Sonisphere фестивал СОФИЯ
Модератор: Общи модератори
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Sonisphere фестивал СОФИЯ
Щото от тревата никой не е видял сюблимните моменти с Джеймс ,Ларс и Мъстейн - кой кой прегръща и кой отбягва; Колко е отслабнал Арая; Може би, че китарите им са wireless; Кой с кви барабани беше... и т.н.; И не на последно мяста звука и картината от HD записа можеш да си го пресъздадеш вкъщи и да взриви квартала...
...е то се подразбира, че не съм бил на шоуто де...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Phil написа:Това си е лично мнение...и все пак искаш да ми кажеш, че китаристчето на Rammstein може да се сравнява с Мъстейн или пък Хамет?
Пич, вземи се стегни, че се излагаш...а и най-малкото показваш колко слабо запознат си. Свирил съм на китара и Кърк Хамет ми е направо идол, взеха ми лично перце от него от миналия концерт, което си го нося при документите, научил съм се първо Металика да свиря...и всичко това ти го пиша да не кажеш, че и аз съм някой кон с капаци. Най-малкото Хамет и Круспе имат заедно изяви по промота на ESP - китарите, с които и двамата свирят, и си личи, че и двамата са супер добри китаристи. Разликата е, че единият е огромна звезда от близо 25 години, а другият от 10.
Иначе концерта беше много добър. Единствено не ми харесаха Рамщайн от гледна точка на това, че свириха същия плейлист като в Белград този март...и ми беше още прясно. Не че на другия ден можех да говоря, но това е друг въпрос

Що се отнася до звука...все пак мениджърът на Металика е в дъното на Сонисфиър и е нормално да си изтъкне групата...все пак не сме гадовете само в България

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Huku написа:Щото от тревата никой не е видял сюблимните моменти с Джеймс ,Ларс и Мъстейн - кой кой прегръща и кой отбягва; Колко е отслабнал Арая; Може би, че китарите им са wireless; Кой с кви барабани беше... и т.н.; И не на последно мяста звука и картината от HD записа можеш да си го пресъздадеш вкъщи и да взриви квартала...
Както го написа значи то от тревата хептен нищо от никъде не се вижда.

Бях на 15-20 метра от сцената, сигурно съм изпуснал някой момент, ама чак пък да не видя всичко изброено от теб, няма как да стане.

НИЩО не може да замени емоцията, която ти дава гледането на такъв концерт на живо, ама НИЩО!
После винаги, когато поискам мога да седна на дивана с дистанционното в ръка и уискито, да видя какво съм изтървал ама преди това задължително ще съм бил в навалицата. Защото в нас нито ще се дера с пълно гърло нито ще махам и пляскам с ръце, нито ще се протягам да хвана някое перце или палка, нито ще видя на живо хора, които съм гледал дълги години по снимки в списания ( и да съвсем друго е от това да ги видя на екрана на телевизора) .

Между другото за първия ден от феста, може някой, който не е фен на дъжда и бутаницата да има дилема дали да го гледа на стадиона или на запис ама не така стои въпроса с всички концерти тук, малко са такива, които се записват по този начин в България и има възможност да се гледат с перфектно качество след това.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе, тя тая разлика е малко като ТИ да правиш секс и да гледаш как ДРУГИТЕ правят секс
Просто усещането не е същото