Sonisphere фестивал СОФИЯ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Sonisphere фестивал СОФИЯ

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 15:07

Phil написа:Аз не мога да разбера каква е тая истерия с Rammstein :roll: Съгласен съм, че като шоу нямат равни...обаче като музиканти :no: Не могат да стъпят на малкия пръст на нито една от групите свирили предния ден...

Ше та помоля да не прейграваш,разбираш ли

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 25 Юни 2010, 15:17

Phil написа:Аз не мога да разбера каква е тая истерия с Rammstein :roll: Съгласен съм, че като шоу нямат равни...обаче като музиканти :no: Не могат да стъпят на малкия пръст на нито една от групите свирили предния ден...

ай сега, май си гладен!!! - ще се почне едно хранене - не'мож го погълна :lol: :lol: :lol:
Вкусове и разбирания различни - а пък и да сравняваш RAMMSTEIN vs. METALLICA, малко са несравними и типа музика и сценично поведение и шоу - нищо общо.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Когато METALLICA станат 5ма с нЕкой синт а RAMMSTEIN натрупат толкова годинки на сцена - моооже и да ги тУрим на кантаря.

както и да е! - иначе къртят :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 15:45

Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Юни 2010, 16:02

Рамщайн - изпълнители на твърдия рок и метъл пък въртяли гюбеци на тупалка и йо-йо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 16:09

Демирев написа:Рамщайн - изпълнители на твърдия рок и метъл пък въртяли гюбеци на тупалка и йо-йо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Рамщайн свират "Индъстриъл"-а и на мен ми беше странно че са ги завели в некакви чалгарници,но за тях чалгата не е това което е за нас чалгата,за тях е това ,което за нас е примерно американското кънтри...Предполагам че им е било интересно,и доста излагащо от наша страна...ама ние сме си чалга-държава-нищо ново

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 25 Юни 2010, 16:18

Чисто и просто са видели реалния живот и първенющината на съвременния млад българин в големия град, както да отидеш до САЩ и стъпиш само в центъра на Махантън или Ел Ей и си кажеш;
бахти наистина е яка Америка, ама ако отидеш в някой затънтено градче на мисисипи и местния бар дънещ кънтри, ще разбереш колко различен е живота в провинцията.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 16:29

Демирев написа:Чисто и просто са видели реалния живот и първенющината на съвременния млад българин в големия град, както да отидеш до САЩ и стъпиш само в центъра на Махантън или Ел Ей и си кажеш;
бахти наистина е яка Америка, ама ако отидеш в някой затънтено градче на мисисипи и местния бар дънещ кънтри, ще разбереш колко различен е живота в провинцията.

Значи трябва да се знае че "Рамщайн" са от източна европа,всички са "земни" хора и произлизат от обикновенни семейства,примерно преди да почне да пее в Рамщайн,вокалиста Тил Линдеман е бил доста добър плувец,после е бил плетач на кошници,дърводелец,уредник на галерия...абе земни,нормални хора,така че разбират до някъде селянията в нашата държавица

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 25 Юни 2010, 16:36

Е.Димитров написа:

Това си е лично мнение...и все пак искаш да ми кажеш, че китаристчето на Rammstein може да се сравнява с Мъстейн или пък Хамет?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2010, 16:57

Phil написа:
Е.Димитров написа:

Това си е лично мнение...и все пак искаш да ми кажеш, че китаристчето на Rammstein може да се сравнява с Мъстейн или пък Хамет?

Приятелю,различни хора са,различни стилове,различни по народност,от предният ден харесвам само Металика-не харесвам другите,не ги слушам...
Освен това харесвам немският,така че-ей ти милион несъвместими неща...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 26 Юни 2010, 0:47

Добре бе хора аз един истински коментар не видях до сега и реален отзив за концерта... Истината беше следната за първия ден : Антракс направиха сравнително много добро представяне ( беше им отпуснат супер слаб звук )... Мегадет - тотална издънка , нямам думи.... Едва ги изтраях , особенно като знаех че след това идват Слеър! Слеър - брутално преставяне отново със слаб звук... Измъчиха се до последната минута на сцената...Металика перфектни до последната секунда на сцената .... Един от най-добрите концерти които съм гледал на Металика....

