и Козлодуй, или булгаргаз..нефтохим....дали щехме ся да сме по добре или много по зле..т.е. за бъдещото поколение ще е по добре ако го има Белене, Александропулис, Южен поток и т.н...стратегически проекти......едно време е било по сиф ся е по друго...а сега след 20 г...нищо

ми не знам може да съм изкривен ,ма предпочитам ШЕЛ или БиПи вместо вальо златев,син на бивше комунистическо величие и маргинал на руските интереси. предпочитам пазарно ориентирани фирми ,отколкото политически командвани уж търговски интереси,предпочитам пари срещу акъл и бачкане,отколкото "лъжат ме че ми плащат ,па я че им работим" е такива неща! и не ме кефи да мисля за сина ми кво щело да стане от белене ,потоци и прочие ,щото некакси и аз съм човек и искам и аз да живея и той също ,но аз съм гражданин на планетата и с кеф ше си гледам внуците и в париж ,и в канада ,и в нова зеландия и където и да е и няма да се кефя ,че някакви си хора си прокарали личните и фирмени интереси ,за да им давам данъците си да си реализират проектите!!! тцъ! чуствам се у дома си навсякъде по тая планета.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 16 Юни 2010, 23:42

Сондьора написа:Аз не говоря за мен и за теб, а за държавата, щото ся сме никъде....а ако го нямаше и Козлодуй, или булгаргаз..нефтохим....дали щехме ся да сме по добре или много по зле..т.е. за бъдещото поколение ще е по добре ако го има Белене, Александропулис, Южен поток и т.н...стратегически проекти......едно време е било по сиф ся е по друго...а сега след 20 г...нищо

И тва не е дали трябва да ги има, а как, АЕЦа /абсолютно държавен/, нефтопроводите и газопровода ок техни /без държавно участие/, ама да си плащат наем на месец, както и да се изпълни /построи/ от БГ фирми. И тва не е въпрос дали да ги има или не, а как да се договорят в полза на нас /като държава/, тва си е мое мнение......

Eми то май само тея 3те ни останаха ... за 45 години комунистически възход и просперитет :mhihi: Пък и Булгаргаз какво точно произвеждат - седят на кранчето, чакат да им пуснат газ от русия, слагат си ХХ% надценка и го препращат нататък по тръбите :mhihi: Остававаме с един Козлодуй и един Нефтохим(ик) , дето са 100% зависими от Русия
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 16 Юни 2010, 23:46

SKISA написа: и няма да се кефя ,че някакви си хора си прокарали личните и фирмени интереси ,за да им давам данъците си да си реализират проектите!!! тцъ! чуствам се у дома си навсякъде по тая планета.

Това ако мислиш ,че го има само тука жестоко се лъжеш, даже с особена сила важи за супер демократичната държава САЩ. Пазарно ориентирани фирми....всички са така ориентирани само дето най-големия и най-платежоспособния е държавата. А дали ще вземеш пари от държавата зависи от политиката, така ,че и в Нова Зеландия е същата работа.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Юни 2010, 23:49

SKISA написа:

ми не знам може да съм изкривен ,ма предпочитам ШЕЛ или БиПи вместо вальо златев,син на бивше комунистическо величие и маргинал на руските интереси. предпочитам пазарно ориентирани фирми ,отколкото политически командвани уж търговски интереси,предпочитам пари срещу акъл и бачкане,отколкото "лъжат ме че ми плащат ,па я че им работим" е такива неща! и не ме кефи да мисля за сина ми кво щело да стане от белене ,потоци и прочие ,щото некакси и аз съм човек и искам и аз да живея и той също ,но аз съм гражданин на планетата и с кеф ше си гледам внуците и в париж ,и в канада ,и в нова зеландия и където и да е и няма да се кефя ,че някакви си хора си прокарали личните и фирмени интереси ,за да им давам данъците си да си реализират проектите!!! тцъ! чуствам се у дома си навсякъде по тая планета.

Ми тогава за кво да говорим...., виж в Париж е прекрасно, искам децата ти и внуците ти да се разхождат спокойно както в София в 2:00 , за канда и нова зеландия...провери как седят нещата за жителство ;) , не е като да минеш да видиш.

Митя, на теб няма кво да ти отговоря..ти нещата си ги разбрал ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Юни 2010, 23:58

не че се фащам за думите ти ,ма искаш да кажеш ,че не мога да се разхождам в 2ч през нощта в париж ли!?!? щото опитах скоро и мога....
проверил съм много отдавна -засега не ми се е отдало ,но не ми пречи да смятам, че тва е правилният начин. още 90та година ходих до белград да си взема документи за емиграция в нова зеландия ,но живота ми се завъртя иначе. и не ми пречи да смятам ,че не е правилно да се даде новият аец на руснаците ,защото точно това ще стане.

