БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Re: БМВ Фест 2010 (3-6 Септември)

Мнение от samsurnik » 24 Юни 2010, 9:38

то винаги ще има недоволни просто е тъпо всеки път да е на едно и също място, пък ивидин и плевен пак ви е по-близко не се заяждам, но нас ни го набивате 2 пъти и въшреки това варна , бургас и слвен и си останхме най-голямаъа агитка на събора, а да не пропускам и колегите от хасково и региона, да попитам колко са колите видин които ще пътуват 4 дни?
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 24 Юни 2010, 10:55

Колега, мен пък ме кефи именно пътуването, но съм съгласен, че трябва да има някаква ротация по региони! За морето според мен е малко трудно да се организира такова мащабно мероприятие от гледна точка на това, че ни трябва място за много хора и коли и най-вече да не пречим и да не досаждаме на никой! Две години си организирвахме съвместно моренце на Царево и Ахтопол и едвам си намерихме подходящи биваци и пак имаше оплаквания, полиция, разправии и т.н.. Не знам дали си бил миналата година на феста, но ако направим пак толкова изродски вечери, не ми се мисли ако не сме на подходящо място! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 24 Юни 2010, 14:50

мен също много ме радва самото пътуване, както казах по-горе аз ще дойда, но има много хора които няма да дойдат, ако го направят по-към нас тогава пак няма да има от други региони хора които да дойдат, просто го казха от тази гледна точка, че трябва да има някаква компенсация, а не да е на едно и също място и не е казано, че трябва да е точно на морето и към варна и към бургас има страхотни мест, а да не говорим, че ако питате мен в сливен е най-добре на карандила, защото все пак в сливен си имате и писта кеф ти карандила завойчета до долу кеф ти долу писта, а вечерта барбекюта и висчките му такъми

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 24 Юни 2010, 15:54

Мда....в Бургас ще е идеално....ще трябва да мина 1100км в двете посоки....то по-добре да си купя още една е36-ца... :mhihi: :kuku: Как си представяш да прекосим цялата страна само 'щото на някой не му достига бюджета за гориво? Все едно да ида в Камор и да им падна на колене да ми дадат M3 GTS за 100 бона, 'щото нямам повече, а т'ва ми е мечта, разбираш ли... :lol:

Едит: "пък ивидин и плевен пак ви е по-близко"
Ти някога ходил ли си в тая посока? Жокер - т'ва е Мордор, тук магистрали няма. :) Пък и на километри е горе-долу еднакво Видин-Пловдив и Бургас-Пловдив.

п.п. Хората са си го измислили къде трябва да е. ;)
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 24 Юни 2010, 21:30

TsvetanVR написа:Мда....в Бургас ще е идеално....ще трябва да мина 1100км в двете посоки....то по-добре да си купя още една е36-ца... :mhihi: :kuku: Как си представяш да прекосим цялата страна само 'щото на някой не му достига бюджета за гориво? Все едно да ида в Камор и да им падна на колене да ми дадат M3 GTS за 100 бона, 'щото нямам повече, а т'ва ми е мечта, разбираш ли... :lol:

Едит: "пък ивидин и плевен пак ви е по-близко"
Ти някога ходил ли си в тая посока? Жокер - т'ва е Мордор, тук магистрали няма. :) Пък и на километри е горе-долу еднакво Видин-Пловдив и Бургас-Пловдив.

п.п. Хората са си го измислили къде трябва да е. ;)

колега я малко по-спокойно , ти скам казваш, че в двете посоки ти е 1100км и не можеш да си го позволиш, ами в този случай има доста на които им е на същите км и не могат да си го позволят обаче ти излизаш тука и ми казваш едва ли не кво ми пука за тях, трябва да има малко колегиалност с никой не се заядох аз, а просто казвам как стоят нещата, ама ти тук едва ли не ще ме набиеш давай я малко по-спокойно ще остарееш бързо

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 24 Юни 2010, 22:58

отворени сме на предложения за догодина по морето..ако намерите подходящо място дет може да ни събере де...щот ние не успяхме да открием :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 24 Юни 2010, 23:21

Явор написа:отворени сме на предложения за догодина по морето..ако намерите подходящо място дет може да ни събере де...щот ние не успяхме да открием :yes:

Каза рече и отсече. :bchug: Централно място,идеално.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 25 Юни 2010, 0:16

Е то според мене мрънкане не може да има ,понеже една такава организация освен с търсенето на подходящо място е обвързано и с обикаляне из цялата страна на одобрените места за да може да се види става или не става ,а дълбоко се съмнявам че някой ща го направи това ,освен Роската и Явор които просто нямат грам работа и ей така са решили да си поджиткат из БГ полянките .

В крайна сметка за това е този управителен съвет за да решава и да управлява .
Миналата година колегите от Сливен и общо взето от източна България дойдоха без проблем в Боровец и си изкарахме просто перфектно,така че желаещите да си направим купона моля да заповядат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 25 Юни 2010, 23:23

Ние от Видин никога не сме повдигали въпроса защо събора/феста се прави в Калояново или където и да е било.Видин е с малко повече от 90км по-далече от Калояново,от колкото Бургас! Не би трябвало да се стига до такива въпроси - "Защо не направите събора/феста в нашия град".
Не трябва да критикуваме колегите които са се заели с организацията и правят всичко възможно да няма сърдити и недоволни.Според мен мястото е идеално.Ако имам средства ще го посетя...ако ли не на 7-ми септември ще разглеждам снимки и ще чета мнения и коментари във форума.
Поздрави на всички и без лоши чувства :bchug:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 27 Юни 2010, 11:13

idrive написа:Ние от Видин никога не сме повдигали въпроса защо събора/феста се прави в Калояново или където и да е било.Видин е с малко повече от 90км по-далече от Калояново,от колкото Бургас! Не би трябвало да се стига до такива въпроси - "Защо не направите събора/феста в нашия град".
Не трябва да критикуваме колегите които са се заели с организацията и правят всичко възможно да няма сърдити и недоволни.Според мен мястото е идеално.Ако имам средства ще го посетя...ако ли не на 7-ми септември ще разглеждам снимки и ще чета мнения и коментари във форума.
Поздрави на всички и без лоши чувства :bchug:

Точно така. ;) Ако мога да си го позволя ще го посетя, ако не - няма. И ако много искаш винаги има начин..може да не идеш сам с личната кола, а да се возиш при някой друг или той при теб и да си поделите горивото и т.н. Винаги има начин. :) К'вото е т'ва е. То ако се почне така всеки ще мрънкя да е в "неговия" ъгъл от страната и ще стане мазало... :)
Изображение

I wanna leave you far behind....

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 27 Юни 2010, 22:14

колеги мястото е перфектно именно щото се намира в централната част на страната ако всеки иска да се събираме на възможно наи-удобното нему място то във всеки български град трябва да се прави този фест а не на едно място - угодия нямаме. нека покажем малко уважение към хората който се занимават с организацията на тва събитие и да се опитаме да помогнем с квото можем а ако ли не то нека поне не мрънкаме и не пречим
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 30 Юни 2010, 12:08

Има ли желание - има и начин.
Миналата година фестът беше в Боровец и колегите от Варна бяха станали и тръгнали в ранни зори - 3:00 сутринта!
Няма как да се угоди на всички, туй е положението.
Сега трябва да се намеси и някой от Пловдив, да каже "що не го направите във Видин, щото от 3 години насам съборите са тука и ние пловдивчани не можем да покараме в колонка!?"
Аз съм "ЗА", където и да е този фест, нямам претенции, защото знам какво преживяване ще бъде!
И чисто географски погледнато - Казанлък е центърът на България, а Стара Загора е центърът на Вселената (не се шегувам) :mhihi:
Дръж се Старосел :!: :mrgreen:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 30 Юни 2010, 12:56

Където и да е феста си остава едно страхотно изживяване, но се опасявам с този басейн да не се наложи някой да спасяваме! :mhihi: Вземе всички да си сложим спасителни жилетки преди началото на вечерите, че ....! :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 30 Юни 2010, 13:32

Smoocki написа:
Явор написа:приготвил съм един джет за басейна :mhihi:

А за спиртистите едно водно колело че събира повечко народ :mhihi:

Миналата година на Боровец имаше едно червено кабрио Е30, което нонстоп обикаляше с 7-8 човека, които се сменяха на всяка обиколка на него и едвам издържа, сега усещам, че ще има потъването на Титаник! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 30 Юни 2010, 20:44

Малее изглежда много яко ще се убием вече нямам търпение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия