Честито на всички братушки и газени лампи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Честито на всички братушки и газени лампи

Мнение от ukelichko » 29 Юни 2010, 18:20

Цената на газта е такава, каквато може да се договори. Прави са руснаците да искат много пари, нали в случая продават. Друг е въпросът защо се стигна до туки кой е виновен. И как да не им се мазним и да не ги обичаме. Ако ги мразехме нямаше да договорим таква добра за тях цена. Ако искате обаче да им правите мръсно, просто пестете енергия. Енергията на бъдещето е енергийната ефективност.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 29 Юни 2010, 19:06

alx написа:и още нещо - русия не ни е приятна. особено на младото поколение. но исторически погледнато русия е единствената супер-сила която е демонстрирала някаква загриженост за нас като народ. колкото и да "ритаме" срещу тях- това е факт. проляли са кръв за нас. кръвта вода не става са казали хората.

Кога точно викаш е това, през първата балканска или през втората когато са ни съветвали за всеобщото благо да преодстъпим повече земя на Сърбия ? Не, няма да е било тогава, може би през Първата световна ще е било.. то пък тогава бяхме врагове - не уидисва. май става въпрос за Втората световна но там сме чисти предатели, не съюзници. Та.. кога е тая историческа загриженост?
Само не ми казвай че е Руско-турската война... защото вече се изтърка,признателни сме, да са живи и здрави, ама нали не ни освободиха за да им лижем задниците 5 века ?
Русия трябва да си фиксира цените за всички "абонати", за да се спре това лизане на задници, усмивки, сълзи, сополи и прочие.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юни 2010, 20:25

kiro_320 написа:
alx написа:и още нещо - русия не ни е приятна. особено на младото поколение. но исторически погледнато русия е единствената супер-сила която е демонстрирала някаква загриженост за нас като народ. колкото и да "ритаме" срещу тях- това е факт. проляли са кръв за нас. кръвта вода не става са казали хората.

Кога точно викаш е това, през първата балканска или през втората когато са ни съветвали за всеобщото благо да преодстъпим повече земя на Сърбия ? Не, няма да е било тогава, може би през Първата световна ще е било.. то пък тогава бяхме врагове - не уидисва. май става въпрос за Втората световна но там сме чисти предатели, не съюзници. Та.. кога е тая историческа загриженост?
Само не ми казвай че е Руско-турската война... защото вече се изтърка,признателни сме, да са живи и здрави, ама нали не ни освободиха за да им лижем задниците 5 века ?
Русия трябва да си фиксира цените за всички "абонати", за да се спре това лизане на задници, усмивки, сълзи, сополи и прочие.

Приятелю,русия не продава газ,русия продава политика,ако не купуваме ние,други ще купуват а тук ще е тъмно,не само в буквалният ами и в преносният смисъл-няма газ-няма ток,няма производство,няма нищо=16 век,че и по-рано,каква точно независимост-българия никога не е била независима еле пък сега,ние сме малки,много малки,а малките слушат по-големите-русия е голяма,болиме гъ*зъ кой е руснак кой е американец,аз ако не съм добре,ако ми е тъмно,скъпо и студено-хич не ме грее некакви националистически глупости,ако аз и семейството ми сме зле-ебе*м ти "стратегическите партньори от америка" и другите

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Юни 2010, 20:36

що на Швейцария никой не и спира нищо ,не лижат ничий гъз,а не са най-великата сила.....!?!? може би имат правилната политика.....
а руснаците винаги са били непредвидими и не може да се прави читав бизнес с тях! за съжаление газа е у тях...! и няма да се учудя.....т.е. сигурен съм,че ако някой случайно открие нещо да замества тая енергия ще го думнат на мига......! без да се церемонят.....! щото те така разсъждават....! като в 17 век....! ако имаше как не трябва хич да се забъркваме с тях ,ма шанс....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 29 Юни 2010, 20:46

Политика= Икономика. Няма приятели, няма врагове- всичко е интереси.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Юни 2010, 21:02

SKISA написа:що на Швейцария никой не и спира нищо ,не лижат ничий гъз,а не са най-великата сила.....!?!? може би имат правилната политика.....
а руснаците винаги са били непредвидими и не може да се прави читав бизнес с тях! за съжаление газа е у тях...! и няма да се учудя.....т.е. сигурен съм,че ако някой случайно открие нещо да замества тая енергия ще го думнат на мига......! без да се церемонят.....! щото те така разсъждават....! като в 17 век....! ако имаше как не трябва хич да се забъркваме с тях ,ма шанс....

Еми не ги знам швейцарчите какви са точно, ма за сметка на това един българин е открил как да гори водата и лично съм му виждал изобретението , нема лъжа, нема измама. Само дето "изобретенито" беше поръчано и доставено от САЩ, построено от сашайци. :mhihi: Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш направо :roll:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 29 Юни 2010, 21:12

dimithur написа:
SKISA написа:що на Швейцария никой не и спира нищо ,не лижат ничий гъз,а не са най-великата сила.....!?!? може би имат правилната политика.....

Еми не ги знам швейцарчите какви са точно, ма за сметка на това един българин е открил как да гори водата и лично съм му виждал изобретението , нема лъжа, нема измама. Само дето "изобретенито" беше поръчано и доставено от САЩ, построено от сашайци. :mhihi: Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш направо :roll:

Чакай, чакай загубих нишата нещо. Хем измислено от българин , хем доставено и построено от Сашайци.
И аз бях чувал митове за един такъв българин, дето измислил как ефективно да извлича водорода от водата, но според мита арабелите са го батисали.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Юни 2010, 21:12

+ 1 към alx,

Просто трябва да си много тъп за да мислиш, че има алтернатива...Русия е майка :mhihi:, както старшинката в казармата.....

А за Набуко, некой да види кой е акционер в находищата :winky:

п.п. мноо се кефа като си милим, ама що на еди кой си, ма ние сме никой никъде, ей тва като го осъзнаете...ше ви е по спокойно :smoke:

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Юни 2010, 21:21

ми пеесе години бехме зависими от руснаците.....!нещо не ме изкефи....! са искам да съм зависим от некой друг.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 29 Юни 2010, 21:32

Скиса, аз друг старшинка нещЪ, щото в едни други поделения, старшинката беше баща...нали се сещаш що :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Юни 2010, 21:36

BMW_RIDER написа:
dimithur написа:

Чакай, чакай загубих нишата нещо. Хем измислено от българин , хем доставено и построено от Сашайци.
И аз бях чувал митове за един такъв българин, дето измислил как ефективно да извлича водорода от водата, но според мита арабелите са го батисали.

Не никой него е баптисал, просто са го минали по-лесния начин , фалирали са го ;) Инак се казва Юл Браун (българското му име е Илия Вълков), водорода не се извлича, просто водата се облъчва с най-обикновени радио лъчи с най-обикновен аналогов предавател на 13.61mhz (това по спомен го казвам) и съответно структурата и се промена от H2O на HHO (демек разделя се водородния атом) , и в крайна сметка се получава водород + кислород в насипно състояние, което ако не го забавяш с хексан не гори, ами направо си гърми и трещи :mhihi:
Проблема е, че като гори, топи волфрама като масло и съответно е малко трудно да нагряваш с него какъвто и да било съд .
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 29 Юни 2010, 22:26

SKISA написа:ми пеесе години бехме зависими от руснаците.....!нещо не ме изкефи....! са искам да съм зависим от некой друг.

Странно, след "пеесе" години, разумен човек би си помислил, че искаш да си независим, а ти искаш да смениш просто зависимостта... :)

А иначе - и след Втората Световна война Сталин дава натиск България да не бъде разкъсана - проверете, аз съм си направил домашното, а вие>
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Юни 2010, 22:33

ми нали викате ,че не може да сме независими! за тва аз предпочитам да съм зависим от леко по-нормални хора ,а не от руснаците! некакси сърце не ми дава да ги искам след тва,което съм видял за отношението им и към техните си хора ,и към нас ,и към който и да е......!!!
естествено ,че предпочитам да сме независими ,ма не се получава!
а иначе чак до сталин не ми се връща! виж хрушчов,брежнев .....оня дето умре след 1г царуване , миша-петното.....! тия свършиха "чудесна" работа.... както и КГБиста сега.....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 29 Юни 2010, 22:44

dimithur написа:Не никой него е баптисал, просто са го минали по-лесния начин , фалирали са го ;) Инак се казва Юл Браун (българското му име е Илия Вълков), водорода не се извлича, просто водата се облъчва с най-обикновени радио лъчи с най-обикновен аналогов предавател на 13.61mhz (това по спомен го казвам) и съответно структурата и се промена от H2O на HHO (демек разделя се водородния атом) , и в крайна сметка се получава водород + кислород в насипно състояние, което ако не го забавяш с хексан не гори, ами направо си гърми и трещи :mhihi:
Проблема е, че като гори, топи волфрама като масло и съответно е малко трудно да нагряваш с него какъвто и да било съд .

без лоши чувства, ама това е за темата с бисерите...

Атомът е считан за основната градивна частица на материята. Думата произлиза от гръцкото ατομον (атомон), което означава „неделим": α– („не“) и τομον („делим“).

източник:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%BE%D0%BC

в случая се дели молекулата на водата....
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 29 Юни 2010, 22:54

Ние сме там където тряя да бъдем, само такива велики изкавания....ние тва ние онова не вървят, просто 85 -90г бехме с много добри възможности, да сме част от кранчето...алтернатива няма, няма и как да има. Дори и да го играем п*тки към ЕС, тряше да останем в тва отношение с руснаците. Та дори и да не сме част от ЕС, щяхме да ги еба*ваме ЕС..ама си утървахем шанса.
Виж ББ ква е фурна в тва отношение, няма глас тоя човек, а и който и дае там играят други хора.......Тук написах нещо, но го забърсах, щото станахме фрее кънтри лайк юса, та по добре да не пиша.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата