Гръцки полицаи-тенекеджии...
Модератор: Общи модератори
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Гръцки полицаи-тенекеджии...

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
Не съм виждал да глобяват за музика,забележка съм виждал да правят,ма за гърнетата на папакитата дет викаш,много хора отнесоха по 350 евракя....
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Чета темата и падам представихте Гърция като неква черна овца,човек да го е страх да влезе да пътува. Трудно ви е да разберете,че ред се постига със закони,щото 20години живеете във безаконен вакуум. Пътувал съм из Гърция основно по два маршрута и никога до сега дори не са ме спирали,точно защото си карам по правилата.
Минавал съм 600км в Гърция без номера,не са ми свалени за нарушение,а просто НЯМАМ и не съм имал проблем с никой. Минавал съм с ТИР но си правихме почивките карахме според правилата ,спираха ни полицай мериха ни грайфера на гумите и ни казаха ЛЕК ПЪТ!!!
Минавл съм с БУС и същото.
Значи ако така мислите неизлизайте от България хора!
Минавал съм 600км в Гърция без номера,не са ми свалени за нарушение,а просто НЯМАМ и не съм имал проблем с никой. Минавал съм с ТИР но си правихме почивките карахме според правилата ,спираха ни полицай мериха ни грайфера на гумите и ни казаха ЛЕК ПЪТ!!!
Минавл съм с БУС и същото.
Значи ако така мислите неизлизайте от България хора!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
liloff написа:E обяснил го е колегата.
Собственика на хотела, в който бях ми каза същото. Да не усилвам музиката на колата вечерта.
Ако се държиш като адекватен човек, няма грижи.
Демек ако се държа като себе си.
Мерси.
В петък паля от Сандански за Гръцко..
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
Това е защото всеки кара на принципа "докато го хванат".Работата ми е свързана с често ходене до полицията.
Миналото лято паркинга там беше затрупан от конфискувани мотори.
А за музиката:спира ме полицай в 12 полунощ(имах включени халогени),при спирането
установява,че музиката в колата е над нормите(бях със заводско стерео) и ми казва ще те глобя!
Почва да пише и какво ми казва:ааа,приятел ти имаше и включени халогени,ще пиша тях,че за музика
е голяма глобата...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Значи,че отнасят отнасят понякога но доста рядко,изобщо по катаджийщина сме на светлинни години пред тях.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Face написа:vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
Това е защото всеки кара на принципа "докато го хванат".Работата ми е свързана с често ходене до полицията.
А за музиката:спира ме полицай в 12 полунощ(имах включени халогени),при спирането
установява,че музиката в колата е над нормите(бях със заводско стерео) и ми казва ще те глобя!
Почва да пише и какво ми казва:ааа,приятел ти имаше и включени халогени,ще пиша тях,че за музика
е голяма глобата...
Face, имам право да ползвам халогени само, ако има мъгла и дъжд, иначе глоба, така ли ?

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Runnaway написа:Face написа:vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
е голяма глобата...
Face, имам право да ползвам халогени само, ако има мъгла и дъжд, иначе глоба, така ли ?
Ми уж така,ама на мен досега на са ми правили проблем,но не предизвиквай съдбата.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Runnaway написа:Face написа:vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
е голяма глобата...
по принцип ама само по принцип и тука е така

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Yanko Petrov написа:Mollov написа:И какъв документ са му дали за това, че са му свалили номерата?
... Основният ми въпрос беше дали наистина имат право да свалят наши номера. Щото има незаписана част,в която ченгето казва "Аз съм закона и каквото реша ще правя".
Аз пък не разбирам какво значение има от коя народност е автомобила? Щом се движи по гръцки пътища, важат гръцките закони. Иначе какво става - двоен стандарт и всички гръцки тарикати с чужди номера. Е те тва вече никъде по света няма да го има (освен при нас, разбира се

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-

vanioboy написа::mhihi: аз затова си търся все едни брони който нямат халогени![]()
да се нямам ядове,въпреки че и за тях само в бг са ме спирали.Като гледам доста жители на Атина има пишещи,дайте нещо да се засечем някъде
Та по темата и това с конфискуваните мотори е малко заигравка,повечето са зарязани по тротоарите и ги прибират в полицията докато някой не ги потърси,наскоро приеха закон с който съкратиха времето,преди ги държеха с години сега отиват на вторични.
Ми да пекне малко ще направиме едно плажче,не знам къде я криеш тая Z-ка та не съм я виждал досега

Aз не разбрах тоя играч с фалшивата книжка в кой град в България се подвизава... да знам да се оглеждам и внимавам за такива рейсъри като минавам от там.
Да е с фалшива книжка има 2 варианта:
1. да е взета за нарушения и да си е изкарал "нова";
2. никога да не е имал.
И в двата случая, да си се върнем на темата, някак си никой не може в контекста да ме убеди, че е света вода ненапита и кара като нормален човек. Тоя ще да е "играч" до дъното на душата си.
2. никога да не е имал.
И в двата случая, да си се върнем на темата, някак си никой не може в контекста да ме убеди, че е света вода ненапита и кара като нормален човек. Тоя ще да е "играч" до дъното на душата си.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
kiko написа:Runnaway написа:Face написа:vanioboy написа::roll: И това с музиката е доста пресилено,няма такива филми.Личен опит,работя на булевард през десетина минути се тресят ветрините от някой друг баса гърненцата дори на най-малките мотори са с наднормени децибели,пък си цъкат насам натам.
е голяма глобата...
по принцип ама само по принцип и тука е така
Колега, не ме разбирай погрешно, но аз в България на халогени не карам. Включвам ги само, ако вали или е мъгливо, а също така ако искам да си снимам колата, примерно. Така, че не се притеснявай - някои хора мислим с главата си и спазваме правиниците.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
liloff написа:Aз не разбрах тоя играч с фалшивата книжка в кой град в България се подвизава... да знам да се оглеждам и внимавам за такива рейсъри като минавам от там.
2. никога да не е имал.
1-Никой не те убеждава,че е св вода ненапита...
2-Вторият ти вариант е верен
3-Не се подвизава в БГ така че се разхождай спокойно,в БГ няма други като него...
4-Не е това темата,а тенекеджийските умения на