3D телевизори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Re: 3D телевизори

Мнение от Mind_Control » 16 Юни 2010, 15:33

В офиса имаме 3Д плазма Панасоник. От Близуу бяха пуснали 3Д Евроспорт- Ролан Гарос и го гледахме тук. Очилата са с батерии, защото са активни, незнам подробности, но като ги изключиш се вижда размазано. 3Д ефект наистина има, но е такаш общо взето. Очите не болят изобщо и не се натоварват. Ако ми го дадат безплатно ще го гледам, но иначе да дам 5000 лв за телевизор няма да стане- не си заслужава просто.

Ако пуснете 3Д сигнал на обикновен телелевизор ще видите две еднакви картинки една до друга. Ако пуснете обикновен сигнал на 3Д телевизор, всичко ще си е както обикновенно.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Юни 2010, 14:49

krystal написа:
vlado_882 написа:направен на 3Д, и точно там обясняваха, че е вредно повече от 3 минути да се гледа с тези очила..,

Значи всички изгледали три часовия Аватар са тежко болни. :mhihi:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Юни 2010, 15:31

При киното е различно, пак е вредно, но в различна степен, щото там разликата м/у фокусното разстояние, и позицията, която заема обекта (напред от/навътре в екрана) не е чак толкова голяма
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 17 Юни 2010, 15:39

В България още няма качествена цифрова телевизия, наще за 3D се точат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 17 Юни 2010, 15:55

Club BMW написа:В България още няма качествена цифрова телевизия, наще за 3D се точат.

По сега съществуващата мрежа не е никакъв проблем да се излъчва 3Д сигнал ;) Вече беше правено за Ролан Гарос, както казах по- горе.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 17 Юни 2010, 18:37

Club BMW написа:В България още няма качествена цифрова телевизия, наще за 3D се точат.

Вече има три напълно български HD канала, няма причина и 3Д да не пуснат скоро. В крайна сметка в цяла Европа още е доста скромно предлагането на 3Д продукция от телевизиите камо ли канал само с 3Д продукция.
Освен един Ролан Гарос друго 3Д предаване не съм чул.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юни 2010, 23:55

Да ви имам дертовете :smoke: :mhihi: 3Д на телевизор си е жива вувузела.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юни 2010, 0:17

Батерията в очилото е щото имат безжична връзка с тв- то и според картината затъмнява едното или другото очо или пуска там некви филтри за да може да пресъздаде 3Д ефекта. Аз лично си го виждам както трябва, не знам що има хора, които не са видяли 3Д- то на тия в Техномаркета. Може би зависи от филма, щото примерно Последен изход беше баси 3Д- то, а Битката на титаните беше пълен ташак..
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата