Автомивките на ОМВ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re: Автомивките на ОМВ
bum_bum написа:Чудя се що за държава сме да позволяваме чужди фирми да идват и да ни доят и стрижат като за последно и да нямам никакъв механизъм и начин потребителя да е защитен от подобни свинщини?
Те точно за това идват! Щото знаят, че тука може!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Абе не е чак толкоз зле на ОМВ автомивките!
Аз си ползвам от 5 години таз на Акад. Иван Гешов,на Сердика ... Ми доволен съм! Времето е малко,но ако знаеш как да минеш,си стига! Препарат има,случва се да не работи някоя от двете,ама се ядва!
Сега съм малко на почивка по Варненско,викам чакай ще слезна до таз на автогарата ... Ми ко да ви кажа,все едно с маркуча на село поливам пипера ... Нито препарат,нищооо! Едвам стигнах до предницата и спря
Гледам в другата клетна,същата работа ... Тича един,горкият покрай колата и ги храни нещо ... Поне прахосмукачките са почти отлични!
Иначе тук до блока има една автомивка,едни хлапетия работят! Еййй,такова старание влагат тия деца,все едно тях си къпят! Чак бравите на вратите минават! Пък цената със 2 кафета и един сок,и външно безконтактно е 7.20
Аз на ОМВ все по 3-5 лева хвърлям!
Та по темата,имат и добри клетки!
Аз си ползвам от 5 години таз на Акад. Иван Гешов,на Сердика ... Ми доволен съм! Времето е малко,но ако знаеш как да минеш,си стига! Препарат има,случва се да не работи някоя от двете,ама се ядва!
Сега съм малко на почивка по Варненско,викам чакай ще слезна до таз на автогарата ... Ми ко да ви кажа,все едно с маркуча на село поливам пипера ... Нито препарат,нищооо! Едвам стигнах до предницата и спря

Гледам в другата клетна,същата работа ... Тича един,горкият покрай колата и ги храни нещо ... Поне прахосмукачките са почти отлични!
Иначе тук до блока има една автомивка,едни хлапетия работят! Еййй,такова старание влагат тия деца,все едно тях си къпят! Чак бравите на вратите минават! Пък цената със 2 кафета и един сок,и външно безконтактно е 7.20

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Скромния ми опит с тия мивки ме доведе до заключението, че това си е ебати измислената история... Два-три пъти съм си мил колата. Не знам как е на Рожен, но веднъж отидох на Гешов на ОМВ-то, идва моя ред и вече доволен, пъхам левчето и помпам измиване с шампоан и само вода... Викам си чакай дай още един път, че сигурно съм натиснал измиване само с вода. Пак натискам шампоана и пак вода. И отивам при пичагата и му викам нещо няма шампоан. И той вика, а да свършил е...
И питах дали ще заредят да знам какво да правя и доколкото помня нещо измрънка, че нямал ключ към клетката, където се зареждат препаратите и някакви такива. Не ми е за двата лева, ама тия неща според мен трябва 1-во да се следят, а и се изнервих, защото чаках 20 минути и накрая...
И оттам отидох на бул. България на ОМВ-то, мих каквото мих и накрая колата пак си беше мръсна...
Та вече не съм си правил експерименти, отивам на автомивката и с гъба ми я мият и не се занимавам с глупости.
По принцип и аз се дразня по автомивките как претупват работата, даже понякога предварително казвам на момчетата, че ще почерпя после, но пак има пропуски. Иначе много ми се иска да имам условията сам да си я мия...

И оттам отидох на бул. България на ОМВ-то, мих каквото мих и накрая колата пак си беше мръсна...
Та вече не съм си правил експерименти, отивам на автомивката и с гъба ми я мият и не се занимавам с глупости.
По принцип и аз се дразня по автомивките как претупват работата, даже понякога предварително казвам на момчетата, че ще почерпя после, но пак има пропуски. Иначе много ми се иска да имам условията сам да си я мия...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
ивчо написа:Абе не е чак толкоз зле на ОМВ автомивките!
Сега съм малко на почивка по Варненско,викам чакай ще слезна до таз на автогарата ... Ми ко да ви кажа,все едно с маркуча на село поливам пипера ... Нито препарат,нищооо! Едвам стигнах до предницата и спря![]()
Иначе тук до блока има една автомивка,едни хлапетия работят! Еййй,такова старание влагат тия деца,все едно тях си къпят! Чак бравите на вратите минават! Пък цената със 2 кафета и един сок,и външно безконтактно е 7.20Аз на ОМВ все по 3-5 лева хвърлям!
в пресечката преди входа на омв има една мивка дето мият много добре, управителя много си подбира и строява персонала,
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
alpina-ma6inata написа: Иначе много ми се иска да имам условията сам да си я мия...
Еми има... ама за да не стане като реклама ми драсни ЛС... ще ти кажа къде да ходиш... ако имаш желание... иначе и аз преди ходех на OMV, но само на определени мивки... на Рожен, например... иначе повечето наистина са си майтап, а и преди година и нещо дори намалиха времето от 100сек. на 66сек... е майка им.... и вече ходя там само в краен случай...
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Те стандартните автомивки си свалиха цените в последно време , а на клетките на ОМВ става да си събориш калта от много мръсния джип примерно .Кафенцето им е добро обаче ! 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2