Втория ден... Малко по-добро положение спрямо другите групи ( нехедлайнерите ).... Малко повече звук за тях... Много добро представяне на Алис ин Чейнс ... Те много се изкефиха на публиката... Manowar излязоха от сцената обидени... Незнам някой дали го усети това... Те просто се мъчеха през цялото време да се борят с озвучението... Ерик си тръгна от сцената дълбоко обиден... Не случайно посредата на концерта пита : "Колко от вас на стадиона са дошли заради Manowar?"

Рамщайн какво да кажем... Ми супер яко шоу тип блицкриг...Излязоха разбиха публиката от ефекти и музика... И си тръгнаха...Това според мене е бъдещето...Докато Металика бяха класиката това е точно бъдещето... Стила на двете групи е тотално различен от музикален до сценичен аспект.... Въпреки всичко слаб звук и на Рамщайн...Направо незнам защо се изложиха с озвучението... Лично на мене единствено на Металика озвучението беше жестоко...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Юни 2010, 8:01

Не бях на Металика,но Металика са като "Моцарт","Паганини","Шуберт" ...с 2 думи класика,много хора бъркат стила на Металика с ...метал,а те са толкова големи защото имат собствен стил,стила им е ..."Металика",уникални,излъчване,стил,имидж...абе нещо невероятно...
Алис-не го познавам пича,но звук ли беше,друго ли...после пуснаха на стената тяхна песен-съвсем друго звучене и представяне,ще си направя труда да ги послушам някъде из интернет,но на концерта не ме впечатлиха...
Меноар-на какво да са сърдити,да си направят собствен концерт,чух от други места че били сърдити и на Металика и за това не искали да пеят преди тях,а на представянето питаха "кой е дошъл за Меноар"-говори за комплекс за малоценност и залязваща група,се едно да излезе българска група преди Металика и да пита "Кой е дошъл заради тях"-аз лично бях платил 119 лева за Раммщайн и чаках тях...
Раммщайн-уникално шоу,раздаване,артистичност,ефекти,не е сало барабани(обожавам барабаните-бил съм барабаняга все пак),не е само соло-китари (пак обожавам),има и електронна музика (Флейк-клавири) и собствен стил,уникален глас на Тил и изпълнението на немски засилва ефекта (междувременно Тил Линдеман има говорен дефект :mhihi: )Просто са невероятни (търся лепенка на Раммщайн,черна да си я сложа на бялото комби )...Невероятен концерт,края на лятото пак ще ходя,но в Германия...
Организация-типично по български-малко кенефи,някакъв олигофрен от охраната в разгара на концерта когато няма
къде игла да пуснеш,очевидно взел некой лев от фенове,реши да ги прекара до оградата пред певците-селяния ,ако бях видял че след него се движеше група от 6 -7 човека -нямаше да го пусна...Яд ме хвана че Тил не отиде до лявият край на сцената да го мерна от близо...ама здраве да е...

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 26 Юни 2010, 10:53

Мановарите ме издразниха нещо,наистина яко комплекс е да попиташ публиката за кого е дошла,тва е фест бе......а и колко се вързаха че говори на БГ,в слушалката бе истината :confused: ...... а и това подрънкване дето го правеше между песните беше отвратително лишено от всякакъв смисъл :confused: тази група трябва за залезе достойно а не с такива изказвания :(

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 26 Юни 2010, 11:09

Това с озвучаването наистина си беше циганийка :roll: Трябваше на всички банди да се предостави озвучаване като на Металика, както е на фестовете на запад...на Нова Рок например всички свирят с еднакво оборудване...от най-малката група до хедлайнерите...тук Металика един вид си направиха реклама на гърба на другите групи, които никак не са по-слаби от тях...аз примерно отидох главно заради Слейър, защото не ги бях гледал на живо до сега...и честно казано останах разочарован от звука...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Юни 2010, 14:19

Често казано, леееко завиждам на колегите, ходили на феста, аз лично не можах, ама 2008 бях на Metallica. И ако бях отишъл, пак заради тях щеше да е, Antrax са ми забавни, Megadeth скучни, а Том Арая никога не съм го харесвал, както и музиката на тази група, прекаляват с тези теми и този имидж според мен.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 26 Юни 2010, 15:46

Малеее :mhihi: Сега им гледах видеотата на Рамщайн .. Кво пеят само " You have a пу*ка I have a К*р " Голямо шоу трябва да е било .

А някой от тукашните колеги ще ходи ли на нашият sonispherе на 1ви ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата