Изгубен Регистрационен Номер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Изгубен Регистрационен Номер

Мнение от Vakuu » 29 Юни 2010, 21:37

Здравейте,тъй като не съм много запознат по темата реших тука да попитам,дано да съм във правилния форум.

Става дума за следното,имаме един много стар камион даже не е регистриран със новите номера,още седи със старите, тез жълтичките,решихме да го пратим за скрап на скоро поради ред причини,но изникна един проблем задния рег. номер му липсва.Та въпроса ми е голям ли проблем ще е това във КАТ,като се има напредвид, че има и начислен данък към него от доста годинки вече?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Изгубен Регистрационен Номер

Мнение от ///MapTo » 30 Юни 2010, 0:09

Какъв е камиона?
Ако е с V8 искам блока и 4 бутала :arrow: лс
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от Vakuu » 30 Юни 2010, 22:07

Съжалявам за късният отговор,за съжаление камиона вече е нарязан и замина за скрап :( ,а относно въпросчето ми никой няма да даде отговор на него :?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 01 Юли 2010, 11:41

Онзи ден бракувах кола, женицата на гишето в КАТ, като ми писа заявлението ме пита дали и двата номера са в мен, а на вратата имаше лепната бележка, на която пишеше нещо от сорта на "липсващи номера се заявяват в съответното РПУ".

Назад към Извън Темата