До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Re: До къде я докараха нашите КАТ...история от преди минути

Мнение от Escape » 26 Юни 2010, 10:43

Мдааа безброй глупости се издрънкаха "да издрънчат нещо от всяко спиране та да не са капо" . това само човек който не е бил в системата може да го каже...

Те сега пак лимитите са по 60л, помня периоди когато бяха по 20л месечно което беше горе долу да се припали патрулката от ден на ден. Ама както и да е, дълга и обширна тема. Не хората са причина за корупцията а самата система.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Юни 2010, 11:44

liloff написа:A мен ме спря един пич да ме пита къде съм наврял на CLK-то пожарогасителя.
И аз се пулих малко и му го показах.
И пича вика... "неее аз щото имам такова същото ама кабрио" и не знаех къде да го сложа, че само се въргаля в багажника..." после вика че и неговото било фейслифтово, така се разбра... щото била с мигачите в огледалата, иначе не го вълнуваше кое е фейлифт и кое не особено!

И накрая ми изцепи, че преди това карал SL, ама го бартеросал за кабриото, че бил много ретро SL-a вътре и не не се кефил много на дървото...

И някъде там щях да припадна вече... тоя ако не е братчед на Майк Лаури, не знам с тази заплата как може да си купи такива коли. Акъла ми не го побира. Беше най-много на 26-27 години пича.

Спокойно комшията е катаджия и кара есовица прасе и няма пари да си плати боята на броните, та го чакам още, а брат му кара е38 730 д, нека им е зле а

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Юни 2010, 11:49

sonny написа:.... комшията е катаджия и кара есовица прасе и няма пари да си плати боята на броните, та го чакам още ....

Колега ти чул ли си катаджия да плаща ....
От теб боятана броните, от друг - самите брони, от трети - халогените и така

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 26 Юни 2010, 12:16

То хубаво да не му плати,ама поне на сонни да не му правят проблеми от кат след това( в смисъл и да го спрат да може този човек да му помогне да мине м/у капките),но често и това не става.Просто в нашата държава всичко е под критика...Тия астри като ги гледам какви са изтърбушени поне по едно АГУ да им сложат,та да намалеят разходите за гориво :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Юни 2010, 13:15

Bareck написа:То хубаво да не му плати,ама поне на сонни да не му правят проблеми от кат след това( в смисъл и да го спрат да може този човек да му помогне да мине м/у капките),но често и това не става.Просто в нашата държава всичко е под критика...Тия астри като ги гледам какви са изтърбушени поне по едно АГУ да им сложат,та да намалеят разходите за гориво :mhihi: .

Не разрешават обаче...Жалка картинка е всичко това, няма 2 мнения по въпроса...
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 26 Юни 2010, 15:13

Няма лошо да им помагаме с консумативи, криза е. Полицията е бедна, заплатите са малки. Какви привилегии имат? Едни заеми дето им отпускат и ги съдират от лихви. И едно ранно пенсиониране. Какво да искаме от тях, като са толкова зле. И почти нямат никакви права, който е решил все ги е осъдил. Жалка работа. Ами да им направят заплатите 2000 хиляди, да махнат шкартора от полицията и нещата ще се оправят, ама нали няма пари защото е криза. Но пък за депутатите има. Скапана работа. От друга страна помиярите и скапаняците се оправят чудесно в полицията и никак не са бедни. Миналата година минах покрай полицейската почивана станция в Китен и автопаркa беше на ниво, което ме кара да мисля, че някой служители на МВР се оправят повече от чудесно в кризата.

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 26 Юни 2010, 16:19

Не мога да им съчувствам на катаджиите. Никаква работа не вършат(или като правят нещо го правят както трябва), а само реват.
Една случка от преди няколко дена:
Прибирам се аз към един два часа през нощта и тъкмо влизам в града, и хоп - палка. Отбивам аз и чакам заптието да дойде, спокоен, че всичко ми е изрядно. Свалям прозореца и вадя документите ама оня не идва. Седи на 5 метра от колата и се върти нещо...чакам си аз в колата, защото знам, че се нервят като тръгна да излизам преди да са ми казали, а пък и много държа да ми видят колана. След още малко оня благоволи да дойде и какво да видя, пича си говори по телефона и се хили нещо и ми вика:"Отиди при колежката с документите"(без да се легитимира). Отивам аз при колежката, която седи в патрулката, обаче и тя не е в настроение за разговори и решавам да разчупя малко обстановката като и кажа добър вечер и и давам книжката и талона. Реших че това и стига и ако иска друг документ ще трябва да се напъне да изрече някоя дума. Записа ми името на някакъв лист и започна да пише номера на колата, обаче понеже я мързи да си вдигне задника от седалката не можа да види двете букви накрая и ме пита мен. Прие буквите, които и казах на доверие, и ми даде книжката, и талона и вика Чао. Отивам аз към колата и гледам колегата и как още говори по телефона и спира следващия късметлия.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 26 Юни 2010, 20:15

