Уника застраховане?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Уника застраховане?
Пичове кажете ми мнения за тея застрахователи защото си избирам нова компания и тяхната оферта е най-добра обаче дори не я бях чувал....трябва да дам отговор може би днес....чакам някакви мнения 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Уника застраховане?
Определено от тях съм най-доволен. Не искат протоколи от полиция за случки на паркина, попълваш си една бланка и си ти. Разпитай обаче за всеки случай. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Виктория правят застраховки без маркиране-незнам да ли не е по изгодно...
Яро написа:Определено от тях съм най-доволен. Не искат протоколи от полиция за случки на паркина, попълваш си една бланка и си ти. Разпитай обаче за всеки случай.
Аз също съм много доволна..вече трета година ползвам техните услуги, миналата година цялата кола описах и пребоядисах..заради драскотини..за протокола..нямам и познати там.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Uniqa колко им е процента за каско категория А? Примерно на 6000 лева оценъчна стойност на автномобила
Уника АД:
Зс 23 670 лв., Каско - 1183.50 лв., ГО - 186 лв.
това ми дадоха на мен...смятай го колко е....май е супер....но мисля че избрах армеец че ме е шубе деба...не е евтина кола да се ебаваш с тея неща че за драскотини никой не се прави ама ако има некой сериозен удар и се почва ужаса
това ми дадоха на мен...смятай го колко е....май е супер....но мисля че избрах армеец че ме е шубе деба...не е евтина кола да се ебаваш с тея неща че за драскотини никой не се прави ама ако има некой сериозен удар и се почва ужаса
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
BMW120 написа:Уника АД:
Лошото е, че в един онлайн калкулатор ми дава 1100, ама за кола дето струва 5000

Oт опит... принципно съм много доволен от тях.
Блъснаха ме веднъж на паркинг без протокол. КАТ отказаха всякакво внимание, беше и Коледа. На кой ли не звънях. Сигурно и на Дядо Коледа трябваше,
Без никакви грижи ми оправиха колата (моята влиза в кат. за "Доверен сервиз".)
На паркинга пред вкъщи си раздрах подкалника на един бетониран железен кол. Тук аз съм си виновен. Така и така бронята беше драсната и от другата страна, викам ще боядисваме.
Втора щета без никакви проблеми също, пребоядисаха ми бронята, купиха нов подкалник, всичко отлично!
/не съм човек, който да лъже застрахователи./
Като стана време за подновяване на застраховката ми казаха, че съм рисков шофьор и ми вдигнаха застрахователния % близо два пъти... аз ей така
ги гледах. Попитах дали наистина искат да ме загубят като клиент. Обясниха ми отново, че така работят... и се застраховах на друго място на нормална цена.
Блъснаха ме веднъж на паркинг без протокол. КАТ отказаха всякакво внимание, беше и Коледа. На кой ли не звънях. Сигурно и на Дядо Коледа трябваше,
Без никакви грижи ми оправиха колата (моята влиза в кат. за "Доверен сервиз".)
На паркинга пред вкъщи си раздрах подкалника на един бетониран железен кол. Тук аз съм си виновен. Така и така бронята беше драсната и от другата страна, викам ще боядисваме.
Втора щета без никакви проблеми също, пребоядисаха ми бронята, купиха нов подкалник, всичко отлично!
/не съм човек, който да лъже застрахователи./
Като стана време за подновяване на застраховката ми казаха, че съм рисков шофьор и ми вдигнаха застрахователния % близо два пъти... аз ей така

9 мнения
• Страница 1 от 1