ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ВНИМАВАИТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
Колата си е регистрирана с нейния си двигател, нафтата - черен пазар има, докато не спрем да купуваме няма да спре и да го има - като спре циганина да предлага, ще спре и човека да купува...
ПС: Не са това начините, пълниш догоре, да да... Скандал! Ако не ти дадат пари или резервоар догоре - тогава вече лепенките на номерата, пълниш си сам и "съжаляваш".
ПС: Не са това начините, пълниш догоре, да да... Скандал! Ако не ти дадат пари или резервоар догоре - тогава вече лепенките на номерата, пълниш си сам и "съжаляваш".
Глупости пълниш догоре и си тръгваш?
Имаш ли каско? Ако имаш, звъниш на мобилната група и да ти пишат протокол и после да не ти пука.
Ако нямаш, просто звъниш на полицията и почваш да се правиш на луд.
Другото си е престъпление и ако аз си управител на такава бензиностанция, нали няма да оставиш да си пълнят без пари на твоя обект... то после от твоята заплатка ще излезе
Имаш ли каско? Ако имаш, звъниш на мобилната група и да ти пишат протокол и после да не ти пука.
Другото си е престъпление и ако аз си управител на такава бензиностанция, нали няма да оставиш да си пълнят без пари на твоя обект... то после от твоята заплатка ще излезе

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Re: ВНИМАВАЙТЕ като зареждате на бенз.ОМВ до гарата в Русе
Като звъннеш на полицията и дойдат и видят,че си ги извикал понеже пича докато ти е миел прозореца ти е надраскал капака ще ти се изсмеят и пак "съжалявам да си си го измил сам" ама ако си напълниш резервоара и изчезнеш дупе да ти е яко тогава-ставаш престъпник.И според мен агенция за защита на потребителя(или там квото беше) е най-добрият вариант.Викаш ги да им направят един акт и да си плащат щетите.
Колега нафтата отдавна не е 2 лева

И нафтата стана 2.00 лв.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами нали за това плащаме застраховки (за-страх-уловка).
Значи миналата година имах същият инцидент на омв,в Пловдив обаче,не е точно същият,но ето какво стана:
Имам и Селика-2005 година,отивам на омв да заредя и да се прибирам към София,беше около 20 часа,младежа на бензиностанцията ме гледаше с интерес-не си направи труда даже да дойде и да попита дали искам нещо-зареждам си аз и отивам да плащам,връщам се и на предният капак до предна лява врата имаше ебаси и драскотината-снимал съм я,даже не съм я поправял още,викам го тоя и питам-"кой одра колата бре"-ония свива рамене и вика "низнам",писах писмо до омв,обади ми се шефа на вупросната бензиностанция и беше бая културен човека,помоли ме да дойда и да разгледаме камерите,щял и да компенсира нещо си там,истината е че не отидох,просто нямах време да ходя и така се размиха нещата,иначе не защитавам омв,просто обективно мнение
На омв са им най-чисти кенефите
Значи миналата година имах същият инцидент на омв,в Пловдив обаче,не е точно същият,но ето какво стана:
Имам и Селика-2005 година,отивам на омв да заредя и да се прибирам към София,беше около 20 часа,младежа на бензиностанцията ме гледаше с интерес-не си направи труда даже да дойде и да попита дали искам нещо-зареждам си аз и отивам да плащам,връщам се и на предният капак до предна лява врата имаше ебаси и драскотината-снимал съм я,даже не съм я поправял още,викам го тоя и питам-"кой одра колата бре"-ония свива рамене и вика "низнам",писах писмо до омв,обади ми се шефа на вупросната бензиностанция и беше бая културен човека,помоли ме да дойда и да разгледаме камерите,щял и да компенсира нещо си там,истината е че не отидох,просто нямах време да ходя и така се размиха нещата,иначе не защитавам омв,просто обективно мнение

На омв са им най-чисти кенефите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
[quote="sparky01"]И според мен агенция за защита на потребителя(или там квото беше) е най-добрият вариант.Викаш ги да им направят един акт и да си плащат щетите.
Агенцията за защита на потребителя НЕ може да съставя актове. Може само да дава някакви пожелателни насиоки как да се оправи някой проблем или да сезира други органи. Въпросната агенция с ОМВ НЕ се занимава. Не ме питай отде знам

Агенцията за защита на потребителя НЕ може да съставя актове. Може само да дава някакви пожелателни насиоки как да се оправи някой проблем или да сезира други органи. Въпросната агенция с ОМВ НЕ се занимава. Не ме питай отде знам

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
Агенцията за защита на потребителя НЕ може да съставя актове. Може само да дава някакви пожелателни насиоки как да се оправи някой проблем или да сезира други органи.
моя грешка

Не ме питай отде знам
Няма

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

И нафтата стана 2.00 лв.

1.50

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ми давай на 1.50 да пълним
Ама искам от колонката на ЕКО или Ромпетрол.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Zubcho написа:Ми давай на 1.50 да пълнимАма искам от колонката на ЕКО или Ромпетрол.
е ти па и к.ра до края и душата в рая

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
Ми давай на 1.50 да пълним Ама искам от колонката на ЕКО или Ромпетрол.
Чакай малко сега.Тук говорим за ОМВ не за Еко или Ромпетрол.Като не ти харесва на 1,50 от ОМВ сипвай на 2,30 от ЕКО

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
liloff написа:Глупости пълниш догоре и си тръгваш?
Те тук 2/3 са само професори и мъжкари.Какво ги занимаваш с "женски начини" за справяне с проблема...

8.32
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2