Гръцки полицаи-тенекеджии...
Модератор: Общи модератори
Re: Гръцки полицаи-тенекеджии...
grnka написа:един който му направиха обискиране на колата на улицата и го оставиха сам да си събере парцалите. защото полицая така е решил.
Това показва комплексирани келеши ли са пътните им полицаи.
grnka написа:начина по който се свалят не е най елегантния, признавам си, трябваше с флекс или трион.
Тука показа, че ги подкрепяш.
grnka написа:друго?
умствения капацитет не е от най-силните страни имайки предвид че изобщо подмина факта как ония селянин бил с фалшива книжка и кара ей така а се захвана за боята на ламарината. ай признай си
Бе ти на много хора определи произхода, нещо екстрасенс, маг grnka, има ли???
grnka написа:понеже си от село и едва ли си излязъл по-навън
Пак не позна, но аз не обичам да плюя конкретни хора по форумите. Колегите ще си преценят кой е прав.
Mollov написа:В тоя ред на мисли, дето като си българин и не можеш да четеш на гръцки... къде го има гръцкият ЗДП, ама на език различен от техния, в състояние удобно за четене - интернет? КПП?
Казвам това, щото особено за тоя случай с глобата за колани отзад... ми ако предположим, че в твойта страна го няма това изрично, ти с невъзможността си да прочетеш на собствения си език (да речем, че английският ти НЕ Е ЧАК толкова добър), няма как да знаеш дословно гръцкият ЗДП... да перифразирам - как могат да изискват от теб да им спазваш законите при положение, че нямаш (лесен) достъп до информацията?
Mollov написа:Seatbelts: Compulsory in the front seats and advised in the rear.".... и няма какво повече да добавя...
Тези два факта за мен обезсмислят по-нататъшното развитие на темата.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Интересното е дали постъпват така и с германски граждани на пример?!
Аз поне не мисля,защото медиите в Германия ще ги разкъсат а и обществото им е много по сплотено което ще накара и политиците да се намесят..........
Аз поне не мисля,защото медиите в Германия ще ги разкъсат а и обществото им е много по сплотено което ще накара и политиците да се намесят..........
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Много злоба, много нещо ей 
Като сте се хванали толкова за къртенето на номера, някой ще ме светне ли как се маха тоя нит с флекс ? Щото ако трябва да го правя аз, или номер няма да остане, или багажник, а може и от двете да не остане (много вероятно нита да си остане цял
)
За номера - че е тъпо, тъпо е, ама това е положението.
За другите работи - че гърците били не знам си какви...хайде първо да си гледаме нашата паничка, а ? Да сме цъфнали и вързали, да даваме определения, ама като сме и по-зле от тях...някак не върви.

Като сте се хванали толкова за къртенето на номера, някой ще ме светне ли как се маха тоя нит с флекс ? Щото ако трябва да го правя аз, или номер няма да остане, или багажник, а може и от двете да не остане (много вероятно нита да си остане цял

За номера - че е тъпо, тъпо е, ама това е положението.
За другите работи - че гърците били не знам си какви...хайде първо да си гледаме нашата паничка, а ? Да сме цъфнали и вързали, да даваме определения, ама като сме и по-зле от тях...някак не върви.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
jorkata3 написа:Интересното е дали постъпват така и с германски граждани на пример?!
Ми пратих клипа на Господари на ефира,ма нещо не връзват,нали уж с тва се занимават
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Въздържайте се от обиди към гърците като цяло... темата изобщо не е за това.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Баси работата ако оставя настрани смотаното премахване на номера,от темата разбирам,че като возя хора отзад задължително трябва да слагат коланите ? (тва в Гърция) а на мен ми стана чудно полицая как не се е озъбил,че го снимат или няма проблеми с това ? ааа кофти работа...за едни колани...
п.с. добре че неска пръсна малко дъждец,че се разхлади
тука 2-3 дена се живее
п.с. добре че неска пръсна малко дъждец,че се разхлади

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
sean-john написа:а на мен ми стана чудно полицая как не се е озъбил,че го снимат или няма проблеми с това ?
п.с. добре че неска пръсна малко дъждец,че се разхладитука 2-3 дена се живее
Той така и не разбра

П.С. Кое му е хубавото,за плаж се канех....
Това смъкване на номерата е просто нечовешко. Никой не може да ме убеди, че е нормално. Това не е спазване на закона, а избиване на комплекси .... Аз лично бих намерил начин да ги съдя.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
С две ръце съм за драконовски мерки срещу нарушителите ....
и искам нашите полицаи да са като гръцките .
Я да чуя колко от вас /нас / не правят поне 5 нарушения всеки ден ?
Каране без колан , с коли без винетки ,без платен данък ,със зимни гуми посред лято , говорещи по телефон ,неправилно спиращи ,тръгващи , изпреварващи , превишаващи скоростта ...мигача май остана в миналото ...
За спиране на зебра , зад автобус и трамвай ? Много станаха , нали ?
И как да се накара "мега -гъзара " да спазват правилата при положение ,че тук във форума "карачите " са на почит ? Само с яко вкарване в дупетата на " дупетата "
/виж ако циганин направи нарушение сме готови да го линчуваме но ние българите ...нееее ние сме велики ,най -великите ,как ще спазваме закони ? /
Яки глоби ,конфискация на автомобила , затвор . Това е !
п.п. аз също съм от редовните нарушители за съжаление .
п.п.п.Гринка не го познавам но - Знае и пише на български по-добре от много от нас . Освен това има и какво да каже .
Някога беше написал ,че тук му харесва и се учудих . Очевидно вече не е така .
и искам нашите полицаи да са като гръцките .
Я да чуя колко от вас /нас / не правят поне 5 нарушения всеки ден ?
Каране без колан , с коли без винетки ,без платен данък ,със зимни гуми посред лято , говорещи по телефон ,неправилно спиращи ,тръгващи , изпреварващи , превишаващи скоростта ...мигача май остана в миналото ...
За спиране на зебра , зад автобус и трамвай ? Много станаха , нали ?
И как да се накара "мега -гъзара " да спазват правилата при положение ,че тук във форума "карачите " са на почит ? Само с яко вкарване в дупетата на " дупетата "
/виж ако циганин направи нарушение сме готови да го линчуваме но ние българите ...нееее ние сме велики ,най -великите ,как ще спазваме закони ? /
Яки глоби ,конфискация на автомобила , затвор . Това е !
п.п. аз също съм от редовните нарушители за съжаление .
п.п.п.Гринка не го познавам но - Знае и пише на български по-добре от много от нас . Освен това има и какво да каже .
Някога беше написал ,че тук му харесва и се учудих . Очевидно вече не е така .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
klintan66 написа:С две ръце съм за драконовски мерки срещу нарушителите ....
и искам нашите полицаи да са като гръцките...бла бла бла
И сто тояги са малко на чужд гръб !
klintan66 написа:.
Ок, за моралната част на мнението съм съгласен, колега. Вярно е, че всеки прави нарушения(няма да ти изброявам, но повечето не се отнасят за мен в частност, но пък каране без книжка си го пропуснал, а си е важно... много), но да ти резнат номерата за пропуснати колани на задните седалки, въпреки че не са задължително условие??? Ебах ги в мерките. Не е това начина да се спре рейсър културата.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
И в Австия съм виждал да махат номера на БГ коли, но само ако колата е технически неизправна..........
Докато гледах тоя как блъска с лоста по капака си представях че е моята ЕС-класа и със сигурност мога да кажа че в Гърция скоро няма да стъпя.То аз това решение го взех още миналата година когато гръцките трактористи затвориха границата ни и загубихме сума ти и пари.Не съм безгрешен шофьор но и така да се отнасят към собственноста ми не съм съгласен,затова вместо в Гърция ще почивам в България.То няма гаранция че и тук няма някой наш полицай да се изгаври с мен но да се гаврят и с колата ми или с мотора ми няма да допусна.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ryapoff написа:klintan66 написа:.
Ок, за моралната част на мнението съм съгласен, колега. Вярно е, че всеки прави нарушения(няма да ти изброявам, но повечето не се отнасят за мен в частност, но пък каране без книжка си го пропуснал, а си е важно... много), но да ти резнат номерата за пропуснати колани на задните седалки, въпреки че не са задължително условие??? Ебах ги в мерките. Не е това начина да се спре рейсър културата.
Мнението ми не е конкретно за тази тема а по принцип .
А рейсър-културата и всякаква подобна "култура" не може да се спре молби !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
То хубаво ама после как ще го сложиш тоя омачкан номер или евентуално скъсан.Тук ако те хванат с тоя сдъвкан и изплют номер си отново в разправия с КАТ.Въобще олигофренски е начина на гърците няма какво да ми ги подкрепяте.Поне да знаят как се сваля...какви са тия работи с блъскане и дърпане?!Прекалено е
Колега BMW-744 честно да ти кажа преди години имах един период,в който редовно имах разправии с полицаите и се правех на тежък ама не върви.Общо взето каквото повикало такова се обадило.Наистина има и нещастници,но от край време в повечето случаи като се държа с уважение към тях получавам същото като отговор насреща...в крайна сметка и тяхната не е лесна.Сетете се зимата в големите виелици кой седи да отклонява движение и да предупреждава за преспите,като станат катастрофи и има навсякъде кървища и карантия те пак са там.Кофти работа е това тяхното.Ама тия гърци счупват рекорда по наглост да унищават чужда собственост,с чието унищожаване ти докарват още проблеми в собствената ти държава после...да не говорим,че тия номера някои сме ги чакали на опашки с дни пред КАТ и на всичкото отгоре сме ги плащали от собствения си джоб.Това го казвам във връзка с изказване на колега по горе,че номерата били българска държавна собственост.То хубаво ама аз си спомням,че си платих 70лв. преди да ми ги сложат.

Колега BMW-744 честно да ти кажа преди години имах един период,в който редовно имах разправии с полицаите и се правех на тежък ама не върви.Общо взето каквото повикало такова се обадило.Наистина има и нещастници,но от край време в повечето случаи като се държа с уважение към тях получавам същото като отговор насреща...в крайна сметка и тяхната не е лесна.Сетете се зимата в големите виелици кой седи да отклонява движение и да предупреждава за преспите,като станат катастрофи и има навсякъде кървища и карантия те пак са там.Кофти работа е това тяхното.Ама тия гърци счупват рекорда по наглост да унищават чужда собственост,с чието унищожаване ти докарват още проблеми в собствената ти държава после...да не говорим,че тия номера някои сме ги чакали на опашки с дни пред КАТ и на всичкото отгоре сме ги плащали от собствения си джоб.Това го казвам във връзка с изказване на колега по горе,че номерата били българска държавна собственост.То хубаво ама аз си спомням,че си платих 70лв. преди да ми ги сложат.

8.32