RENT a CAR
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
RENT a CAR
Едни познати скоро ще си идват от щатите да плажуват, питаха ме дали не мога да им намеря кола на приемлива цена за около 10 дена?
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
Re: RENT a CAR
http://www.rentacarmm.com/ Oт тези съм много доволен. Много точни и колите им са нови 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
За кой град става въпрос ?
http://www.toprentacarbg.com/
Е тук бачка един колега от университета имат офиси в София, Варна и Бургас. Сега го питах ама вика по-добре от друго място, че зимали скъпо
Ама май пак са по-ниски от тези, които е дал Митака.
http://www.toprentacarbg.com/
Е тук бачка един колега от университета имат офиси в София, Варна и Бургас. Сега го питах ама вика по-добре от друго място, че зимали скъпо

Ама май пак са по-ниски от тези, които е дал Митака.
Привет moksi,
Аз имам рент-а-кар и ако ми дадеш подробности, мога да ти подготвя някаква персонална оферта да видим дали ще ти хареса. Ако искаш пиши на л.с.
Поздрави
Христо
Аз имам рент-а-кар и ако ми дадеш подробности, мога да ти подготвя някаква персонална оферта да видим дали ще ти хареса. Ако искаш пиши на л.с.
Поздрави
Христо
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
ами ще си дойдат до София и от тука ще ходят по Сънито или някъде в тая посока?!?
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Жена ми работеше в AVIS, колите са чисто нови и обслужването е супер ама са доста скъпички
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
прати едно лъсъ на М2Рар... ,колежката тва работи и ше те осветли!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
SKISA написа:прати едно лъсъ на М2Рар... ,колежката тва работи и ше те осветли!

Ей ме на, сама си цъфвам като чуя рент а кар, лимузинен сервис и всякви производни

Драсни ми (ако искаш и на лс ) конкретния период и евентуално какъв клас автомобил искат да наемат, за да мога да дам цена

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
http://www.carhire3000.com/
От тук съм взимал и всичко е ОК. Може да се резервира почти в целия свят и цените са много добри. Реално те работят с големите фирми, но дават по-ниски цени от тях. След като се резервира се разбира от коя фирма се взима колата. Примерно последния път взех в Мюнхен от тях, но реално беше от Sixt, а цената беше под тяхната.
От тук съм взимал и всичко е ОК. Може да се резервира почти в целия свят и цените са много добри. Реално те работят с големите фирми, но дават по-ниски цени от тях. След като се резервира се разбира от коя фирма се взима колата. Примерно последния път взех в Мюнхен от тях, но реално беше от Sixt, а цената беше под тяхната.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
http://www.autorentbg.com/en/index.php
От тия съм взимал ВВ Транспортер 8+1 дълга база. Буса беше перфектен и чисто нов, огледах им и другите подобни предложения също са много добре колите.
Останах с впечатлението че всички или повечето коли са им след 2000.
Цените им са доста конкурентни, точни са като фирма, и депозита ти го връщат в момента на връщането на колата.
От тия съм взимал ВВ Транспортер 8+1 дълга база. Буса беше перфектен и чисто нов, огледах им и другите подобни предложения също са много добре колите.
Останах с впечатлението че всички или повечето коли са им след 2000.
Цените им са доста конкурентни, точни са като фирма, и депозита ти го връщат в момента на връщането на колата.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
кажи му да си приготви едно 50-60 евра на ден за нормална кола и да ходи да си я вземе от някой представител на голяма верига и да плати с кредитна карта която и застрахова колата.
аз лично- така правя... нови коли, правилата са ясни и еднакви на всякъде, не се закачат за глупости. дребните компании ще спестиш 5-10 евра на ден но може и да имаш "бутиков" привкус от тях.
аз лично- така правя... нови коли, правилата са ясни и еднакви на всякъде, не се закачат за глупости. дребните компании ще спестиш 5-10 евра на ден но може и да имаш "бутиков" привкус от тях.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
11 мнения
• Страница 1 от 1