sonny написа:спокойно, аз съм им давал стелки и калъвки за едната астра, че беше, чисто нова и си я пазиха, пък на писта София им я удариха и вече не я пазят :mhihi:

При тебе е друго, ония с тотализираната астра са ти дружки. Както и да е ще се ходи пак при Тошко за масло, криза е :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: -ше Е34 525 м50

Мнение от gi4o » 26 Юни 2010, 20:42

ukelichko написа:Няма лошо да им помагаме с консумативи, криза е. Полицията е бедна, заплатите са малки. Какви привилегии имат? Едни заеми дето им отпускат и ги съдират от лихви. И едно ранно пенсиониране. Какво да искаме от тях, като са толкова зле. И почти нямат никакви права, който е решил все ги е осъдил. Жалка работа. Ами да им направят заплатите 2000 хиляди, да махнат шкартора от полицията и нещата ще се оправят, ама нали няма пари защото е криза. Но пък за депутатите има. Скапана работа. От друга страна помиярите и скапаняците се оправят чудесно в полицията и никак не са бедни. Миналата година минах покрай полицейската почивана станция в Китен и автопаркa беше на ниво, което ме кара да мисля, че някой служители на МВР се оправят повече от чудесно в кризата.

за да има качествени хора в полицията, трябва да ги привлечеш и задържиш - заплати, условия на труд и отношение от ръководството...докато това на стане, ще има мнооооого "шкарто"...а относно почивната станция, как няма да е автопарка на ниво, кат за там се уреждат само от началник нагоре, редовак не припарва

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Юни 2010, 21:11

Bareck написа:То хубаво да не му плати,ама поне на сонни да не му правят проблеми от кат след това( в смисъл и да го спрат да може този човек да му помогне да мине м/у капките),но често и това не става.Просто в нашата държава всичко е под критика...Тия астри като ги гледам какви са изтърбушени поне по едно АГУ да им сложат,та да намалеят разходите за гориво :mhihi: .

хах с два акта едновремнно съм в джоба, който искам него показвам, а инак последното нещо дето ми го "оправиха" ми струва малко над 200лв за нещо дето всъщност е нищо, предпочитам да си плащам актовете отколкото да се моля да ми игоправят, по-евтинко е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Юли 2010, 14:28

Тъжно е, да. Един приятел го бяха молили за бензин преди години, че не могат да се приберат до районното. С един приятел сме сипвали гориво на прословутото им порше, че и него не можеха да си го приберат веднъж. Едно време като пишех редовно разни обяснения в районното, дознателите ме молиха да си нося хартия, защото си я купували сами. Събрахме тогава с колегите няколко топчета и им ги занесохме. По времето, когато вече всичко беше с компютри, даже най-мизерната община, в софийските районни пишеха на машини. От старата ми работа, като подменяхме мебелите, старите ги взеха от Гранична полиция, представете си техните какви бяха.

В нашия квартал, например, патрулка няма - няма пари да я издържат, щъкат двама пешаци на няколко жк-та.

Много е тъжно, наистина. Трябва да сме хора и да разбираме проблемите на околните и който може - да помага с каквото успее.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 03 Юли 2010, 9:46

Е вчера, това дето видях мисля, че беше прекалено :shock: От Пловдив качват няк'ви арестувани на влака и нашите тука ги чакат на гарата..... :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Юли 2010, 10:46

Mbass написа:Е вчера, това дето видях мисля, че беше прекалено :shock: От Пловдив качват няк'ви арестувани на влака и нашите тука ги чакат на гарата..... :kuku:

:shock: сами ли ве :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 03 Юли 2010, 12:23

И аз съм ставал свидетел на такова нещо - хващат джепчии и в рейса до Благоевград където ги чакат другите-без белезници,без нищо.Ей така.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 03 Юли 2010, 15:29

Не сами естествено :lol: . Качват се на влака естествено без билети и така спестяват бензина за 36км., а и към 50 грама масло. :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата