Голфаджии........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 29 Окт 2005, 19:55

Аз мисля че и в друга тема се изказах по въпроса с голфовете.

Беше нещо от сорта на:

Какво вообще има да се осираме. Голфа си е супер автомобил, качествен, удобен, сравнително бръз (особено в форма ГТи). Това че ние харесваме БМВ няма нищо общо с Голфа. Това че Пернишката мафия се кефят да си слагат сини пръскалки на Голф 1чките и да карат като диваци не означава че всеки качил се на Голф е такъв.

Преди 1 година ако някой ми беше дал един Голф 3ка, направо нямаше да се замисля. Щях да си скоча и да си го карам по цял ден и то с усмивка. На колата нищо лошо и няма. Сега естествено че ако някой ми предложи 320ка ще я предпочета пред голфа, но това е друг въпрос, а 320ката е и друг клас автомобил.

Все пак не може всеки да кара БМВ нали? А за вървене, няма какво да си говориме. Има и Хонди и Тойоти и Митсубишита . . . въпрос на личен избор. РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ГО ИМАТЕ!

А това че някой е бил някой друг не означава НИЩО. Аз като съм бил 200 коня Мицубиши да не би Нисана с който го направих да е по бръз? Факторите които определят една ситуация са прекалено много, и рядко упира само и единствено до 2та автомобила и тяхните възможности.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 29 Окт 2005, 22:24

WeiSTD написа:Аз мисля че и в друга тема се изказах по въпроса с голфовете.

Беше нещо от сорта на:

Какво вообще има да се осираме. Голфа си е супер автомобил, качествен, удобен, сравнително бръз (особено в форма ГТи). Това че ние харесваме БМВ няма нищо общо с Голфа. Това че Пернишката мафия се кефят да си слагат сини пръскалки на Голф 1чките и да карат като диваци не означава че всеки качил се на Голф е такъв.

Преди 1 година ако някой ми беше дал един Голф 3ка, направо нямаше да се замисля. Щях да си скоча и да си го карам по цял ден и то с усмивка. На колата нищо лошо и няма. Сега естествено че ако някой ми предложи 320ка ще я предпочета пред голфа, но това е друг въпрос, а 320ката е и друг клас автомобил.

Все пак не може всеки да кара БМВ нали? А за вървене, няма какво да си говориме. Има и Хонди и Тойоти и Митсубишита . . . въпрос на личен избор. РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ГО ИМАТЕ!

А това че някой е бил някой друг не означава НИЩО. Аз като съм бил 200 коня Мицубиши да не би Нисана с който го направих да е по бръз? Факторите които определят една ситуация са прекалено много, и рядко упира само и единствено до 2та автомобила и тяхните възможности.

:bowdown: стабилен си много :bowdown: :clap: ;)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 29 Окт 2005, 22:25

П.П. 1 Имах и 320iS - ма това е съвсем друга тема...

а какво стана с ISa???Продаде ли го?И ако да, защо?
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 29 Окт 2005, 22:29

откраднаха я ис-ката :(
Изображение

Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Окт 2005, 11:09

Понякога като започна да чета такива теми в БМВ форума и то от хора. повечето от които не са карали нито едната, нито другата кола се чудя дали тва не е VWPower-BG.net или нещо такова. :uups: :(

П.С. Нищо лично, просто мнение!
Изображение

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 30 Окт 2005, 12:03

BMW8 написа:Понякога като започна да чета такива теми в БМВ форума и то от хора. повечето от които не са карали нито едната, нито другата кола се чудя дали тва не е VWPower-BG.net или нещо такова. :uups: :(

П.С. Нищо лично, просто мнение!

Не разбрах точно какво имаш предвид? Че хвалиме голфовете прекалено много или . . . :?:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 30 Окт 2005, 12:47

Ми тва е едното, другото е че е много незаслужено, разбирам да говорим как някоя добра резачка може да къса еди кво си и еди що си, ама като знам как върви един Голф, моите уважения, аз Туарега на VW си го харесвам, ама Голфа просто е далече от названието кола!
А тва което се говори за спънатите 316-ки че са зле , ша кажа само че спрямо доста коли с кубатура 1,6 вървят много добре.
Ми нека сме реалисти един обикновен Голф с 90 коня няма да може да се опъне и на 200 метра на 316-ката, може да харчи и по малко и да му е по ефтина поддръжката ама тва е положението.
А драга не го уважавам като тест за сравняване на 2 автомобила просто защото затова си има технически данни, производителя е платил на професионален пилот да изтиска максимума от дадената кола и точка, данните показват бързината, а драга определя по доброто задкормилно устройство :!:

И накрая тва което се оформя като спор в момента заприличва повече все едно се намираме във VW, а не в БМВ форум, всеки хвали колко е велик пустия Голф и т.н. МИ КАРАЙТЕ СИ ГИ СЪС ЗДРАВЕ И НЕ БЕРЕТЕ ГРИЖАТА НА БАВНИТЕ БМВ-та. Тва е ;)
Изображение

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 30 Окт 2005, 13:20

Ами виж сега, крайно изказване не може да е правилно. Както вижаш аз не съм казал че голфа е най великата кола на света, защото не е, но също не подкрепям хора които го псуват все едно е пълен боклук.

