Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
Официалното закриване на петия сезон на Форум Лигата ще бъде в Клуб Кепитъл (бившата Енигма), който се намира на ул. Позитано 3. (Това е срещу Съдебната палата.) Датата е 26.06 (Събота), а начален час е 22:00 часа. Заведението се води фолк бар, но музиката ще бъде по наше желание.
На закриването ще бъдат връчени всички индивидуални награди, поради което ще се радваме, ако всички номинирани в различните категории удостоят с присъствието си церемонията.
Освен индивидуалните награди, приготвени са мини игри с допълнителни награди от заведението, както и специално кратко ревю на футболно-спортно-еротична тематика , с което се надяваме, че ще осигурим гарантирано забавление за всички.
Мачът от 1/8-финала на Световното Първенство по футбол, който се провежда по това време, също ще бъде предаван в заведението, така че не се притеснявайте, че церемонията ще попречи на гледането му
Каним ви да гледаме заедно мача, да се наградим, да си кажем няколко думи за следващия сезон, да изпием по няколко бири, да изплакнем очи и ... да се забавляваме.
Всеки е добре дошъл да покани приятелка, жена, партньорка или просто други свои приятели!
Това е официалната информация преставена от Директора на Лигата!
Нека се организираме всички и покажем,че сме добри и извън терена!
Надявам се да се представиме в най-добрата си свинина и в максимален състав!
На закриването ще бъдат връчени всички индивидуални награди, поради което ще се радваме, ако всички номинирани в различните категории удостоят с присъствието си церемонията.
Освен индивидуалните награди, приготвени са мини игри с допълнителни награди от заведението, както и специално кратко ревю на футболно-спортно-еротична тематика , с което се надяваме, че ще осигурим гарантирано забавление за всички.
Мачът от 1/8-финала на Световното Първенство по футбол, който се провежда по това време, също ще бъде предаван в заведението, така че не се притеснявайте, че церемонията ще попречи на гледането му
Каним ви да гледаме заедно мача, да се наградим, да си кажем няколко думи за следващия сезон, да изпием по няколко бири, да изплакнем очи и ... да се забавляваме.
Всеки е добре дошъл да покани приятелка, жена, партньорка или просто други свои приятели!
Това е официалната информация преставена от Директора на Лигата!
Нека се организираме всички и покажем,че сме добри и извън терена!
Надявам се да се представиме в най-добрата си свинина и в максимален състав!
от свинята лебед не става...
Knight_Rider написа:Тигри...казвайте кой ще идва събота на закриването на сезоня във Кепитъл?
Думайте че да запазвам маса,до тука сме аз Шнурдавей,Пешо и Пенчев(той е 50/50)...колко още ще идват да се напиеме за здраве
1. Първо е мача в четвъртък... аз ако се напъна може и да дойда (това ще рече ако събирането на хора опира до 1 човек) иначе ако се съберете съм аут.
2. Ще има ли някакво събиране на отборя преди туй събитие в Капитал, какво означава "да запазвам маса", то тва не е ли клуб.Аз по принцип бих участвал във всяко едно пиянско събирание особено след като ние си избираме музиката, така че и аз съм в масата.
3. Помислете си до събота ако се видим на мястото, което никой не знае, в часа който никой не знае дали ви се ходи на Чепеларе. Наясно съм, че идват месеци в които преобладават отпуските и няма турнир, така че няма да се виждаме много често. Затова моля, който има възможност да си направи програмата за лятото по отрано, да го направи и да ме уведоми. Напомням - подаване на списъка от отбора към организаторите е до 27-ми юли. Смятам, че е удачно вътрешно да сме готови със списъка по-рано, така че вътрешния срок за отбора е 18 юли. Моля, решавайте дали ще присъствате до тази дата.

За четвъртък евентуално мога да дойда, но утре ще кажа със сигурност...
Събота няма да мога, за съжаление.

Събота няма да мога, за съжаление.

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Стоянчо, първо до тебе, баце.
Моят план за лятото е ясен.
Относно събота - със сигурност ме бройте.
Относно Чепеларето - брой ме с вас. Парички ще ти дам като се върна от Гърция - т.е. след 7/7, че сега в Понеделник заминавам.
Относно четвъртък: ОТМЕНЯМ МАЧЛЕТО! Ще звънна след час на момчето, за да може да си намери някой, който да запълни часа.
Моят план за лятото е ясен.

Относно събота - със сигурност ме бройте.
Относно Чепеларето - брой ме с вас. Парички ще ти дам като се върна от Гърция - т.е. след 7/7, че сега в Понеделник заминавам.
Относно четвъртък: ОТМЕНЯМ МАЧЛЕТО! Ще звънна след час на момчето, за да може да си намери някой, който да запълни часа.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Този четвъртък 25/06/2010г. от 22:00 НЯМА ДА ИМА МАЧ на теренчето зад Червено Знаме.
Резервацията за другата, по-другата и по-по-другата седмица и т.н. до безкрай си остава.
Резервацията за другата, по-другата и по-по-другата седмица и т.н. до безкрай си остава.
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
В събота идвам на джамборето със сигурност - пазете ми 2 места (аз и Катя) 

THE ONE & ONLY E30
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Ok...Стоянка...стаа дума да имаме маса със сигурност...че иначе требе денсиме цела вечер...а нали уж отиваме да пиеме 
Аз съм казал че ше дойда на Чипилари и само 10-ти да зема пара и ти звънкам се вииме ти дам парата!

Аз съм казал че ше дойда на Чипилари и само 10-ти да зема пара и ти звънкам се вииме ти дам парата!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
И какво правим със съботата ?
Не са малко заведенията в близост до клуба.
Аз лично се сещам за няколко - Пицария Мания, Дон Домат (където бяхме зимата), Дивакът и т.н.
Да пускам ли списък за събота, за да можем да звъннем и да запазим масичка в събота от 19:30-20:00 в някое от гореизброените заведения? Пък утре вечер или в събота сутринта ще звъннем някъде да резервираме.
Приемат се и предложения за място на провеждане на отборното запиване.
Не са малко заведенията в близост до клуба.
Аз лично се сещам за няколко - Пицария Мания, Дон Домат (където бяхме зимата), Дивакът и т.н.
Да пускам ли списък за събота, за да можем да звъннем и да запазим масичка в събота от 19:30-20:00 в някое от гореизброените заведения? Пък утре вечер или в събота сутринта ще звъннем някъде да резервираме.
Приемат се и предложения за място на провеждане на отборното запиване.
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
и аз ще дойда на запоя 

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пропускам пиячката, че съм командировка
Довечера искам да им направите преса по целия терен 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Айдеееееееееееееее...от догодина - ФК "Браво Стоянчо!"
Браооооо Стоянскиииии...да дадеш автографи в 4-така

Браооооо Стоянскиииии...да дадеш автографи в 4-така

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Абе Гена...ако от свинята лебед не става...тогава какво става с Лебедовото езеро ако е пълно със свини!?

Runnaway написа:[img]
INLOVE!
Вие после като си тръгнахте как се развихри тя на дасинга

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра