BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BTV, телевизията на турските сериали и тъпите предавания.

Мнение от rado_e30m40b16 » 28 Юни 2010, 15:49

5 века под турско робство ... сега пък и сериалите да им гледаме :dunno: :clap: http://www.dnes.bg/politika/2010/05/18/ ... s.91241,10

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Юни 2010, 18:04

Затова гледам само Дискавъри Чанел :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 28 Юни 2010, 18:24

Конкуренцията е голяма с Нова Тв , с първия турски сериа имаше огромен рейтиг и след това започнаха един след друг , и се стигна до това , че вечер към 8 или 9 няма какво да гледаш само резняци. Преди по БТВ даваха много интересни филми в 20 часа , :dunno: добре че са измислили цифрова телвизия
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 29 Юни 2010, 10:17

Българска работа...ама турска!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Юни 2010, 13:46

Mishel_Vaian написа:Затова гледам само Дискавъри Чанел :mhihi:

И аз така, най- ме кефи "Оцеляване на предела" :bowdown:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от maina1900 » 30 Юни 2010, 1:44

С всеки изминал ден българина, става все по-толерантен към турците и всичко турско.Преди години не беше така, а сега турски новини, турски сериали, турски певици, турски предавания, турски партии.И с всеки един ден нещата стават все по-зле и така след време ще е ужас в цялата страна.Тези дни отидох да си подам документите за Пловдивския Университет (да се пробвам), но имаше много хора, и реших да отида на сутринта на другия ден.Взех си всичко и отидох, при подаването на документите и плащането на таксите минах през няколко бюра в една стая.И всеки обсъждаше турския сериал, които го дават по БТВ, какво е станало и така.Не е само за БТВ и по Нова май ги има тези неща, и повторения се пускат, още нови турски сериали.Има и хора които не ги гледат, но като по няколко канала дават турски неща няма как.А интересен е въпроса в Турция дали дават български сериали, или новини на български.Защото едва ли ще стане някога това, само в България го има този произвол.Много може да се пише по-тази тема ...

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 30 Юни 2010, 5:15

Elesar74 написа:...

Според мен си напълно прав. Много "лоши" неща продължават да се случват, и май скоро няма да има край. "А народа чака.. к'во чака, влака ли чака?!", както викаше бат' Венци :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2010, 9:48

Аз за това съм казал вече-това не е моята страна,това е некаква местност,населена с мангали,турци и идиоти...
Всеки ден виждам по улиците тъпата българска действителност,нагли ко*пелета карат колите си без никакви притеснения за правилник и тези около тях,като включа телевизията,там пък по новините дават нагли мангасари дето отново нещо са недоволни,после резюме на "как да оберем обикновенният българин за 2 години"-директно от партиите от ляво и дясно,със съдействието на всички монополисти като лукойл,чез,еон,булгаргаз,ейвиен и тн. измамници,след новините започват и турската част от програмите...бе заеби-толкова тъпа държава няма!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Юни 2010, 11:01

Е.Димитров написа:Аз за това съм казал вече-това не е моята страна,това е некаква местност,населена с мангали,турци и идиоти...
Всеки ден виждам по улиците тъпата българска действителност,нагли ко*пелета карат колите си без никакви притеснения за правилник и тези около тях,като включа телевизията,там пък по новините дават нагли мангасари дето отново нещо са недоволни,после резюме на "как да оберем обикновенният българин за 2 години"-директно от партиите от ляво и дясно,със съдействието на всички монополисти като лукойл,чез,еон,булгаргаз,ейвиен и тн. измамници,след новините започват и турската част от програмите...бе заеби-толкова тъпа държава няма!!!

Не така бате. Не мой се отчайваш. Верно сичко е мноо тъпо, но не е необратимо. Пуснах темата като един вид възмущение, аз не искам да е така. Защото тъпа телевизия плюс тъпи вестници и радиа, води до тъп народ. Това правят медиите, формират и общественото мнение и нагласи и всичко. И ако някой ги манипулира, познай какво става. Става част от това, което ти виждаш. Защото никога духовната и информационна страна на нещата, не е по-малка от материалната им такава. И когато човек е депресиран и потиснат(ама и да не е) и всичко което му се предлага от екрана или вестника е помия и отрицателни неща, как искаме този човек да работи, да е здрав дори и да има добри резултати? А какво става ако тази рецепта се разшири върху нацията? И как става това? С медиите. Особенно големите като BTV. Това е отговорност от тяхна страна, но те не ебават нещо май. Освен да са независими, а и да поднасят истината. Не поръчката на някой, а истината. Много неща се знаят в тази страна, ама не се показват. Защото ако се покажат, ще стане страшно за някои хора, те пък са силните на деня и така...
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 30 Юни 2010, 15:07

Въобще не ги гледам, само нова чат пат. Това не е проблем на БТВ, а национален проблем.. при над 2млн пенсионери които стоят цял ден пред телевизора, какво да дават ? Скоро хора няма да останат в държавата, че да вдигат какъвто и да е било рейтинг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 30 Юни 2010, 16:14

Писнало ми е всяка вечер да гледам за приключенията на Али Реза и други турски евнуси и манафи,ама с един телевизор като съм и булката си зяпа простотиите, проста работа, прост народ, лесно управление, иначе мен напълно си ме удовлетворяват дискавъритата, нейшънъл географик и хоби тв други канали почти не гледам освен привейт спейс и хустлър да разнообразявам :lalala:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 01 Юли 2010, 21:58

излязъл бареков от кръчмата и станал водещ,коритаров бившо агентче,цветков нагъл до безобразие...и като им свършиха талантите,взеха,че направиха фродо човека-оркестър
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: стоковица
Мечтае да кара: Трабант
Детайли за колата: 13ти БМВ Събор - 1 място
14ти БМВ Събор - 2 място
15ти БМВ Събор - 2 място

Мнение от angrymob » 03 Юли 2010, 11:12

Поредното нещо което ни промива мозъците, турска пропаганда и то за жалост успешна. Робството явно не ни стига, а и поне при него е имало съпротива! Сега сами си подлагаме гъзовете на резания... :X

Предишна

Назад към Извън Темата