Шофьорска книжка....
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Шофьорска книжка....
то като не можеш да си напишеш името сам как да очаква от теб инструктора да си прочел Закона за Движение по Пътищата...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Мен ми направи впечатление възрастта от 24 години , за А категория, не знам досега как е било. Инак за завършено средно образование винаги си го е имало това - все пак нали трябва да си прочетеш първо листовките, че да ги решиш 

dimithur написа:Мен ми направи впечатление възрастта от 24 години , за А категория, не знам досега как е било. Инак за завършено средно образование винаги си го е имало това - все пак нали трябва да си прочетеш първо листовките, че да ги решиш
Не трябваха ли 21 за А категория

Офф... Викате като се изкара средно, барабар с изкарването, човек се научава да чете, а?

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Поредните вестникарски глупости... Ебати кретените...
Категория А се изкарва на 18 години, а при B1 ограничението в теглото е до 550, а не 400 килограма.
Категория А се изкарва на 18 години, а при B1 ограничението в теглото е до 550, а не 400 килограма.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Аз знам че за категория "А" е необходимо да си навършил 21 години, а за да притежаваш шофьорска книжка трябва да имаш онсовно образование ( завършен 8-ми клас) 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Трябва да имаш средно, за да караш. Аз поне така искам, а не всеки мангал да ми кара кола! А категория може да се изкара на 18, но до 21 години нямаш право да караш над 350 кубика. Поне до скоро беше така.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
BMWALPINA написа:Трябва да имаш средно, за да караш. ...
е хубаво, де те бая народ завършват средно образование на 19 години. Що да не одят последната година с кола на училище?

Ми ако някой не си вземе матурата? И работа не може да започне..

Benedetto написа:BMWALPINA написа:Трябва да имаш средно, за да караш. ...
е хубаво, де те бая народ завършват средно образование на 19 години. Що да не одят последната година с кола на училище?![]()
Колегата е казал, че той иска така. Аз пък искам да можеш на 16 да изкарваш книжка, пък ако искат изпита да е дрифт...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Benedetto написа:BMWALPINA написа:Трябва да имаш средно, за да караш. ...
е хубаво, де те бая народ завършват средно образование на 19 години. Що да не одят последната година с кола на училище?![]()
Какво значи "ако някой не си вземе матурата"? Няма вариант, ако искаш да се развиваш взимаш си я и си ти. И кола ще караш и работа ще си намериш...
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
За Б категория ти трябва Основно образование - завършен 8ми клас. А за четенето - това се учи в първите 4 години в училище, ако до тогава не си се научил то....ще плащаш - тъжно, но факт. 

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
+1
За Б категория трябва ОСНОВНО образование, не средно. Това да се иска средно е пълен абсурд- в 21 век колата е необходимост-някои още малко ще поискат завършено висше за любителска книжка
За Б категория трябва ОСНОВНО образование, не средно. Това да се иска средно е пълен абсурд- в 21 век колата е необходимост-някои още малко ще поискат завършено висше за любителска книжка

- yokozunata
- Потребител
-
Има известни допуснати грешки
Б1 е до 550 кг на 17
Б1 е до 550 кг на 17

14 мнения
• Страница 1 от 1