Както виждаш, аз карам бавно БМВ и много се кефя на количката. Не бих я заменил за голф на подобни години. Даже бях наречен "БМВ Сектант" от некви Голфаджий в Тунинг форума, но да кажеш че 'Голфа просто е далече от названието кола' вече според мене не е правилно, защото голфа е светлинни години на пред от много други коли на пазара.

П.П. Бавното ми БМВ с моя милост зад волана току що натупа един 4.0 Холдън Комодор Автоматик 8) (Не исках да засрамвам келешчето пред гаджето му, но той си го изпроси и се наложи да бъде наказан :twisted: )
БИАД Авто-Пазар Тийм

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 30 Окт 2005, 14:29

Не съм толкова краен, може би така ти звучи, но имам предвид че разликата на БМВ и Голф е светлинни години, а иначе Голфа е мнооого по добър от една камара други коли на пазара, съгласен съм с това!
Но все пак това е БМВ и според мен сектантството на тема БМВ тук е позволено, а аз се подразних че има хора които като напишеш в някоя тема БМВ е по добра и започват, ....да ама аз с една еди ква си ходна скъсах едно БМВ, а па аз с едно ГТИ или ГСИ цепим наред баварци и тва са хора които са уж големи ентусиасти. Затва казвам ми като са толкова добри другите коли, карайте тях, а не бавните БМВ-та, разбираш и какво имам предвид сега?
Изображение

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 30 Окт 2005, 14:55

BMW8 написа:Затва казвам ми като са толкова добри другите коли, карайте тях, а не бавните БМВ-та, разбираш и какво имам предвид сега?

Точно. От тука на татък вече зависи кой какви приоритети има, и коя кола е най добра за него или нея. Което означава че ние нямаме право да се надсмиваме на който и да е, каквато и кола да кара той, нито пък той на нас.

Кефим си се, ту бием, ту губим, важното е купон да става :D
БИАД Авто-Пазар Тийм

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 30 Окт 2005, 17:01

След 94-та има и Голф 3 1.8 125 к.с.!!! :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от boost » 30 Окт 2005, 20:07

Ачо написа:След 94-та има и Голф 3 1.8 125 к.с.!!! :idea:

няма такова нещо. :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 89 BMW 320i
Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///

Мнение от нино » 31 Окт 2005, 0:33

boost написа:
нино написа:На Божурище-19:26.

Ми значи 316-ките са отчайващо далеч от голф 3 ,18,19 на божурище. :winky:

Това е времето на Е30 М10 1985г. 280000км. без ремонт.
INTERSCAN RALLY TEAM

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 31 Окт 2005, 11:24

мен само ме учудва факта че не плюете астрите например...
аре то бмв е по-добро от голф- това добре - ма никой не отчита че са различни класове.
Ей ви на сравнете единицата с голфа - така по-може да се спори.
316 наистина върви повече от други коли 1,6 ,но я да видим Vtec какво ще го направи това 316,318 че и 320...
глупав е спора, породен от простата причина че основно тъпанари карали голфове в БГ.
Ми масова кола,масите я карат ,масите навсякъде са рядко прости хора...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 31 Окт 2005, 11:26

нино написа:
boost написа:
нино написа:

Това е времето на Е30 М10 1985г. 280000км. без ремонт.

пропуснах да спомена...някъде бях чел за тестове на голф 2 1,6 или 1,8 и даваха 1 000 000 км без ремонт на мотора...
и за да добавя последното което си е лично мнение...:
от 2 седмици съм в БГ и карам 320 купето дето си го купих.
КРАЙНО разочарован съм.Голф ВР6 да ми предложат на бартер с доплащане/разумно естествено/ веднага ги менкам.
Единствените преимущества според мен са задното предаване,но не и за тоя тромав мотор,уникално приятния звук на 6те цилиндъра,което при вр6 го има, и факта че колата е купе.
верно е че голф 150 коня няма да ме радва изобщо,но все пак претенциите за това бмв и изказванията които съм прочел в тоя форум се разминават понякога с истината за качеството на колата...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата