Автомивките на ОМВ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Автомивките на ОМВ
Понеже си мия само и единствено сам колата и не я оставям по никакви автомивки ползвам въпросните доста често. Та тия дни се позамислих .. единствената добра такава мивка, която знам е на Рожен. Водата е топла, да не казвам гореща, препарата достатъчно, прахосмукачките силни и със здрави накрайници и маркучи.
Тая на Мусагеница..
потрошени прахосмукачки, слабо налягане, малко препарат. Колата след измиване с 6- 7 лв си е все още кална
Същите са и тази на Цариградското, Горубляне, Дружба (там миналото лято съм ходил и си миеше направо с ледена вода). Единствената, която що годе се доближава до тази на Рожен май е тази под Медицинска Академия. Гледах в сайта им- 60градуса на водата и 100 бара налягане.. друг път. Та се чудя, ако водата им не е 60 градуса, а 20, 30 или 40.. колко ли е 100- те октана бензин? 95, 90 или по-малко?
Опитах се да се свържа с тях, отговориха ми, че са направили проверки и температурата и налягането във всички обекти са в нормата
Чудя се що за държава сме да позволяваме чужди фирми да идват и да ни доят и стрижат като за последно и да нямам никакъв механизъм и начин потребителя да е защитен от подобни свинщини?
Тая на Мусагеница..

Опитах се да се свържа с тях, отговориха ми, че са направили проверки и температурата и налягането във всички обекти са в нормата

Чудя се що за държава сме да позволяваме чужди фирми да идват и да ни доят и стрижат като за последно и да нямам никакъв механизъм и начин потребителя да е защитен от подобни свинщини?
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Re: Автомивките на ОМВ
Колега ясно ти е че колата на бензин върви повече но не и в БГ тук газовия инжекцион дава повече сила на колата е прави си сметка с какав бензин караме и с какви глупости го разреждат и освен нова ни цакат ц бензиноколонките сипват ни по малко плащаме си за повече и после се чудим що ни харчат толко колите ....ем нормално ти като си сипал примерно за 20 лв тожа са някаде около 10 лит те ти сипят 8 а ти си милиш че колата не ти е наред
и до кога ще е така ?!?!?!?!

...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами как ще ги научим?като спрем да ги посещаваме все по малко и по малко и един ден като собственика като отвори касичката за монети и като види вътре 5лв. за цял ден и така от 1седмица дали няма да се замисли да си ги върне настроиките за налягане и градуси както трябва+това вече има доста аналогични автомивки на самообслужване като на омв,даже едната е точно до нас и има специална машина за стелки пъхаш и тя си я чисти сама
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Наскоро сипах ОМВ 100, че нямаше Еко наблизо и докато бях с компютъра с чипа колата беше като на ръчна, а разхода при 120- 130 отиваше към 12- 13
В Търново сложихме комп без чип и се пооправи, но вече посмъртно никой не може да ме накара да заредя там.
На бензина майната му, там може да лъжат, щото няма как точно да се установи колко октана е да кажем, но на тия мивки, където истината очевидно е много далеч от рекламата в сайта им ми е чудно как може да твърдят, че били проверили и всичко си е наред
Къде е това?

На бензина майната му, там може да лъжат, щото няма как точно да се установи колко октана е да кажем, но на тия мивки, където истината очевидно е много далеч от рекламата в сайта им ми е чудно как може да твърдят, че били проверили и всичко си е наред

kiko написа:вече има доста аналогични автомивки на самообслужване като на омв,даже едната е точно до нас и има специална машина за стелки пъхаш и тя си я чисти сама
Къде е това?
Последна промяна bum_bum на 17 Юни 2010, 15:30, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
kiko написа:ами как ще ги научим?като спрем да ги посещаваме все по малко и по малко и един ден като собственика като отвори касичката за монети и като види вътре 5лв. за цял ден и така от 1седмица дали няма да се замисли да си ги върне настроиките за налягане и градуси както трябва+това вече има доста аналогични автомивки на самообслужване като на омв,даже едната е точно до нас и има специална машина за стелки пъхаш и тя си я чисти сама
ами ади де ,спрете да ги посещавате .. и Шел и ОМВ и Еко ги заебете отидете при някой частник,ама бързичко ( че са на изчезване) ,той е много коректен частника ,горивата му са супер ,колонките са точни ... само си дрънкате ,българина от лаф много го докарва ...

