помощ за ISO 9001:2008
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
помощ за ISO 9001:2008
колеги къде мога да изкарам такав сертификат ISO 9001:2008,и какво ми е необходимо за изваждането?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: помощ за ISO 9001:2008
Първо наемаш консултантска фирма да те подготви. После си избираш сертифициращата компания, която идва и ти прави одит. Трябват ти единствено няколко бона и малко нерви.
Ето тука може да се поровиш http://www.club9000.org/
Ето тука може да се поровиш http://www.club9000.org/
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Най трудно ми беше да намеря сертифициран по ISS0 или TUV авто сервиз с който да сключа договор,че старите гуми и масла от служебните коли остават при тях
Не по лесен е и договорът със завода в Сливен за изкупуването на старите луменисцентни лампи......А бе три месеца нерви + 7000лв
За мен това си е чисто държавна пирамида,но без тези сертификати не можеш да участваш на търг с държавна поръчка
В по малките градове канторите са по-евтини (5-6К),но два пъти седмично си при консултанта + 4 симпозиума на месец и нали се сещаш,че ако трябва да пътуваш ще ти излезе "камила с рога"
Не по лесен е и договорът със завода в Сливен за изкупуването на старите луменисцентни лампи......А бе три месеца нерви + 7000лв
За мен това си е чисто държавна пирамида,но без тези сертификати не можеш да участваш на търг с държавна поръчка
В по малките градове канторите са по-евтини (5-6К),но два пъти седмично си при консултанта + 4 симпозиума на месец и нали се сещаш,че ако трябва да пътуваш ще ти излезе "камила с рога"

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Значи сам няма как да се подготвиш, защото просто не знаеш какъв тип документи ти трябват. Но не си мисли, че и нещо страшно. Аз това работя - вътрешен одитор съм по ISO.
Моята одитираща фирма е LRQA, едни от най-голямите. Ако искаш някви напътствия мога да ти окажа съдействие, найстина се изискват много пари за подготовката, защото тези одитиращите компании взимат мнг, а иначе нищо скъпо не е повярвай ми. Всичко е хартия и организация. Самото исо си го изтегляш он-лайн в pdf от БДС сайта.
Моята одитираща фирма е LRQA, едни от най-голямите. Ако искаш някви напътствия мога да ти окажа съдействие, найстина се изискват много пари за подготовката, защото тези одитиращите компании взимат мнг, а иначе нищо скъпо не е повярвай ми. Всичко е хартия и организация. Самото исо си го изтегляш он-лайн в pdf от БДС сайта.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Хич не е лесна работа, намери си фирма или човек да ти направи "система за управление на качеството" или ръководство, на твоята фирма: ето ти примерно ръководство /прикачен/, аз правя в момента за нашата фирма, но ще отнеме поне /година - две
/. После сертифициращ орган, но не сме на тази фаза още.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
6 мнения
• Страница 1 от 1