Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
Re: Какво правите като ви застига моторист ?
Еми и аз карам мотор и да ви кажа като карам в града с 60-70 в общи линии не ме засичат много,по сфетофарите минавам между колите само ако са спряли и съм убеден,че има място(щото боксера си е широк и не е като с мотопед).
Така,че не всеки моторист е камикадзе,има много хора които си карат нормално и градско и извънградско,да не говорим,че моя мотор примерно въобще не ги дига тия скорости, за които се говори тук.
А иначе смятам,че караш ли над 150 риска е толкова сериозен,че да разчиташ някой да те пази е просто несериозно.
Така,че не всеки моторист е камикадзе,има много хора които си карат нормално и градско и извънградско,да не говорим,че моя мотор примерно въобще не ги дига тия скорости, за които се говори тук.
А иначе смятам,че караш ли над 150 риска е толкова сериозен,че да разчиташ някой да те пази е просто несериозно.
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Ако имам време да го видя че те фарчат с колкото могат пускам десен мигач да ме види че съм го видял и го пускъм да ме испревари 

...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Я темата пак се е раздвижила
Аз като моторист искам единствено преди маневра хората да си гледат в огледалата и да не ме засичат. Нищо повече. Ако карам като идиот никой няма да ме спаси. Та идеята е според мен е точно при маневри..........защото като не погледнеш в огледалото и ме засечеш последиците няма да са чукнати ламарини както при колите. Те това е.....огледалата не само за нагласяне на прическата 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат

Това е- като се правят маневри да се поглежда дали не идва някой моторист, не само за коли... Ама за да ви види човек трябва да карате с нормална скорост

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
ms написа::yes:![]()
![]()
Това е- като се правят маневри да се поглежда дали не идва някой моторист, не само за коли... Ама за да ви види човек трябва да карате с нормална скоростКато ви видим, никой не ви засича умишлено, че ще си загине някой като едното нищо- ама това е ако успеем да видим нисколетящият самолет дето идва с 200+ в града
тези с 200 никой не може да ги спаси. Така, че като са решили да карат с толкова нямат право и да реват. Аз за тях не говоря. Ето онзи ден прясна случка: карам си в дясната лента защото след няколко пресечки щях да завивам и от третоара си слезна един пич на платното все едно ме нямаше. Пребиването ми се размина на косъм а онзи нещастник даже не ми се извини. Ако беше кола щяха да си чукнат ламарините и нищо повече ама аз можеше и да не съм тук да пиша в момента. А като стана въпрос за 200км.ч. Тук във форум има доста хвърчащи с такава или близка до тази скорост в града. Е те по бързо ли спират по малко опасни ли са? И едните и другите са си за затовра според мен за опит за убийство

HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?
Съобразявам се с правилата за движение, и се надявам моториста също да ги спазва.
Но моториста ако си е внушил ,чее с дръпнати очи и е яхнал торпедо в 1942год. Не мисля че би го спряло нещо, да изпълни свойта мисия.
А като колегиалност на пътя се държа така както искам да се държат и към мен.
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Малко извън темата но ...
http://www.standartnews.com/news/detail ... 1%84%D0%B0
С колко ли е карал тоя "тежък" и "газарски" джип

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
PeBuLs написа:Малко извън темата но ...
Добре де, аз не разбрах за какво служи определението "малолитражка" във въпросната статия

rwd фен
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
PeBuLs написа:Малко извън темата но ...
А Опел Омега дали е малолитражка?
Тази статия цели да се покаже колко лош и гаден е 'летящия баварец', не да отрази реално и безпристрастно едно ПТП.
И как точно се вързва тая катастрофа с темата 'Какво правите като ви застига моторист ?'.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Alien написа:PeBuLs написа:Малко извън темата но ...
Тази статия цели да се покаже колко лош и гаден е 'летящия баварец', не да отрази реално и безпристрастно едно ПТП.
И как точно се вързва тая катастрофа с темата 'Какво правите като ви застига моторист ?'.
Защото тоя лайняр с бмв-то е същият нещастник като мотористите. Все летят за някъде и си мислят че всички сме им длъжни.
Де'а и тъпите шофьори в тая държава. Всички от Шумахер нагоре.
САмо разликата с моторджиите е, че тоя оживява при повечето катастрофи, а донорите не.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Alien написа:PeBuLs написа:Малко извън темата но ...
Мисля са ти обяснили достатъчно колко общо има

Явно не си могъл сам да се сетиш.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Мой приятел е минал и спрял, за да помогне на мястото...дори и с доста сериозния спирачен път - километража на джипа е спрял...на 205 км/ч...от удара е сцепена газовата на Омегата...вие си го представете...а най-тъпото е, че малко след това място започват ограниченията - магистралата свършва...
Mr.White написа:Еми и аз карам мотор и да ви кажа като карам в града с 60-70 в общи линии не ме засичат много,по сфетофарите минавам между колите само ако са спряли и съм убеден,че има място(щото боксера си е широк и не е като с мотопед).
Ето това е най-адекватното мнение от моторист в тази тема

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ами карам си, какво да правя. Моториста си е моторист, да се оправя, има си правила и т.н.. Нито му преча, нито му давам някакво предимство, примерно ако иска да се мушка напред, ами няма да се мушка и толкоз. Ако иска да се блъска, няма проблеми.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
PeBuLs написа:Alien написа:PeBuLs написа:Малко извън темата но ...
Мисля са ти обяснили достатъчно колко общо има
Явно не си могъл сам да се сетиш.
То по принцип е хубаво, че мислиш. Браво за което!
НЕ ми обяснявай, чедо. Седни почети за матурите, за кандидат-студентските изпити или каквото там ти предстой.