Аз пробвах да си мия колата на OMV и не мисля да повтарям, не си струва от където и да го погледнеш. Да не говорим ако има опашка и сто маймуни са те зяпнали да свършваш по бързо.
А що се отнася до горивото със сигурност нито едно OMV не си прилича с друго. Всеки предлага различен бъркоч
А що се отнася до горивото със сигурност нито едно OMV не си прилича с друго. Всеки предлага различен бъркоч

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Alexi написа:kiko написа:ами как ще ги научим?като спрем да ги посещаваме все по малко и по малко и един ден като собственика като отвори касичката за монети и като види вътре 5лв. за цял ден и така от 1седмица дали няма да се замисли да си ги върне настроиките за налягане и градуси както трябва+това вече има доста аналогични автомивки на самообслужване като на омв,даже едната е точно до нас и има специална машина за стелки пъхаш и тя си я чисти сама
ами ади де ,спрете да ги посещавате .. и Шел и ОМВ и Еко ги заебете отидете при някой частник,ама бързичко ( че са на изчезване) ,той е много коректен частника ,горивата му са супер ,колонките са точни ... само си дрънкате ,българина от лаф много го докарва ...
значи говорим за автомивки омв нали?темата е за това!аз съм спрял преди повече от 1година да ги посещавам,в случая единственният дрънкащ тука си ти

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
И аз мисля,че горивата са им лоши, но на "четките" минавам понякога-бързичко е.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
100 пъти съм ви казвал, че аз откакто спрях да зареждам по големите вериги бензиностанции и разхода ми падна и све, да не говорим за цената че е по ниска защото просто не продават още милион боклуци, за които аз трябва да им плащам разрешителните чрез цената на бензина.
За Автомивка ходя на метан станцията в Люлин с-у Нестле, и струята е силна и времето е 2 пъти
по дълго от това на ОМВ, за същия един лев.
Вярно няма топла вода ама за какво ми е при положение че си правя разходка през нощта, и колата ми е хладна и няма проблем.

За Автомивка ходя на метан станцията в Люлин с-у Нестле, и струята е силна и времето е 2 пъти

Вярно няма топла вода ама за какво ми е при положение че си правя разходка през нощта, и колата ми е хладна и няма проблем.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз мойта кола си я мия на ОМВ Военна рампа - доволен съм. Не е нещо кой знае какво но върши работа, винаги имат препарат и водата е достатъчно гореща.
Si non confectus, non reficiat.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
По повод автомивките на омв-преди с едно левче се миеше повече време отколкото сега...
Иначе няма няма никъде контрол и всички си правят каквото си искат,към колегата дето е писал на омв-колега,никога не пиши,защото може да пострадаш,какво имам в предвид:
Преди 2 месеца писах писмо до бензиностанции еко,за да сигнализирам за някой нередности отностно обслужване и проблеми,знаете ли какво стана,по домейна на имейла писаха обратно писмо на шефовете ми (бях оставил разбира се телефон-не съм анонимен) и там написали да се обърне внимание с какво аджеба съм се занимавал в работно време,както да ми направят "отценка" на статуса ми,и че нямало да ми отговорят,защото противоречи на "корпоративният език" които употребяват в еко-естествено сезирах КЗП ,както сега съм наел адвокат за възбуждане на дело за нанесени материални и нематериални щети,както и уронване на престижа пред ръководителите ми,сега подготвям и писмо до гръцките им шефове-така че тук всички са невероятни идиоти и се чустват над-нещата...
Иначе няма няма никъде контрол и всички си правят каквото си искат,към колегата дето е писал на омв-колега,никога не пиши,защото може да пострадаш,какво имам в предвид:
Преди 2 месеца писах писмо до бензиностанции еко,за да сигнализирам за някой нередности отностно обслужване и проблеми,знаете ли какво стана,по домейна на имейла писаха обратно писмо на шефовете ми (бях оставил разбира се телефон-не съм анонимен) и там написали да се обърне внимание с какво аджеба съм се занимавал в работно време,както да ми направят "отценка" на статуса ми,и че нямало да ми отговорят,защото противоречи на "корпоративният език" които употребяват в еко-естествено сезирах КЗП ,както сега съм наел адвокат за възбуждане на дело за нанесени материални и нематериални щети,както и уронване на престижа пред ръководителите ми,сега подготвям и писмо до гръцките им шефове-така че тук всички са невероятни идиоти и се чустват над-нещата...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
тея ОМВ ги разсипахте днеска

аз си зареждам или на ЕКО или на ПЕТРОЛ и съм доволен,а за миенето срещу нас едно приател4е има мивка и там си мия колата

аз си зареждам или на ЕКО или на ПЕТРОЛ и съм доволен,а за миенето срещу нас едно приател4е има мивка и там си мия колата
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:По повод автомивките на омв-преди с едно левче се миеше повече време отколкото сега...
Е, аз писах до австрийските им шефове, но отговора дойде от България, значи смятай ония в Австрия колко ги бърка какво се случва тук. Човека тук накрая ме покани заедно да ходим да видим дали наистина има проблеми, но какво да се занимавам изобщо, аз го виждам, че няма препарат, налягане и температура.. и да идем там да се лъжем къв е смисъла? Явно просто нямат механизъм да си стегнат франчайзерите или не го искат.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
fedoracore написа:добре де ,то не останаха читави бензиностанции.
еми криза баце, всеки гледа да изкяри от някъде.

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2