Аватар

Мнение от dimithur » 17 Юни 2010, 0:05

SKISA написа:не че се фащам за думите ти ,ма искаш да кажеш ,че не мога да се разхождам в 2ч през нощта в париж ли!?!? щото опитах скоро и мога....
проверил съм много отдавна -засега не ми се е отдало ,но не ми пречи да смятам, че тва е правилният начин. още 90та година ходих до белград да си взема документи за емиграция в нова зеландия ,но живота ми се завъртя иначе. и не ми пречи да смятам ,че не е правилно да се даде новият аец на руснаците ,защото точно това ще стане.

Ми нема да го даваме на руснаците, ще го даден на гиниЯлните енжинери от ТУ и БАН да го построят :mhihi:

Четох едно списание наскоро , имаше интервю с американския посланик у нас. Та човека се беше изказал, да развиваме човешките си ресурси. Щото японците, дето освен една риба в океана, друго немат,ама само с акъл до къде стигнаха. Ние не сме по-глупави, ама сме по-ограничени. Все чакаме некой да дойде нещо да ни построи и след това да ни натакова, щото е така сме си свикнали.
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 17 Юни 2010, 0:07

SKISA написа:не че се фащам за думите ти ,ма искаш да кажеш ,че не мога да се разхождам в 2ч през нощта в париж ли!?!? щото опитах скоро и мога....

Не че и аз се фащам за думите ти, ма тва , че си излезнал веднъж в 2 не като да живееш там....90г беше друго, бил си репресиран :mhihi: , ся не си....
Що да не е за аеца, а на кой на франсетата ли..що?? а горивото от къде, щом не е на руснаците?...бе ние сме ербапи на гол гъз....

Митя, бе ти нема ли да спреш, само леко да те открехна, че в София си има Аец, и познай къде е ....

Аватар

Мнение от dimithur » 17 Юни 2010, 0:13

Сондьора написа:

Не че и аз се фащам за думите ти, ма тва , че си излезнал веднъж в 2 не като да живееш там....90г беше друго, бил си репресиран :mhihi: , ся не си....
Що да не е за аеца, а на кой на франсетата ли..що?? а горивото от къде, щом не е на руснаците?...бе ние сме ербапи на гол гъз....

Митя, бе ти нема ли да спреш, само леко да те открехна, че в София си има Аец, и познай къде е ....

В Младост е. Ма не работи. Поредния паметник на комунистическата глупост, да си направиш в столицата ядрен реактор, че ако стане нещо, да можеш да умориш максимален брой хора. :mhihi:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 17 Юни 2010, 0:17

Митя, сорка ама си уникално просто пърче...

Аватар

Мнение от dimithur » 17 Юни 2010, 0:24

Сондьора написа:Митя, сорка ама си уникално просто пърче...

ОК аз съм прост. Ами тогава вие "умните" защо не дадете по едно "умно' предложение , примерно на Обама , да си направи един учебен реактор до белия дом. Или па на Меркел до Райхстага, е така да им е по близко :mhihi:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Юни 2010, 0:44

Митя, освен, че си прост и арогантен си и непросветен! ;) От личен опит ти казвам - във втория най-голям канадски град - Монреал има атомен реактор - в кампуса на Монреалския университет... Отделно - имат реактор и в най-големия си град - Торонто, в кампуса на Университета на Торонто... Да не говорим за още десетината изследователски реактори в различни лаборатории и университети в Канада...

А пък като отвори дума за Берлин - баш у центъра му се намира Hahn-Meitner-Institut Berlin, съоръжен със изследователски атомен реактор с мощност 10 MW...

http://www.helmholtz-berlin.de/zentrum/ ... ex_en.html
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от dimithur » 17 Юни 2010, 1:05

work side by side with their German colleagues on ultra modern experimental setups that make full use of the BER II research reactor

А нашия е от 1961 г . Айде открии десетте разлики :kuku:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 17 Юни 2010, 1:23

Ех, ама си усърден, ще си го заработиш бана. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Не те ли научиха как да цитираш в ТУ?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Аватар

Мнение от dimithur » 17 Юни 2010, 1:41

Babuna написа:Ех, ама си усърден, ще си го заработиш бана. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. Не те ли научиха как да цитираш в ТУ?

А ти вместо да ме коментираш, можеше да напишеш и един ред по темата
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата