За ръчните часовници ....
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: За ръчните часовници ....
Фирмата, изглежда уникално този часовник.
Да ти е честит и със здраве да си го носиш.
Runnaway написа:Колега, имам само един съвет към теб - преди да си купиш какъвто и да е часовник от 1 лв. до 100 000 лв. първо си го сложи на ръката и виж как ти стои. Аз прекосих 1/3 от Англия (от Северен Лондон) до Брайтън, за да съм сигурен, че това е моят часовник. В Моловете има вече всички (макар и на адски надути цени), така че пробвай първо да мериш, а после да поръчваш![]()
Късмет!

Аз си купих модел различен от интернетския ми фаворит, когато ги пробвах на ръката ми!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
kusho написа:Runnaway написа:Колега, имам само един съвет към теб - преди да си купиш какъвто и да е часовник от 1 лв. до 100 000 лв. първо си го сложи на ръката и виж как ти стои. Аз прекосих 1/3 от Англия (от Северен Лондон) до Брайтън, за да съм сигурен, че това е моят часовник. В Моловете има вече всички (макар и на адски надути цени), така че пробвай първо да мериш, а после да поръчваш![]()
Късмет!
Аз си купих модел различен от интернетския ми фаворит, когато ги пробвах на ръката ми!
Радвам се, че твоят опит съвпада с моето мнение.

Re:
[quote="walmark"]Един хубав механичен дава отклонение около 4-5 минути на месец (не секунда на три месеца)и това се отнася за часовник от висок ценови клас.Изключение прави tourbillon,но там цените са космически.Казвам го от личен опит ,аз нося zenith grande class и изостава около 4 минути на месец.Пише го в упътването даже.
На кви часовници сте попадали незнам. За 20лв часовник за година 5минути отклонение не ми е давал. В момента имам swatch е малко по скъп де но, 6-та година вече нито отклонение ми е дал нито батерия съм сменил.
На кви часовници сте попадали незнам. За 20лв часовник за година 5минути отклонение не ми е давал. В момента имам swatch е малко по скъп де но, 6-та година вече нито отклонение ми е дал нито батерия съм сменил.
eraziel написа:предното мнение да се изтрие, заедно с моето ...
Защо да се изтрие НЕ ОБИЖДАМ НИКОЙ не ме разбирай погрешно.Просто попитах доста от ефтините не дават такива отклонения и то за месец, защо толкоз скъпи часовници го правт.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
alitsiap написа:eraziel написа:предното мнение да се изтрие, заедно с моето ...
Защо да се изтрие НЕ ОБИЖДАМ НИКОЙ не ме разбирай погрешно.Просто попитах доста от ефтините не дават такива отклонения и то за месец, защо толкоз скъпи часовници го правт.
Защото са като колите - понякога просто нямаш късмет да случиш на екземпляр.
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
alitsiap написа:eraziel написа:предното мнение да се изтрие, заедно с моето ...
Защото в цитата, който си дал се говори за МЕХАНИЧНИ часовници, а ти си мислиш за кварцов...

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
занимавам се с прдажба часовници и т.н. по принцип автоматичните имат механизъм за корекция,дали да забавя или да избързва часовника,но ако някой реши да го прави да му го прави много опитен часовникар,кварцовите нямат ядове,само искат хубави батерий
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Runnaway написа:Фирмата, изглежда уникално този часовник.
Мерси колега! На живо е още по- хубав отколкото на снимките!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз