Сънувате ли странни сънища?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Сънувате ли странни сънища?
Сигурен съм че на всеки се е случвало да сънува някакъв страннен сън.Аз например снощи сънувах как си карам бавареца и правя десен завой за да се прибера към блока в който живея и изведнъж пътя пропада и цялата предница на колата пропада вътре в тази дупка .Успях да изляза от колата ...но следващата ми мисал бе как ще я изкарам от тази голяма дупка .....абе пълна простотия ,но бая се бях препотил след като се стреснах и осъзнах че всичко е мираж

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Сънувате ли странни сънища?
Сънувах как я крадат наскоро .. така се стреснах, че се изстрелях към прозореца преди да съм си отворил очите още
И още един куп простотии съм сънувал покрай тая кола, а и не само с нея ..

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши
И аз много често сънувам всякакви изчанчености, някой път сънувам, че сънувам, искам да се събудя, пък не мога, ще пукна някой вечер тъй

И аз много често сънувам всякакви изчанчености, някой път сънувам, че сънувам, искам да се събудя, пък не мога, ще пукна някой вечер тъй

Никой не мое ма връне на селу!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
единствения ми сън свързан с колата е бил, че трябва да излизам и не си спомням къде съм я паркирал и сме се събрали с приятели да я търсим, то ми се е случвало и в действителност ама след 1-2 часа се сещам като поизтрезнея и не се е налагало да я търсим

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
готина тема
последния път когато сънувах е че имам скутерче МАЛАГУТИ Ф12 .Беше хубав сън ,но за малко
като се събудих ми беше много гадно че го нямам ..

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
nase7o написа:готина темапоследния път когато сънувах е че имам скутерче МАЛАГУТИ Ф12 .Беше хубав сън ,но за малко
като се събудих ми беше много гадно че го нямам ..
![]()
![]()
Аз съм сънувал, че имам S65 AMG

А снощи сънувах, че гледам Рафа Надал на финала по тенис.. И не'кво джудже от публиката се опита да го гръмне.. Та след 1-2 дена виждам т'ва същото джудже пред нас (т'ва още от съня), тръгнах да го гоня и в крайна сметка го пречуках и звъннах на полицията да дойдат да си го приберат

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз всяка нощ сънувам та си е***о майката
. Снощи сънувах че съм като тоя от играта Prototype и ги пребивам сичките
. Онази вечер сънувах че карам мотор, много го владея баланса на задна гума

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Тука има подобна тема... има интересни "случки"
viewtopic.php?f=4&t=180555&start=0

- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Аз скоро сънувах,че карам едно черно e60(един приятел има такова),и такмо го паркирам пред нас и гледам сам ударил едната джанта в бурдюра.ма джантата цялата леш,крива и се стреснах и се събудих

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Kroki написа:Аз всяка нощ сънувам та си е***о майката.
Да бе и аз всяка вечер сънувам

Снощи сънувах че както си карам колата почна нещо да ми тропа, и след малко айдеее счупиха се скоростите

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз пък от време на време сънувам, че учителката ми по литература ме търси да ме изпитва
А завърших гимназия преди 8 години сигурно...смятайте к'ъв дзвер е 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши![]()
Хубаво, че дупката се е отворила в завоя надясно и той е влязъл в нея, а не в завоя наляво, а

Сега си спомних и за вчерашния следобеден сън (всеки път, когато спя, сънувам

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Сънувам, че ми крадат колата, а от каското казват, че са допуснали грешка и всъщност колата е оценена на 120 бона.
Купувам си е92 и го пращам в Hamann за тунинг. 
Защо не става реалност този сън.

Защо не става реалност този сън.

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Бее аз сяка нощ сънувам Е30-ки
То не бяха В8-маци В12-ки М50 с турбо абе се некфи бИгачки
и всяка нощ е различна
Па колко сънища имам в който имам Е30-ка напрао им забравих бройката

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Мале аз какви неща сънувам понякога по-добре да не пиша в темата, че всичко ще изглежда незначително 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2