Гръцки полицаи-тенекеджии...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Гръцки полицаи-тенекеджии...

Мнение от driver69 » 25 Юни 2010, 11:07

Yanko Petrov написа:2-Вторият ти вариант е верен
3-Не се подвизава в БГ така че се разхождай спокойно,в БГ няма други като него...
4-Не е това темата,а тенекеджийските умения на :cop:

2 - Егати, все едно аз да карам.
3 - Има, има.
4 - Разбрахме ги, че са боклуци.
Дай сега малко храна от мен да отнесете, 'щото карате без книжка. Вземете изкарайте, че ще ви хванат и тогава ще са прави византийците. Вярно, че книжка кола не кара, но е хубаво да си я имаш. Между другото, сега усетих защо започнаха да крадат документи(от мен започнаха). И колегите, които казаха, че няма да си оставят в Гърция парите са много прави - там ни обичат точно толкова, колкото и македонците.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 11:12

Ryapoff написа:
Yanko Petrov написа:2-Вторият ти вариант е верен
3-Не се подвизава в БГ така че се разхождай спокойно,в БГ няма други като него...
4-Не е това темата,а тенекеджийските умения на :cop:

2 - Егати, все едно аз да карам.
3 - Има, има.
4 - Разбрахме ги, че са боклуци.
Дай сега малко храна от мен да отнесете, 'щото карате без книжка. Вземете изкарайте, че ще ви хванат и тогава ще са прави византийците. Вярно, че книжка кола не кара, но е хубаво да си я имаш. Между другото, сега усетих защо започнаха да крадат документи(от мен започнаха). И колегите, които казаха, че няма да си оставят в Гърция парите са много прави - там ни обичат точно толкова, колкото и македонците.

Много ясно,че не трябва да се кара без книжка,ся тва ли да обсъждаме. Дет вика Гацо Бацов:" Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства?! Човек като си е прост ти кво си виновен?" Повишено внимание на пътя и тва е...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Юни 2010, 11:17

Yanko Petrov написа:

Много ясно,че не трябва да се кара без книжка,ся тва ли да обсъждаме. Дет вика Гацо Бацов:" Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства?! Човек като си е прост ти кво си виновен?" Повишено внимание на пътя и тва е...

Колега, не искам да кажа, че сте тъпи или нещо подобно(не знам дали ще съм прав). Познавам хора, които книжка не са виждали, а карат на едно ниво, което повечето тук никога няма да достигнат. Но веднъж направят ли грешка не ми се мисли, оня отсреща к'во ще направи. Според мен(и аз книжка нямам, заради години) книжката не кара колата, обаче като карам знам, че във всеки един момент съм в нарушение. Дори да не съм виновен морално, законово гризвам дръвцето. Наистина тез', които караме без кетапи внимаваме повече на пътя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 11:19

Ryapoff написа:
Yanko Petrov написа:

Колега, не искам да кажа, че сте тъпи или нещо подобно(не знам дали ще съм прав). Познавам хора, които книжка не са виждали, а карат на едно ниво, което повечето тук никога няма да достигнат. Но веднъж направят ли грешка не ми се мисли, оня отсреща к'во ще направи. Според мен(и аз книжка нямам, заради години) книжката не кара колата, обаче като карам знам, че във всеки един момент съм в нарушение. Дори да не съм виновен морално, законово гризвам дръвцето. Наистина тез', които караме без кетапи внимаваме повече на пътя.

Само не знам защо ми го казваш така,все едно че и аз нямам книжка :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Юни 2010, 11:21

... по приятелите ти ще те познаят :D

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Юни 2010, 11:23

Според мен не сте прави да се заяждате с колегата. Това, че ви пусна клипчето не значи нищо.

Айде, съвземете се малко.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 11:24

liloff написа:... по приятелите ти ще те познаят :D

За конкретния случай не си прав,колега,ама карай, аз уточних вече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Юни 2010, 11:34

Yanko Petrov написа:

Мислех, че сте компанията... Извинявай. Т'ва за този, който кара го казвам, с него сме колеги :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 11:38

Ryapoff написа:
Yanko Petrov написа:

Мислех, че сте компанията... Извинявай. Т'ва за този, който кара го казвам, с него сме колеги :mhihi: .

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 25 Юни 2010, 11:44

Yanko Petrov написа:
Ми да пекне малко ще направиме едно плажче,не знам къде я криеш тая Z-ка та не съм я виждал досега :D

Дам,дам плажчето е добра идея.Иначе това с книжката менте май е масово явление с българите тук,поне 4-5 човека други знам така :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 25 Юни 2010, 11:51

vanioboy написа:Иначе това с книжката менте май е масово явление с българите тук,поне 4-5 човека други знам така :kuku:

За съжаление е така и както виждаш заради тях ни слагат всички в кюпа... Щом си българин,документите ти се проверяват с повишено внимание.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Юни 2010, 12:23

Тая тема се изчерпа...

Предишна

Назад към Извън Темата