Mobile.bg организира събор на пернишките гоуфове!
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Mobile.bg организира събор на пернишките гоуфове!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Mobile.bg организира събор на пернишките гоуфове!
само че тия голфове на снимката не са пернишки 

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Golf не е просто автомобил, а истинско социално явление

най-ефектно тунингован Golf
Тук ще стане напечено

Автомобилите с рег. номер PK XXXX XX ще бъдат разглеждани с особено внимание

мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 19:40, променена общо 1 път
.
нали знаеш че най-оплюваните противници са тези от които най-много се пада 

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
exotique написа:нали знаеш че най-оплюваните противници са тези от които най-много се пада
Е тука май даже и ти не си повярва, като гледам какъв смях те е напушил.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Придържайте се към темата без да я отклонявате в BMW vs Golf 

Spoony написа:Не е лоша идеята, защото из България се движат много хубави и стойностно тунинговани Голфове.
А това от снимките за което говорите са колите от VW феста от Март и нарочно са с РК номера.
Един страничен въпрос: Не ви ли омръзна да плюете по Голфовете? Това са едни хубави, евтини и здрави коли и за това масово се карат у нас и по света. А обидите на "гоуфаджия" и не знам си кво си само ни обиждат феновете на марката. Да сте чули някой от VW клуба да казва "Пернишко BMW" примерно шото няма нужда да споменавам 18 годишните мангусти какви коли карат и развалят имиджа на Баварците? Явно някой хора не могат да разберат, че шофьорите на Голф сме като всички други и нищо не ни отличава от тях.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Преди карах Golf 3 и още ми е жал за колата (катастрофирах) и макар че съм се качил с класи над това, което имах, не гледам презирително, даже ми е много кеф като видя някой хубав и наточен голф по пътищата. Лично в моя бях инвестирал доста за оптичен тунинг.
P.S. Ъъъ, колега Демирев, ти нещо смешно ли виждаш в това или може би подигравателно, та пускаш тази тема?
P.S. Ъъъ, колега Демирев, ти нещо смешно ли виждаш в това или може би подигравателно, та пускаш тази тема?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Alien написа:exotique написа:нали знаеш че най-оплюваните противници са тези от които най-много се пада
Е тука май даже и ти не си повярва, като гледам какъв смях те е напушил.
А дали в случая не е абсолютно прав

Live it like you Love it
Само да вметна , че такива коли каквито има в ФВ форума и като броика и като качество .... тука много има да се наваксва.Тука има едни 10-15 човека с наистина хубави коли ама наистина , останалите се перчат на техен гръб.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Spoony написа: Един страничен въпрос: Не ви ли омръзна да плюете по Голфовете? Да сте чули някой от VW клуба да казва "Пернишко BMW" примерно шото няма нужда да споменавам 18 годишните мангусти какви коли карат и развалят имиджа на Баварците? Явно някой хора не могат да разберат, че шофьорите на Голф сме като всички други и нищо не ни отличава от тях.
Пич споко, не видях тука никой сериозен човек да обижда марката ФВ, модела Голф или водачите му. Винаги ще се намери някой пубер, но ако си фен, не трябва да обръщаш внимание. Статията е на Мобиле и идиотската идеята е тяхна. Недейте да я преписвате на нас. И аз мисля, че мнения като тяхното са страшно просташки и комплексарски.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
темата не е кои знае какво за голф турнира а и не виждам нищо лошо в това не съм им фен но има доста добри голфчета
но коментарие по нея направо къртат препоръчвам ви да ги прочетете няма такъв смях

13 мнения
• Страница 1 от 1