програма за интериорен дизайн
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
програма за интериорен дизайн
Здравейте колеги, имам нужда от такава програма да сложа на компютъра, но не знам каква, и къде да я търся, нито пък как се казва... ако някой знае и може да ми помогне ще съм много благодарен, по възможност да е най-добрата... 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
Re: програма за интериорен дизайн
3ds max,4d cinema - добри са,но ако нямаш опит в сферата,ще ти е доста трудничко
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

Аз се занимавам от 3 месеца с Max-a основно коли правя но вече си намерих един архитект да му правя 3д-та, ето едно таванче:

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

моля ако може да не се заключва темата, може да ми се наложи да питам още нещо

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
sweet home 3d
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
a къде има обекти за интериор (мебели, и т.н.) за 3ds max? (може и платени)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:a къде има обекти за интериор (мебели, и т.н.) за 3ds max? (може и платени)
не знам колега, на мен ми трябва за моето жилище, още я тегля

I am beton!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
фастъка написа:steeN написа:a къде има обекти за интериор (мебели, и т.н.) за 3ds max? (може и платени)
не знам колега, на мен ми трябва за моето жилище, още я тегляче е големичка.....
Ако имаш нужда от интериорен дизайнер, за проект или консултация

Live it like you Love it
9 мнения
• Страница 1 от 1