Белгийци и холандци купуват 30% от новите ни коли!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Белгийци и холандци купуват 30% от новите ни коли!

Мнение от Демирев » 29 Юни 2010, 19:57

Тъкмо чета днешния вестник 24 Часа и гръмкото заглавие още на първа страница с продължение на 2ра и 3та стр. - Белгийци купуват 30% от чисто новите коли в България.

За тази година в България са продадени 7199 леки и тежкотоварни коли като това е 54 % спад на пазара ОБАЧЕ! почти 3000 от тях са купени от граждани на други страни на ЕС и изнесени най-често към Белгия. Така реалния спад на пазара е катастрофалните 70%.
Българите са купили реално около 5000 чисто нови леки и тежкотоварни автомобила, което е невероятно ниско на фона на 25 000 продажби за същия период през 2008г.
Бг. оторизираните дилъри печелят вече основно от сервизна дейност и продажба на новите си коли предимно на чужденци. Привличат ги промоциите стигащи до 20% намаление за складови наличности, които навън вече са изчерпани и производството е доста намалено и изравнено спрямо намаленото търсене.
Така че не се чудете ако видите много нови коли с бг.регистрации в Амстердам и Брюксел шофирани от местни.

*заглавието е на вестник 24 Часа*
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Re: Белгийци и холандци купуват 30% от новите ни коли!

Мнение от CheGevara » 30 Юни 2010, 8:14

за сетен път и сигурно не е последен, се убеждавам, че има журналисти, които и за сервитьори няма да ги вземат на работа, а са тръгнали да пишат статии ... :no:

Върха на тъпотията е следното изречение:
Така че не се чудете ако видите много нови коли с бг.регистрации в Амстердам и Брюксел шофирани от местни.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Юни 2010, 13:57

CheGevara написа:за сетен път и сигурно не е последен, се убеждавам, че има журналисти, които и за сервитьори няма да ги вземат на работа, а са тръгнали да пишат статии ... :no:

Върха на тъпотията е следното изречение:

Адаш и мен това ме накарам да се засмея :!: Това го е писала млада дама , симпатична с ефектени форми в областа на торса , очила без диоптри с готина рамка ,слабо краче , но само за последното не съм сигурен дали е в необходимата форма за морето скоро :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 30 Юни 2010, 16:39

статия Георги Луканов

http://img713.imageshack.us/f/dscn1505.jpg/
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 02 Юли 2010, 14:16

CheGevara написа:за сетен път и сигурно не е последен, се убеждавам, че има журналисти, които и за сервитьори няма да ги вземат на работа, а са тръгнали да пишат статии ... :no:

За сервитьор се иска доста повече ум и способности - не просто да възпроизвеждаш недобре дочута информация.
Touring & windsurf club

Назад към Извън Темата