Световното по футбол.... ИСПАНИЯ - СВЕТОВЕН ШАМПИОН!
Модератор: Общи модератори
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: Световното по футбол....
vanci88 написа:http://vbox7.com/play:b2757cc3
Повече коментар за фала и действията след това смятам,че е излишен.
първия картон заслужен! не споря но втория сигурно невиждаш като хората от кога главата ти е на гърдите...???? Гадния роб си изигра всичко.!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
scipo написа:vanci88 написа:http://vbox7.com/play:b2757cc3
Повече коментар за фала и действията след това смятам,че е излишен.
първия картон заслужен! не споря но втория сигурно невиждаш като хората от кога главата ти е на гърдите...???? Гадния роб си изигра всичко.!
Аз казах,че негрото е артист, но Кака си го направи с умисъл. Ривалдо 2002 беше още по безпардонен - тогава го удари топката в коляното той се хвана за главата

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
обаче не ви ли кефат севернокорейците!?!?
да земат,моля ви се 4ма да земат да драснат! да избягат от най-приятният режим на света,....да фанат да не разберат колко е "демократичен" комо-вожда и учител ким чен ир и да си земат капите и -чао лагер,чао световно.....!!! така е! като си немат андреев1900 и некоя си да им обясни къде е най-добре! са се предполага,че роднините им до 82ро коляно ще послужат за основи на новият 7246ти паметник на вожда....!!
отделно тва подобие на човек издал заповед да се излъчват мачовете на севернокорейците на запис и то.....само ако не са паднали! ако е равен или падат-нема мач!
и горкия вратар пее химна през 20мин на вратата ,щото явно е техният веско маринов и комунистическите лидери се пак гледат та живо и ...а не пее,а са му скъсили отскока с една глава...!!
кефат ,ме бахти изчадията!!
да земат,моля ви се 4ма да земат да драснат! да избягат от най-приятният режим на света,....да фанат да не разберат колко е "демократичен" комо-вожда и учител ким чен ир и да си земат капите и -чао лагер,чао световно.....!!! така е! като си немат андреев1900 и некоя си да им обясни къде е най-добре! са се предполага,че роднините им до 82ро коляно ще послужат за основи на новият 7246ти паметник на вожда....!!
отделно тва подобие на човек издал заповед да се излъчват мачовете на севернокорейците на запис и то.....само ако не са паднали! ако е равен или падат-нема мач!
и горкия вратар пее химна през 20мин на вратата ,щото явно е техният веско маринов и комунистическите лидери се пак гледат та живо и ...а не пее,а са му скъсили отскока с една глава...!!
кефат ,ме бахти изчадията!!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тия с.корейчетата, като се приберат са миньори доживот, в некоя уранова мина...7:0 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Сондьора написа:Тия с.корейчетата, като се приберат са миньори доживот, в некоя уранова мина...7:0
взе ми го от клавиатурата

Si non confectus, non reficiat.
SKISA написа:обаче не ви ли кефат севернокорейците!?!?...
След тази седмичка дето им я ушиха португалците, дали няма да имигрират и останалите...
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Доволен съм как започна днешното баскетболното световно първенство в ЮАР. Имам чувството, че ако играеха нашите щяхме да инкасираме само 6 гола

- vanci88
- ентусиаст
-
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
хах ... по принцип съм си за Италия (доста се излагат Световните Шампиони за 2006 година
) ,обаче тази година световното според мен ще го земат Бразилия. Тези хора са луди мажат със страшна сила

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Симпатичните ми корейчета ;(
Ужас..

Ужас..

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Ся се чака Испания да избухне 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
жълтоклюни патенца
я елате насам
златни ,бързи голчета
в шепа ще ви дам....
пате,пате,пате ,патенца....
жълтопери патенца!
ким чен ир-ааа цааааревичка
в шепи ще даде
....само да се прибере!
начи давам каса бира да видя новините от тая вечер по севернокорейската телевизия ,ма с превод:
"след днешната наша почти победа....! и нелегално изписаните 7 броя голове....,от халите ..... от подлите ционистични ,капиталистически,долни португеши.....,нашият междугалактически лидер ким чен ир обявява война на целият свят и част от слънчевата система и реши да отмени тазвечершните предвидени празненства послучай възкачването му на трона "дженеръл секретар" на ком-партията след великанския си баща ким ир сен!!! всички граждани на страната, ревали по-малко от 16мин след последният съдийски сигнал са поканени на частно тържество в рудник "Самая балшаья урановная метростанция"!!...на кратък производствен обяд!"
за съжаление точно по същият начин са се подигравали с нас преди 20г.....
я елате насам
златни ,бързи голчета
в шепа ще ви дам....
пате,пате,пате ,патенца....
жълтопери патенца!
ким чен ир-ааа цааааревичка
в шепи ще даде
....само да се прибере!
начи давам каса бира да видя новините от тая вечер по севернокорейската телевизия ,ма с превод:
"след днешната наша почти победа....! и нелегално изписаните 7 броя голове....,от халите ..... от подлите ционистични ,капиталистически,долни португеши.....,нашият междугалактически лидер ким чен ир обявява война на целият свят и част от слънчевата система и реши да отмени тазвечершните предвидени празненства послучай възкачването му на трона "дженеръл секретар" на ком-партията след великанския си баща ким ир сен!!! всички граждани на страната, ревали по-малко от 16мин след последният съдийски сигнал са поканени на частно тържество в рудник "Самая балшаья урановная метростанция"!!...на кратък производствен обяд!"
за съжаление точно по същият начин са се подигравали с нас преди 20г.....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе незнам за северно-корейците-ама те са там на световно,а наще са ...на морето 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
nase7o написа:хах ... по принцип съм си за Италия (доста се излагат Световните Шампиони за 2006 година) ,обаче тази година световното според мен ще го земат Бразилия. Тези хора са луди мажат със страшна сила
![]()
те и тогава се излагаха, и ако не беше съдията на мача с австралия да ги добута до победа, щяха да видят купа на кукуво...
не знам какво им се смеете на корейчетата... всичко е както ти тръгне, е мача с бразилия добре го изкараха... а тъпите португалци не знаят кога да спрат... обикновено обаче и на тях им се пада някой такъв малко по-нататък