Рециклиране на шарнири

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Рециклиране на шарнири

Мнение от georgi197 » 26 Май 2010, 12:15

колеги, в стара загора някой знаел ли каде рециклират шарнири.мерси предварително

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 31 Май 2010, 10:35

BMDrago написа:От Жан шарнирите изкараха точно 10 месеца(като се има предвит,че при монтажа миналата година скърцаха и се наложи да си слагам смазка)

Днес носих на симеоновско шосе да ми рециклират само външните,след един час бяха готови.Сега ще видим тези колко ще изкарат!

Я кажи къде точно ти рециклираха външните шарнири, че и аз съм за такива?
Мерсаж
Si non confectus, non reficiat.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 31 Май 2010, 18:42

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 31 Май 2010, 22:35

аз мойте шарнири ги смених с такива от е 36 и гледах как го прави майстора .......
То напрактика късия шарир си е сменяем защото майстора направо го изби моя на преса както се прави при е36 и вътрешната час пак е желязна и диаметъра на двата шарнира е абслютно точен и ми наби на мойте носачи оригинални шарнири от е 36 чисто нови сега предницата е бетон и няма опасност шарнира да излезе защото този на е36 от долу е с едни планки които го държат.
Човека казва че за 5 години е направил много такива носачи и няма нито едно оплакване и напрактика шарнира е чисто нов а не рециклиран защото моите рециклирани изкараха от есента до вчера и шарнира като свалихме носача се разпадна и това само за 20000 км.
Така, че сменяите си направо шарнира с чисто нов и не го мислете става много стабилно отлят е само дългия шарнир той не подлежи на смяна на оригинален носач.

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 01 Юни 2010, 18:06

а лично не бих се занимавал да рециклирам шарнири и накраиници по хубаво от новото няма
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 46/320d

Мнение от AUDI-6EFFFFFFFA » 14 Юни 2010, 19:04

здр колеги като заговорихме за рецикиране на шарнири някой да каже каде се рециклират в Пазарджик защото като чета май по-издържат от нови носачи а и е по-евтино като за криза.Че много взе да тропа пущината и друго има ли смисъл да се прави резба и да се сложат гресиорки като на повечето японски коли.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_TO » 15 Юни 2010, 19:33

За Варна никой не каза нищо - айде бе колеги !!! :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колъо
Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
Детайли за колата: lowrider

Мнение от fozio » 15 Юни 2010, 19:38

AUDI-6EFFFFFFFA написа:здр колеги като заговорихме за рецикиране на шарнири някой да каже каде се рециклират в Пазарджик защото като чета май по-издържат от нови носачи а и е по-евтино като за криза.Че много взе да тропа пущината и друго има ли смисъл да се прави резба и да се сложат гресиорки като на повечето японски коли.

Колега за Пловдив мога да ти кажа едно место от което съм много доволен :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AUDI-6EFFFFFFFA » 16 Юни 2010, 16:29

мерси на колегата Fozio обаче наерих тук 4овек да ми ги носи в София на ремонт.Та да ви кажа казах му че отивам да ги сваля и му ги давам и опааааааааа РЕЗИЗИЛ голям неможах да ги сваля :banghead: .Та да питам тампона го свалих от двата болта гаиките на късия и дългия шарнир свалих и дотам мре немърда да илиза някои знае ли как се избива да падне този носач смисал някаква скоба ли се изполва ако има снимка да я видя аз щте си я направа мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 16 Юни 2010, 19:18

AUDI-6EFFFFFFFA написа:мерси на колегата Fozio обаче наерих тук 4овек да ми ги носи в София на ремонт.Та да ви кажа казах му че отивам да ги сваля и му ги давам и опааааааааа РЕЗИЗИЛ голям неможах да ги сваля :banghead: .Та да питам тампона го свалих от двата болта гаиките на късия и дългия шарнир свалих и дотам мре немърда да илиза някои знае ли как се избива да падне този носач смисал някаква скоба ли се изполва ако има снимка да я видя аз щте си я направа мерси предварително.

:ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 16 Юни 2010, 22:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
:OT: Тито, ще умра от смях :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 2000г.

Мнение от gocho_ » 17 Юни 2010, 0:14

AUDI-6EFFFFFFFA написа:мерси на колегата Fozio обаче наерих тук 4овек да ми ги носи в София на ремонт.Та да ви кажа казах му че отивам да ги сваля и му ги давам и опааааааааа РЕЗИЗИЛ голям неможах да ги сваля :banghead: .Та да питам тампона го свалих от двата болта гаиките на късия и дългия шарнир свалих и дотам мре немърда да илиза някои знае ли как се избива да падне този носач смисал някаква скоба ли се изполва ако има снимка да я видя аз щте си я направа мерси предварително.

"Вилица" му викат, ама няка как да ти обясня с думи. Питай в някой сервиз или познат ако имаш.
Абееееее баш кат вилица ... една тръба ,която в едната част с две "шила" които отпед са по-тънки
,а назад където е заварката към тръбата стават по-дебели

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти си ебати касметлията , исках да намеря нещо в нета и ЕТО :

Изображение

Цена от: 21.0827 лв.
вилица за шарнири 300мм ФОРСЕ 628300/63843/

Цена от: 23.4211 лв.
вилица за шарнири 400мм ФОРСЕ 628400/63844/

:ok: Чукаш отзад ,като внимаваш да не скъсаш гумения "протектор" отгоре на шарнира :wave:
:duel:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AUDI-6EFFFFFFFA » 20 Юни 2010, 14:16

Мерси много на колегите тито и гошо зех си такова щанге и в бокса 3 часа ги отрепах от бой тия шарнири и за мой късмет оцеляха и маншоните. :bchug: Днес отивам да взема носачите от рециклиране и ги качвам дано неми трябва пак много на ТИТО инструмента :mhihi: .Лошото е че и тампоните са заминали ама нямат пауърфлекс а ми се иска такива да са защото колегите във форума много ги хвалят а няма каде да си ги намеря в Пазарджик.Колегата v-max ги продавал май. Сега някой ако може да каже колко струват само тампоните без алуминиите по тях и евентоално как мога да си ги купя? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10

Мнение от oci » 20 Юни 2010, 22:32

пауарфлекс 110 лв двата тампона без алуминиевото тяло от колегата V-max

Потребител
Аватар

Мнение от georgi197 » 22 Юни 2010, 13:54

Намерих в стара загора каде ги рециклират и тампоните смениха с пауърфлекс тампони на добра цена.Ако някой го интересува да ми пише.

ПредишнаСледваща

Назад към E46